22

Loki

преди 9 месеца

От политиците се ражда само хаос.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Добре, че все още животните не са погнали, иначе щяхме да ядем пилешка супа с наночастици.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Не може да не са повлияли , погледнато логично тези безхаберници ако бяха казали август ,че октомври ще се иска сертификат, сега ваксинираните щяха да са над 60% ,но защо пък да не е от днес за утре

19

Заразен ли си

преди 9 месеца

Това трябва да се тества. Какво не грее, че си ваксан ако ме заразиш?

18

до 16

преди 9 месеца

Какво значение има какъв е броят на ваксинираните в болница, за това дали ще ходи на мол? Щом няма отрицателен тест значи вероятността да е положителен и да зарази околните е точно толкова, колкото и при неваксинирания. Поредното доказателство, че мерките не са измислени да предпазват хората, а да принудят административно хората да се бодат.

17

N13

преди 9 месеца

Скоро хапчета ще се пуснат срещу ковида от Merck и ще стане интересно.

16

До 11

преди 9 месеца

Защото боледуват по-кратко, разнасят по-малко, и броят им в болницата е по-малък. Ако всички са ваксинирани, няма да има натиск върху болниците, и всички ще живеем по-спокойно с вируса. Колко пъти трябва да ви се каже защо? Нищо не печелите от това да не се ваксинирате, както и околните ви.

15

До 2

преди 9 месеца

Чудесно. Бойкотирайте. Но все ще се наложи да излезете от вкъщи, да отидете на работа. А аз нямам нищо против да си седите у вас, ама просто не е възможно.

14

Ам гъл

преди 9 месеца

Все повече Нарцисизма превзема Медий,"Известни лица" идеята е ясна Няма алтернатива "Аз казвам". Алтернативи на "Аз казвам" са Фактите който са превзети от всякъкви Съветници математици, шлосери, Ортопеди. И Убеждаването" на Хората, че даже имат повече "Права" със зеленато "Сертификатче" което утре води до Зелената сделка за "Климата" и ще ви "Убеждават" да си Стойте на студено да ходите само пеша да Дишате по малко щото CO2 е "Опасен" А всъщностТова е Газат на ЖИВОТА.Убиват ви не Ви "Спасяват".

13

Анонимен

преди 9 месеца

"Ситуацията в момента е много по-различна от изминалите три локдауна. Тогава служителите искаха да дойдат на работа, но не можеха, защото магазинът беше затворен. В момента могат, но не искат, защото се притесняват от ваксините. "Тоя си заслужава съдбата

12

Анонимен

преди 9 месеца

Да фалират всички, харесва ми как народа не се поддава

11

някой

преди 9 месеца

Защо позволяват на ваксинираните да ходят свободно навсякъде и да сеят зараза. Тестове на три дни за тях също, нали могат да предават заразата.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с тези заведения и хотели. Отидете при хората, които произвеждат нещо в България- вижте и пишете за техните проблеми. Те са истинските предприемачи и бизнес. Какъв е продуктът на заведенията? задайте им този въпрос.

9

kirov

преди 9 месеца

... бай *** имаше действителна нужда от баня: отдалечко дъхтеше на вкиснато. ... ***! Булга-ар!120 години минаха и думите на Алеко са си все така валидни.***-а не иска да се ваксинира, тупа се в гърдите и крещи небивалици за световни конспирации. Злото искало да погуби Пена и ***.Колко ли време ще трябва на този народ да разбере че ЩЕ СЕ ваксинира. Вместо да клечат по площадите, да отидат за една инжекция и кой на работа, кой по ресторанти и барове.Друг начин НЯМА.

8

Анонимен

преди 9 месеца

За бизнеса не знам, но на епидемията със сигурност не повлияха

7

Нане

преди 9 месеца

чорбаджиите след разгрома на Априлското възстание са излавяли Героите и са ги предавали на османците... Тия са същите продажници...

6

Анонимен

преди 9 месеца

На ресторантьорите ще им помогне, ако малко се поизкъпят или образоват!

5

Нане

преди 9 месеца

Завършени федали... Смачканият бизнес иска ваксина за всички...))) цяла сутрин вият по новата...)))

4

Анонимен

преди 9 месеца

Безплатните кюфтета в България ги дават на избори за да те купят евтино и после да ти съберат кожата, или защото кармата е с изтекъл срок на годност и трябва да я шината по някакъв начин (например като я изпишат като социална услуга).

3

Анонимен

преди 9 месеца

Пенчев много хубаво го каза - държавата не помага на бизнеса. Другите хора с техните данъци помагат.