139

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да станете духовно богати тогава ще имате много пари.

138

Анонимен

преди 2 години

Човек когато желае нещо много силно истински и го следва последователно без да се съмнява в себе си тогава ще имате пари,но прите сами по себе си не са нищо не те правят щаслив и не ти дават любов.

137

Анонимен

преди 2 години

Руснаците , които отидоха в Сибир са богати. В смесени азиатски фирми частни работят и печелят . За тях Москва не е интересна.

136

минувач

преди 2 години

Кофти новина (за герберите) - трудно може да се пришие на Радев... Ама мога да им дам 'жокер' - Бати Боко работил неуморно 12 години да направи изведнъж България от Последно място на Първо, и тъкмо да станем Първи - президента последните месеци го саботирал - за това от очакваното първо сме останали 6-ти (отзад напред). Верваме!

135

Перко

преди 2 години

Аз не съм беден и не чакам на държавата. Какво ми пука за другите. Всеки да оправи себе си и ще сме богата държава

134

Анонимен

преди 2 години

Бедни са тоя процент над 60 години около 1.5 милиона. На 20 и повече до 55 са в ЕС и на Запад и вкарват пари в България , а това е 50 % от българите са зад граница.

133

Анонимен

преди 2 години

Богатство е когато имаш нещо, което постоянно работи и енерира приходи и се разраства, а не от днес за утре да изхарчиш едни пари, тези пари сами по себе си не са богатство.

132

Анонимен

преди 2 години

До 135. В Беларус са добре , номенклатурата и апаратчиците спрямо масата от обикновенните хора , които им слугуват и дават продукта . Ако не крадат и не търсят връзка са в калта.

131

Анонимен

преди 2 години

В Бг се изсипаха стотици МИЛИАРДИ през последните 12 години но Разбойко Банкянски ОКРАДЕ всичко !!!............Помните ли Шушана в , М???????????

130

ХП

преди 2 години

Населението на държава без Промишленост, Производство, Селско стопанство, Технологии и Инвестиции е обречено на бедност и нищета!!! Уви, за 30 години, Бг беше превърната имено в такава държава!!!!!

129

Фактор

преди 2 години

Истината е, че ако България не се мачка и не и , ще станем прекалено силни и трудно заобиколим фактор, подобен на Турция. Много по-добре за великите сили е тук да сме бедни и да измираме от всичко възможно, защото могат да ни контролират по-лесно. Ето например, вместо да правим големи конгломерати и да индустриализираме източна Европа, само ни връткат кранчето и почваме да се чудим какво ще ядем. Може и без ток да ни държат ако искат - случвало се е.

128

Анонимен

преди 2 години

Медалист е майстора на лицевите опори първенец през неделята ще е хубаво времето слънчево може да се качим на Черни връх и да му поднесем Медала на нашия вожд и по 50 лицеви опори да направим той доведе Промяната три пъти ура

127

Анонимен

преди 2 години

"ългария сред най-бедните държави в Европа, 65% не могат да покрият разходите си"ХА-ХА-ХА, ами глупав богат НЯМА !!!Така че всичко си е точно.

126

Българин

преди 2 години

До друг българин. Ако не си искал ЕС е за теб . За мен е добре.

125

Х

преди 2 години

Не разбирам корелацията. Толкова сме умни, пък най-бедни. Моля някой да обясни.

124

Анонимен

преди 2 години

А така! Ето това вече е истински проблем! Обаче според правителството най-големият проблем на обществото е дали сме се ваксинирали. Тя ваксината се яде щото.

123

Анонимен

преди 2 години

Е как бедни пък в собствени апартаменти, а някой и с вили. За , РСМ и Сърбия /без право на труд в ЕС / Беларус и Русия , да нормално в диктатура с ограничена свобода и избор. Но за българите с право да работят в ЕС. Където е частно - корпоративни фирми на 90% и може да се избира. Е проблем само на бедния. А бедния в България си обича сивия сектор на работа.

122

Хромводород

преди 2 години

Великите сили не искат силни Балкани, защото няма да могат да се справят с толкова буйни хора. Това е самата истина. На България е сложена специална санкция - Ньойския договор, който ни връзва ръцете и довежда до настоящото ни положение. Налагат ни тази санкция заради загубата ни в ПСВ. А преди 100-тина години, още преди ПСВ сме били съседите си на караминьол - където ги хванем. За това се обединяват и ни нападат едновременно от всички страни през 2-ра балканска с подкрепа от великите сили.

121

Анонимен

преди 2 години

В Беларус са по-добре от нас по всички показали икономиески, демографски, здравна система, образование и наука.

120

до 94

преди 2 години

До Анонимен Да бе,при Бойко цъфтяхме,ама Радев за 6 месеца съсипа държавата