51

Нане

преди 2 години

Аве ти ел ми прави, кат вентилатора... Бая книжки съм изчел...))) ти земи ги изчети по добре...

50

Анонимен

преди 2 години

"От май до август не се говореше за КОВИД"? Ами не се говореше защото нямаше КОВИД!

49

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че още август започна тази криза, практически от май до август не се говореше за COVID-------------------------А не, хич не се говореше. По 20-30 статии на ден в онлайн медиите, денонощно облъчване по телевизията и радиото, половината 1/3 черни хроники, останалото отиваше за психиране на населението. Хич не се говореше.

48

Анонимен

преди 2 години

Че то това кога не е било?! Ковид ви е оправданието, ама на всички ни е ясно, че здравната система е черна дупка.

47

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Хората ще почнат да умират по стълбищата на болниците

46

ДЕ

преди 2 години

Ей има ваксини...оправяйте се...

45

Анонимен

преди 2 години

В Англия със счупена подбедрица чаках. един ден. Цял ден. Аз не знам българския пациент колко време си е отделил през деня да отиде на лекар, но явно не му се вписва в графика прегледа. Аз имам правило на всеки да обръщаме по 5 Мин за преглед за да не чака никой, нито обяснения нито нищо, пресрочим ли времето за преглед трябва да излезе, за да не чакат другите

44

Лечение във къщи !

преди 2 години

За всики ВАКСИНИРАНИ-- те не се разболяват тежко ! А ако не си ваксиниран бая трябва да си помислиш ,че пропагандата има нужда от твоята душа нали трябва народа да бъде уплашен ? Още мако и ще почнат да ни убиват за да си сложим ДОБРОВОЛНО ваксина какъв терор доживяхме ,а и няма да спре скоро ! СЕга сме подложени на безпрецентен психически тормоз от всякъде ,ако и това не помогне ,няма да ни дават да работим ,да ядем ,да си гледаме децата и така нататъка ,стягаите се .

43

Анонимен

преди 2 години

До- 40 вземи се кротни, че да не получиш инсулт от ваксата, нали знаеш болниците са претъпкани.

42

Анонимен

преди 2 години

Жалби и оплаквания- при мангъра.

41

Голям страх

преди 2 години

Ей голям страх от тия ваксини. Излиза, че сме най - страхливата нация на света. Ниско образовани, мнителни, страхливи и агресивни. Това са повечето българи. Е как искате да е добре в България.

40

Анонимен

преди 2 години

То щот ако нямаше Ковид криза сякаш не чакаха

39

До 42

преди 2 години

Лошото е, че и другите ще чакат. На практика нахално унищожават правото на всеки да се лекува. Погазват правото на живот на възрастните, заради малкото неудобство в техния живот. Толкова неадаптивно, егоистично и инато същество няма на планетата. Вижда само до носа си, даже не и до върха му.

38

До Нане

преди 2 години

И какво ще видим? А? Бай нане от горно нанадолнище, излиза със силна конспирация за да си обясни нещата в света. Прочети една книжка, ей така за разнообразие.

37

Анонимен

преди 2 години

до 45 човече ковид отделение се открива и залрива за два часа

36

Анонимен

преди 2 години

Да чакат, да десатурират! Болниците не могат да обслужват само ваксинофоби. Оня ден една ми вдигна скандал, че чакала 20 Мин за преглед. На опашката в Кауфланд седи ама пред кабинета не може. Някой каже ли ми така и започне да ме псува на майка , отива най-отзад на опашката

35

Анонимен

преди 2 години

ами пак, как ще ме ваксинираш ,как локдалн ,как ще ми тестваш детето как ще спазвам дисциплина това сие моя работа вирус няма всичко е измислено и тн. еми пак ще е щото сме много умни

34

Анонимен

преди 2 години

Защо премахнаха Ковид отделенията Август.По-*** от тея сегашните няма,каква им пречеше да ги запазят и да сме готови поне с нещо.Тоя вирус няма да си отиде,трябва да сме винаги готови!

33

Нане

преди 2 години

Алоу мисирките на мисирките, изискайте доходите на всичките докторя агитиращи за масовата ваксинация от НАП за последната година и половина... И ще ви призная, ако ги публикувате, да види Народа за, що иде реч...)))

32

Анонимен

преди 2 години

Как да нямат бе, ти не четеш ли, кралицата на Англия даже на ония на острова с по 5 игли им каза, Моля ви стойте си в къщи..