28

Darth shadow

преди 2 години

денков, а си пипнал децата ще си труп заливането с безалкохолно ще ти се види като детска приказка, дори 200 униформени да се оградиш пак ще те докопам..

27

Анонимен

преди 2 години

"...закупуване на 400 000 бързи антигенни тестове, които са предвидени за учениците от 1 до 4 клас. Децата ще се тестват два пъти седмично. " ------- Ама няма стигнат. Ще ги тестват 1,6 пъти седмично първата седмица и край, за другата седмица няма да има. " ======= Е то не е и нужно. Ще изпляскат едни 10-20 хиляди положителни, ще настане страшен тревожно-загрижен вой и спешно ще се "наложи" да ваксинират децата, за да ги СПАСЯВАТ. Тук вече ще настъпят яко мотиката, струва ми се.

26

Анонимен

преди 2 години

Представям си как върви тестването при чаветата на тъм н о зе ле ните ни съграждани... и изпадам в умиление.

25

Така....

преди 2 години

образованието в този му вид ПРИКЛЮЧИ...Никой няма да подложи детето се на тези изцепки...Учителите също няма да се подлагат на тези щуротии...Всички знаем какъв е Планът за реализация до 2026 г., унищожаване на икономиките, образованието, отбраната и здравеопазването...Но има Закони и над вас, които ако ги нарушите отивате на бунището...Все пак световното население е много по-осъзнато от предишните векове и има опит от двете световни войни...

24

Анонимен

преди 2 години

е за кво да одат на училище, в часовете им пускат у**се щот било много модерно, после гледат същото в занималнята, като се приберат и ги накарам да изгледат нещо "ми ние тва го гледахме днес, два пъти"

23

Анонимен

преди 2 години

.Най-противен от служебното правитвлство

22

Анонимен

преди 2 години

Използват схемата на западните държави. Там започнаха да тестват децата, изкарваха фалшиво положителни резултати на деца, на които абсолютно нищо им няма и после казаха, че трябва да ги ваксинират защото имало пик на случаите.

21

Анонимен

преди 2 години

"родителите да се чувстват спокойни, че децата могат да влязат в клас" ама ние сме спокойни, нашите деца преболедуваха, както много други на едно с мама и/или татко. Ако мислите, че ще ги подложа на безмислени тестове, щото трябва да се "усвояват" пари - много се лъжете. Явно - продължаваме онлайн по и без това меко казано мал*умната учебна програма

20

Анонимен

преди 2 години

Мисля да изпратя на това цайсатото горе няколко ползвани близалки - щом му се занимава - да си поизследва! Нали без друго няма друга работа - в училищата вече няма кой да ходи, а и МОН вече трябва да се закрие, че няма да има какво да управлява!

19

Анонимен

преди 2 години

О, като продадем без друго безсмислено закупените ф-16-ки, ще си напазаруваме тестове и инжекции за 20 години напред! Дайте, да дадем, другари!

18

Анонимен

преди 2 години

Най-добре ще е весто да караме учителите да се занимават с тестове и плюнки, да се съберем пред министерството на здравепогазването и да им се изплюем пред входа. Да си събират от земята плюнки колкото им душа иска. Ше им ги подарим. Хем може да започнат да вдяват какво мислим за неадекватните им "мерки"!

17

Анонимен

преди 2 години

Хора ако сега не си защитим децата значи си заслужаваме всички извращения на които сме подложени!

16

Анонимен

преди 2 години

Чичко, да не мислиш, че вече ме вълнува какви "тестове" сте нагласили за децата? Ние с вашите училища приключихме! Адио! За оставащите ни 3 години си имаме вече добри учители. Повечето без друго в училище няма да се върнатг, защото ги насилват да се инжектират или ги заплашват да им бърникат из носовете през ден. Да не са луди да отидат?! Не знам и МОН за какво ще ни е. То училищата са вече само сгради.

15

Запознат

преди 2 години

Само дето все още МЗ не е обявило в агенция по обществените поръчки прословутата поръчка, така че информацията е крайно подвеждаща. А иначе до като я пуснат, до като съберат оферти или проведат преговори и в последствие сключат договор и извършат доставките ще мине бая време.

14

Анонимен

преди 2 години

Половината свят тества децата. И се справят. Пример - Австрия. Учителите отчитат тестовете. Ние явно сме най-неможещите и некадърните.

13

Анонимен

преди 2 години

Детето ми НЯМА да бъде тествано! Темата е приключена.

12

Анонимен

преди 2 години

"...закупуване на 400 000 бързи антигенни тестове, които са предвидени за учениците от 1 до 4 клас. Децата ще се тестват два пъти седмично. " ------- Ама няма стигнат. Ще ги тестват 1,6 пъти седмично първата седмица и край, за другата седмица няма да има. Това при около 240 хил. ученици.

11

Анонимен

преди 2 години

Що да не се включат министрите като доброволци? То без друго в училище я има, я не по 5-6 деца за тестове. Кой друг ще им иде в сградите без учители и какво да прави там?

10

Анонимен

преди 2 години

За едно е много прав - родителите са стресираните. На децата не им пука и по цял ден да плщят - искат в клас.

9

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням някога да са ги тествали за грип или вирусни инфекции...