24

Анонимен

преди 2 години

Месото трябва да стане 20 лева за да спре обществото да консумира и да станат вегани,хората ще бъдат по богати по смирени и по здрави.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя,дето изтрепа свинете,за да могат неговите хора да ви внасят от чужбина месо с неясен произход и срок на годност.Той е виновен.И за мизерията ви също.

22

Манол

преди 2 години

Важното е да се ваксинираме. След ковид ваксината ще дойде и хранителната ваксина. Сутрин ставаш, машината ти мие зъбите, очите, под мишниците, слабините, краката и между пръстите, прай ти клизма, изпикава те, после те облича, на вратата ти бие една енергийна хранителна ваксина и те шутва в *** навънка да си играеш. Проста работа.

21

Мафия

преди 2 години

Някой спомня ли си при кое управление избиха всички кози и крави в Странджа и прасетата? Някой спомня ли си как пуснаха копои да тормозят хора, които имат дори кокошки в двора си? Някой спомня ли си при кое управление приеха закон, с който те задължават да плащаш вода дори ако имаш кладенец в двора си?

20

Анонимен

преди 2 години

Е как ще сме най-бедни.Къде в Европа и в света някой си тъпче чекмеджето с кюлчета и пачки,защото сейфа и гардероба му преливат?А?Само много богати хора правят така.

19

Анонимен

преди 2 години

Верно ли бе?А пък ние си мислехме,че сме сред най-богатите.

18

Анонимен

преди 2 години

Време е да преминем към неорганизмова форма на живот.Няма да ни се налага да оцеляваме физически няма да умираме. Няма да се нуждаем от храна ток отопление и ходене на работа, няма да се разболяваме и да ни ловят вируси.Размножаването ще спре.Само едни и същи хора ще живеят на планетата. На практика вечен живот.Парите и икономика стават безпредметни,никому ненужни.Ще достигнем по-ново ниво на живот.

17

Бай Иван

преди 2 години

Свинското в супермарктите е 5 ЛЕВА за кг.

16

Анонимен

преди 2 години

За 6 години 30 процента. Само за последните 6 месеца над 10 процента. Добре дошли във фигурантска България.

15

Анонимен

преди 2 години

Това са цените сега. А какво ни чака прес следващата година при тези цени на горивата, тока, изкуствените торове, строителните материали може ли някой от управляващите в момента и мераклиите за власт и президенти да каже.

14

Анонимен

преди 2 години

В Кауфланд има свинско месо по 5лв килото. ЯЖТЕ и не мрънкайте.

13

Анонимен

преди 2 години

На това в магазините хляб и месо ли му викате. Тия наистина ви зомбираха. Елате да ви покажа какво е истински хляб и истинско месце от теле и свинче. А за сиренето кашкавала и киселото мляко което ви продават няма да ви казвам нищичко. Само го пробвах и щях да повърна. Моето сирене кашкавал и кисело мляко са от Кравата която ми дава истинско млекце. Ако видите как ги правят тези продукти ще се уплашите и няма да ги погледнете. Тровят ви най безочливо. Затова народа е болен от съдови заболявания.

12

АнонимеН

преди 2 години

МЕСОТО СЕ КАЧИ ПРИ БОРИСОВ КОЙТО ИЗТРЕПА ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ! ЦЕНАТА НА ХЛЯБА СЪЩО СЕ КАЧИ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПОРИСОВ С НАД 50%, ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПАТИМ И ОТ РАДЕВ И НЕГОВОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА ИДВАЩ ОТ ДЪРЖАВНАТА НЕК ОСНОВНО

11

ЕС

преди 2 години

Ще внасяме месо с кораби от Нова Зеландия, за да пазим природата!

10

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме! Трябва да върнем шайката на власт и всички цени ще паднат.

9

Христо Христов

преди 2 години

Споко! ЕС инвестира в производството на месо от соя, а защо не ив рециклиран хляб?!

8

Анонимен

преди 2 години

Нито хлябът е хляб, нито месото е месо - pure poison.

7

неандерталец

преди 2 години

Поскъпването е основно от времето на Радеф.

6

Анонимен

преди 2 години

Ами давайте напред с проклетия вирус, но за успокоение този път няма да сме само ние, а целия свят. И като почнат да капят ваксинираните като есенни листа, кризата ще е тотална. Тотал щета, дет му се вика.

5

Активист на БСП

преди 2 години

Да благодарим на ГЕРБ и ТИКВАТА!