91

Евгения

преди 2 години

Тъст ми го даржаха 3 седмици в кови отделението, въпреки че беше с много леки симптоми... Казали ли му че предпочитат да е пълно с леки случаи, отколкото с тежки. Отделно , че 90 % от медиците не били ваксинирани (това го разбирам) ама първото....

90

Vol'Jin

преди 2 години

Защото всички знаем , че русоооо гладно немаааааа....

89

Анонимен

преди 2 години

До Иван ВАКСЪРА На ресторант ходят младите хора. От тях/нас умрелите са рядкост.

88

Анонимен

преди 2 години

До Василев Наистина Китай напредва плашещо - електроника, вируси - във всичко са напред. Хубавото е, че е на 8000км от тук. Дано Русия измисли нещо да запази Сибир от китайците.

87

Иван

преди 2 години

Пращайте болните при ресторантьорите.Те искат работа-дайте им.Но първо трябва да учат 6 години после още 6 години да специализират и тогава.Това не е като да въртеш дупето на чалга и да щракаш с пръсти.Но за да стане това се иска и малко интелект но при барманите и сервитьорите това е в дефицит.

86

Vol'Jin

преди 2 години

Тоя с русата синеочка блондинка естествена ще имаме проблем с него. Русата е много опасна!

85

Лекар

преди 2 години

Ваксинацията е доброволен акт!!!Никога не се прави ваксинация па време на пандемия защото рязко скачат мутациите и цитокиновите бури!!!Въпрос ?-как се отразява на здравето и на имунната система след 1 г 8 м облъчване по всички видове медии???ОТ 34 Г. СЪМ ЛЕКАР И ТАКАВА ПРОПАГАНДА ЗА ВАКСИНИРАНЕ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ ЗАЩОТО ТОВА СА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ А ТЕЗИ КОИТО УЧАСТВАТ СА ОПИТНИ МИШКИ!!!ЗАТОВА НА ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ СЪМ КАЗАЛ-РЕШЕНИЕТО СИ Е ВАШЕ!!!

84

анонимен

преди 2 години

Само ще добавя,че до 1 година в България 80% ще са ваксинирани.Ще има мерки по всички линии.Лошото е,че дотогава много народ ще измре от простотия.

83

Байчо Баев

преди 2 години

Шебеци, ваксинирайте се бе!!!

82

антиваксър

преди 2 години

Дали пък не си ти? Замисли се.

81

Анонимен

преди 2 години

Сутринта слушах разни специалисти да обвиняват българските граждани, че се обръщали късно към лекарите при наличие на ковид - ама нали точно те казаха само по теелфона и да си седим вкъщи, да не сме занимавали докторите...много нагли!!!

80

Нане

преди 2 години

При война, всичките тия пасаври се отлагат за по натам... И почвате да лекувате ковид.. Ако не щете... Разстрел... Военно положение...))) лигавници... Радвайте че не съм ви президент....)))

79

Анонимен

преди 2 години

Хора не издържам вече, тотално психясах, от утре след полунощ почвам да излизам на балкона с надежда извънземни да ме отвлекат или ще пробвам на авто стоп да ме вземат, баси изперкалата планета.И да, даже и писмено съгласие ще потпиша, че съм съгласен да правят експерименти с мен.

78

анонимен

преди 2 години

До антиваксърТъпчо неваксинираните ти познати може да отидат горе,докато ваксинираните ше го изкарат Ковида с една карантина на топло в къщи.

77

Анонимен

преди 2 години

Бойко беше организирал всичко сега пак нямало легла. Добре дошли във фигурантска България.

76

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев

75

антиваксър

преди 2 години

Що на антиваксърите? Днес от моите познати - двама новозаразени ваксинирани. От неваксинираните - нито един.

74

До Нане

преди 2 години

Запомни си молбата за интубация

73

Анонимен

преди 2 години

В Белгия починали от ковид вчера 14 души. Намерили сте с кого да се сравнявате! Затягат мерки, да, дори заради 14 умрели, а тука сме пламнали отвсякъде и протестират. Идиотиии

72

Анонимен

преди 2 години

В Белгия починали от ковид вчера 14 души. Намерили сте с кого да се сравнявате! Затягат мерки, да, дори заради 14 умрели, а тука сме пламтари отвсякъде и протестират. Идиотиии