159

HMLF

преди 2 години

До Данчо 170 Тя *** никак не е облажена, но явно точно теб те краде по-приятно!

158

ЧУКУНДУР

преди 2 години

Това да си българин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на п-рост човек и роб.А страховете на роба са много понеже е безащитен !

157

да му мисли раята

преди 2 години

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ и то най-малко за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата от държавната хранилка отива на кино , а и Гешев отдавна му е пратил призовка и го чака за спявка в следствения арест.

156

Анонимен

преди 2 години

И затова убихте бизнеса заради измислен вирус, сега всички ще са богати хаха

155

Анонимен

преди 2 години

Умният народ пак да си избере същите. Българинът не е дорасъл да живее добре.

154

Анонимен

преди 2 години

Не е важно колко пари имаш, по-важно е колко книги си прочел, лошото е че у нас и книги не се четат.

153

данчо

преди 2 години

Докато не се конфискуват парите и чекмеджетата на крадци като Боко и Пеевски нищо няма да се оправи.От България са окрадени милиарди.Без съд,конфискация и разстрел не правим нищо.Боко Тиквата,свинята Пеевски и другарчетата им трябва да си получат заслуженото.

152

Бахур

преди 2 години

Не е далече времето когато ще ни задмине и Албания !

151

СВИКВАЙТЕ , БЕ..

преди 2 години

ТОВА Е "ПРОМЯНАТА" ..... И ЗАТОВА СЕ БОРИХА ЧАЛГАРИ , КДС-ари , ЛЕЖАЧИ ПО ТРОТОАРИ И ВСЕКАКВИ ДРУГИ ЛА"""АРИ...ХА,ХА,ХАААААААА....СЕГА ТЕ ВЗИМАТ ПО 10-хилки/мес В НС......А ВИЕ , КОЛКО ВЗИМАТЕ....??????!---ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Е, как бе, нали при Радев щяхме да сме най-богатите в Европа?

149

Анонимен

преди 2 години

Хахах и за това ли Радев е виновен ? 12 години хунтата на Радев ли унижаваха умните и можещи хора за сметка на послушни калинки ?

148

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от радев и хунтата му

147

Алекс

преди 2 години

Това са резултатите след 12 годишно "успешно" управление на ГЕРБ.Най-бедни в ЕС.Дори Беларус са по-добре.Гарантирано от ГЕРБ и ББ.

146

Анонимен

преди 2 години

Кажете за какво са ви пари за какво ги харчите къде ги влагате какво си купувате.и всеки да каже колко пари му трябват за да се оправи или поне да си стъпи на краката,по колко пари да задели държавата за вашите нужди като сума,по колко пари искате да отпускаме банкови кредити,и нека всеки да си помисли ако има 100000лева в какво ще ги инвестира.

145

Д-р Исня

преди 2 години

Всъщност класацията е "Най-крадените народи". Не може да има бедна страна, ако се управлява съвестно. Бедна държава означава само 1 - 240 за смъртна присъда.

144

Анонимен

преди 2 години

България дава милиарди за ненужни ваксини на Бил Гейтс и компания, а пенсионерите си броят стотинките. България не иска да осигури подслон за бездомниците, но за сметка на това им готви десетки ваксини...

143

Анонимен

преди 2 години

Не се грижете за Белорусия, българите никога няма да живеят толкова добре както белорусите. Мислете как да оцелеете зимата. А тези които оцелеят, след това ги чакат много тежки времена.

142

Анонимен

преди 2 години

Авторката "Вирчафтс вохе" по-смешен превод от немски няма.

141

ае бегай

преди 2 години

Некой лъже яко! Хем 65% били в мизерия, хем народа държи 100 млр. лева в баките на влог, хем всеки има минимум по два апартамента? И на всичко отгоре четем всеки ден как се скапва народа да купува още и още апартаменти щото да не му изгорят парите??? Яки лъжи а ? Ама кой лъже? Ако е верно туй на банките и брокерите, начи да се спират секви помощи, телкове и други...

140

дедо Ташунко

преди 2 години

***, чете се на български "виртшафтсвохе". Няма вирчавсвохе.