15

Дървени глави

преди 6 месеца

Не ги мислете Шведите! Мислете за *** в която живеете! Свързани с вируса в стабилна връзка. Не забравяте да пиете чай, да ползвате крем Здраве и всичко ще вие наред!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Ха ха ха. То и Белгия така започна. Първо разрешение за хората с компрометирана имунна система, а от вчера е задължителна за всички. В това число и за децата. Хванем ли се на вакса хорото, ще го играем докато измрем или докато не ни спаси някой от "спасителите"! Но дали пък ще ни спаси безплатно...?

13

УРА!

преди 6 месеца

Това е ваксина-мечта! Не се плаща еднократно ами абонамент до живот!Vaccine As A Service! Отдавна се чудех как ни оставят да живеем (почти) безплатно. Я данък въздух я нещо очаквах - ама ей го на - измислиха го. Не мое живееш ей така без пари. Плащай или мри.

12

Мда

преди 6 месеца

Фармата е много загрижена за клиентите си. При толкова изветсни варианти, не можаха да открият протеин, усточйив на мутация, на който да базират ваксините си. А продължават да доставят същите, с намаляваща ефективност срещу новите варианти.

11

херо ковид лелка

преди 6 месеца

пишете и за конго. аз обича гоуеми сърни паумарги и искам да знам как ковид влияе там. особено бананите прави ли са още или не са. тоя дългия ковид как е. 25 санта и нагоре. в африка те са генетично превъзходни и не ги лови ковидчето въпреки че няма болници, течаща вода, канализация и ядене. всички към конго и да се мешаме с тех. дъщерите ви за конгоанци. синчетата и те. юруш.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Бустер. Нормално сега имат х 4-5 починали дневно от ковид. Общо има 26 души в интензивните . Благодарение на ваксините

9

Анонимен

преди 6 месеца

Егати ваксината, дето на всеки 6месеца трябва да се подсилва.

8

Коментар

преди 6 месеца

Ваксини-менте!За 2 години само лапат готови пари срещу нищо и така не измислиха истинска ваксина!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Бааа, хората са вече на трета и четвърта доза па ние па изоставаме. Демек кой не пу кне от първа и втора доза получава трета. После кой оцеелее четвърта и пета и те така докат остане "златния милиард". Хората ще се влачат по корем но ще идват да им бият шестотин шейсет и шестата доза. Последната.

6

Анонимен

преди 6 месеца

"...подсилващи дози на иРНК ваксина постепенно ще се разшири през зимата и пролетта сред всички граждани на скандинавската страна, които са на 16 и повече години" Цитирам го просто в случай, че не ви се чете цялата статия. И само да напомня: конспирация, а? :)))

5

Анонимен

преди 6 месеца

Защо се предлага тази доза? Защото падат антителата ли? Ама нали антителата не са показател за имунитет? Лелеее как ви работят, не е истина!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Че нали там всички се ваксинираха и уж умориха вируса!Защо така?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Засилваща, предсилваща, надсилваща, пресилваща, усилваща и накрая на решето от игли и ефект никакъв. Ами където има добро здравеопазване вземат, че ги излекуват.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха то това беше ясно. Всички умнокрасиви да запрятат ръкавите

1

Анонимен

преди 6 месеца

А надсилваща после ще има ли ?