25

до 26

преди 2 години

И фелдшера във Видин и професора в Германия имат едни и същи лекарства!Нито единият ,нито другият могат да използват специфични противоковидни антибиотици,така както например има противогрипни!И тук и там системата е (4х2х4)/2!

24

видинчанин

преди 2 години

За да подкрепят бизнесите на няколко бизнесмени видинските управници ни спретнаха панаир. Поканиха певци и певици и им платиха. Говори се ,че само на Драгана Миркович хонорара бил 44000 лева!И сега пожара дето тогава го подпалиха няма гасене!Следващата пролет Видин ще изглежда като Припят!

23

Ресторантьорите

преди 2 години

ЗАЩО НЕ СЕ включат да помагат да редят легла в заведенията и / или да ги ползват за морга.

22

Анонимен

преди 2 години

Европа нали щяла да помага, обещаха да приемат 500 болни или тази бройка е за богопомазани!?Едно е да те лекува фелдшер във Видин,друго си е професор в Германия!

21

Анонимен

преди 2 години

Шансовете да умрете в болница са по-високи, отколкото ако си останете вкъщи!

20

Видинлия

преди 2 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка в тогедър и като ме хвана короната имах придружител от Тогедър, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с моноклонални антитела и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байган ю има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.

19

Анонимен

преди 2 години

До 2363+поне 10хил.селяни работещи в заводите,без гражданство живеещи на квартира.

18

м,да

преди 2 години

Ами да изпишат хремавите ,за наистина болните!

17

до 21

преди 2 години

Града никога не е бил повече от 63000 души, чети Уикипедия!

16

да знаете

преди 2 години

Леглата се запълниха заради "успешното" управление на Боре Способния.

15

Анонимен

преди 2 години

До 18 По тошово време градът беше70-80хил.,областа 170хил.,сега в областа няма 80хил!

14

Георги

преди 2 години

Да не ви се налага да търсите легло за вас или ваш близък. Да не говорим за апарат за обдишване. Тогава ще видите какво е истинското положение.

13

Анонимен

преди 2 години

До 17Явно не си чел статията!90(деветдесет) легла за Ковид болни.

12

Анонимен

преди 2 години

Къде ги преброиха тия 100 000 души население че нещо не ги виждам. Тия лъжата за нищо ли я нямат. Тия парите ги заслепиха и лъжат най безочливо. По бай Тошово време нямаше 100 000 човека ама сега проима. Евахти демоникрацията евахти лъжите. Много ми е интересно как се карат болни до София с линейка по тези кръпки и дупки на чекмежиян велики.. Та те са у.мира.ли насред пътя.

11

Анонимен

преди 2 години

И колко точно са леглата във Видин? 5 може би? И като се запълнят отделението е пълно на 100% нали? А като докарате 1 легло и гордо крещите, че сте увеличили капацитета на легловата база с 20%, нали? Колко точно са леглата за Видин и областта?

10

Анонимен

преди 2 години

В град търговище болницата няма и 1 човек

9

Киро

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !

8

Анонимен

преди 2 години

То и кои знае каква мизерия е там . Господ да ни пази , да се помолим.

7

Анонимен

преди 2 години

А защото хората продължават да ходят в болници при положение че лекарите и без това не мога да излекуват никой от този вирус? Тези които оздравяват го правят без лекарска помощ в домашни условия често и на крак. А тези които умират са все по болниците и въпреки че някой ги "лекува". А интересно с какво точно ги лекуват? Натикват ги в едни стаи със други болни и чакат да видят кой ще оцелее. Това е то.

6

Анонимен

преди 2 години

Полицията в ПЕРНИК на Борисов работи за организираната престъпност!