50

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Не знам за Лятото, но и сега има туристи, дори такива с кемпери.Обикалящите с велосипедите с големи раници на тях не ги броя.Маски ли?!Бегайте бе!

49

Анонимен

преди 2 години

Трябва да направите още 2 цвята на тая пуста карта, над 800 и над 1000 или поне над 1000, нали тогава ни чака пълно затваряне. Нека се вижда, къде вече е за такова (като прехвалената София).

48

115

преди 2 години

Ние сме в тъмночервено още от 1989г.,когато започна ограбването на България. ДОБРО УТРО на тези които са го разбрали.

47

Анонимен

преди 2 години

Gooo

46

Дедо

преди 2 години

До До последни новини....Ти ако вЕрваш на CNN значи се боцкаш и с други химии,мммм.

45

До последни новини

преди 2 години

Дай да ти видим източника бе !Интересно по CNN не видях подобен казус.А го следя редовно !На България й трябва закон за фалшивите новини !Тва е !И не само за медиите,а и за форумите.Ако не можеш да покажеш източника на информация или да я докажеш-глоба !Стига с тоя ФБ и комплексираните там псевдопрофесори....влак блъсна самолет....ай,няма нужда !

44

Анонимен

преди 2 години

Честото !

43

до 44

преди 2 години

До Анонимен,,,,,Ваксинирай се,че да не отидеш там дето слънце не огрява.

42

Последни Новини

преди 2 години

4 от 5 най-силно ваксинирани общини в САЩ, са с най-висока степен на новозаразяване с КОВИД и смърт, това според собственият им Център по контрол на болестите! Ваксините, наистина работят!!

41

LS

преди 2 години

Това тъмночервено сега е резултат от разюздеността през лятото. Тогава се самозабравиха, да са спестявали, сега каквото са посяли (буквално), това ще си жънат! Когато всички говориха за делта-та колко е заразна, никой не се сети да затвори границите с държави, в които я имаше (докато у нас всичко беше британски вариант на 100%). Точно заради хотелиерите държаха границите отворени и няма как да е иначе, лапачката беше важна, ден година да храни. Ето го резултатът!

40

Анонимен

преди 2 години

Ако през лятото селяните се бяха ваксинирали, сега щеше да е друго. Глупави са селяните и си патят за глупостта. Тяхна си работа. Не ме интересуват.

39

Алибегов

преди 2 години

По важно е че кръчмите са пълни!Въртииии Преславаааа

38

Анонимен

преди 2 години

Над 1000 какъв цвят се води, черен ли?

37

Хайде, хайде

преди 2 години

Жив вирус все още не е наблюдаван в историята на медицината. Ама нито един. Всичко е предположения на основата на предполагаеми негови /на вируса/ действия. Понякога предполагаме правилно, понякога не. За това полиомиелит ваксината е правена 20 и повече години години. За това първите опитни са били осакатени до края на живота им.

36

Анонимен

преди 2 години

Радев съсипа и зимния сезон, видими резултати направо си прекъснете промянат докато все още има шанс да се овладее положението.

35

Срам сте!

преди 2 години

От сутрин до вечер, една група безделници постоянно висят във сайта и спамят всичко, от политика до болната тема с Ковида. Ако политиката става за чесане на краста, то Ковида, трябва да е забранена тема за спам и антиваксърски настроения.Докато нискочелите капацитети се надприказват, умират хора, много хора и следващите ще са от разколебалите се от ваксината, вследствие на дезинформацията.Защо се допуска това от администраторите на Dnes.bg ? Вие във съглашателство с дявола ли сте?

34

e

преди 2 години

Като наливаха бетона не реваха, сега що реват?

33

ДЕ

преди 2 години

Има ваксини..стига сте рИвали

32

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Банско и Слънчака да изпукясат дано. Парче подметка пица 15лв в Банско, хамбургер в Слънчака 20лв. Чайчето в Боровец 5алв. Бе я фалирайте бе. Не ковид, Ами чума да ви тръшне, пък дано ви дойде акъла. Ски картата по 160лв на ден, отделно хотел и ядене. "Баровците" са в Банско и Слънчака, а бедняците в Австрия и Гърция. Да им паднат хотелите дано.

31

до 30

преди 2 години

вчера излезе документ на Центъра за Контрол на Болестите на САЩ, където не само признават, черно на бяло, че и до ден днешен нямат изолат на вируса, ами и за това тествали теста със симулация - цялата рабона е една голяма измама за пари и власт, щото такова погазване на човешките права никога не е имало със насилствена ваксинация и паспорти!