358

Гореща новина

преди 2 години

Аргирова да ходи да сади домати на село ! Тая патица не разбра ли че от Витоша по високо нема и от Искъро по дълбоко нема ! И от антиваксерите по умни нема...

357

Додо

преди 2 години

Тая бабета няма ли да си ходи на село вече, да си гледа доматите

356

йъфэ

преди 2 години

Поради ниското заплащане, нивото на учителите падна много. Особено в провинцията.

355

В.

преди 2 години

Всеки, който има здрав разум би се запитал защо налагат силово ваксини в експериментален стадий. Самите те са определили правила, по които се пускат в употреба медицински средства, които те не си спазват. Защо? Защото искат да угодят на политиците и компаниите, от които зависят. Нима някой вярва че политиците някога са правили нещо в услуга на обществото?

354

Живков

преди 2 години

Черната овца на Европа е България. Квото кажат от там .Какви хора командват българския народ.жалко.Но пари за България от Европейския съюз вече много трудно.Недейте всявате паника .Последствията ще платим много трудно .Ще има работа но няма кой да работи

353

1-н

преди 2 години

Кой не става за нищо друго...

352

Анонимен

преди 2 години

И такива мал...оумници ще учат бъдещите строители и управници на България

351

Анонимен

преди 2 години

До 382 Да прав сте тъпотията българска край няма, но и вие не правите изключение, колко довода и съмнения искате да получите малко ли хора пострадаха от ваксините, а малко ли вече не са сред нас нима всеки ден, не чувате не гледате за противоречия за самите ваксини или за такива като вас може би животът няма никакво значение, ако за вас няма за мен има. Дали е тъпотия страх или предпазливост в крайна сметка е лично право какво решение да вземе човек сам за себе си.

350

Анонимен

преди 2 години

Голям професор голямо изказване, че ваксините били достатъчно проучени и доказани. Само, че от тук нататък лично в мен се поражда едно друго голямо упасения, колко е професор този, който твърди, че ваксините са доказани, като са минали едва две години от създаването им конкретно за тези който предпазвали да не мрем.

349

Анонимен

преди 2 години

Не вярвах, че българският народ може да е толкова загубен. Не е това, че са ни мамили и крали, че сега сме толкова бедни. Тъпички сме си, но по-лошото е, че не искаме и да се научим. А учителите...това е срам! Да ме прощават единиците бели лястовици сред тях!

348

До 123456

преди 2 години

Вие разлика между рецепта и състав правите ли? Никой не крие състава! Рецептата на нещо съдържа състава му, който е оповестен, но в някакви пропорции, които не е нужно да бъдат оповестявани. Ясно е какво има във ваксините, включително във векторните кои щамове аденовирус като преносител маалко парченце генети1ен материал, което нашите клетки да прочетат и изработят, че да има как да го разпознаваме. Това е ваксината. Впрочем повечето.

347

Анонимен

преди 2 години

За ваксинираните да отпаднат маските моря.

346

До 382

преди 2 години

Ако през 2009г, СЗО не беше променила правилата, по които се обявява пандемия, сега нямаше да им се получи. Поинтересувай се как е било преди и след и се впусни в размисли

345

Анонимен

преди 2 години

Ами, добър ден, то тъпотията българска е повсеместна. Единият вика, чипосват ви, другият вика няма пандемия. Ама лошото е, че ако питате нямат обяснения или доводи, само голи приказки. И останалите страдаме заради простотията и няма да казвам още...

344

УЧЕН

преди 2 години

За антиваксарите науката има отговор - ваксина или естествен подбор.

343

Анонимен

преди 2 години

Аз. Да те питам какво прави в тази ситуация човек с автоимунно са хиляда е,алергия и тромбоцити на горната граница и са всичко това преболедувал през 2019 г когато нямаше маски,тестове...?Държавата у казва,че няма да работи и няма да яде и няма да се грижи за децата си? Върховна справедливост няма що?Е мога ли и аз като някои певачки да изригна и да те навра в място тъмно и да си отговориш на въпроса пет всичко зпари ли ми струва кариерата и достойнството на учен учил и работил някога и е прода

342

Анонимен

преди 2 години

Това нящо щом иска локдауни да си се локдаунва а не само да обикаля телевизионните студиа и да ръси акъл.

341

Новатор

преди 2 години

Това,което ожеш да и кажеш като отговор на въпросите на учителите е наука от времето на баба ми.Науката се развива динамично, за разлика от желанието да си вечният капацитет по вирусите.Пенсията те зове,прибирай се у вас,че вирусът е подир теб.Щебвземем да останем без вирусолози.Ако стигна възраст за пенсия,няма да ходя от трън,наглото,че на по-висок!

340

123456

преди 2 години

Радке, кажи, баба, какво съдържат ваксините? Не е вода, какво е? Ооо, забравих това е търговска тайна за която търговците не носят отговорност!!! Но аз трябва да съм отговорен и да се ваксинирам!

339

Паралел

преди 2 години

До сега всичко идваше със закъснение в България (правила,забрани,тестове, сертификати и т.н.),но след като там процента на ваксинираните е толкова нисък, сякъш всичко започна да се случва доста по-бързо. Да казва професорката,така с лека ръка, че ваксините са изпитани е доста безотговорно!След като самите производители в договорите опоменават, че не носят вина за последствия от ваксините им, защото не са изпитани достатъчно време и незнаят какви биха били, защо си позволява такива изказвания ?