36

Пълен майтап!

преди 2 години

Абе вие разбрахте ли, че в европейската информационна система са открили "зелен сертификат" за ваксинация на Адолф Хитлер???!!! Сертификатът е истински, очевидно е осъществен пробив във системата от хакери!Скоро очаквам подобни "сертификати" и на Мусолини, Сталин, Ленин, а защо не и на Исус Христос?!

35

Бай Миле

преди 2 години

С протести само няма да стане. Трябва да се хванат и резнат ушите за салатака на управляващите продаждници. Нали гледахте Кацата преди и след?????????!!!!!!!!!!

34

Дамата с песа

преди 2 години

Кога ще организират национален протест срещу високата смъртност от Ковид?

33

Бай Миле

преди 2 години

До New World..... А бе братле, да не са те ибали извънземните??

32

пияница мистик

преди 2 години

А, до нас заведенията си бачкат. Не съм видял никой от персонала да носи маски или да ми показва зелен сертификат. Онзи ден ми се прияде шкембе чорба, та седнах в ресторанта до нас и не видях никакви мерки да се спазват

31

Анонимен

преди 2 години

Марката е Рафи !!!! Пък ако си с мазна коса къртиш мивки !!!

30

New World Order

преди 2 години

Звучи смешно, конспирация, ще кажете... Но това е целта на световните елити. Предстои тотален рестарт, ликвидиране на частната собственост, хиперинфлация и вероятно война. Когато човек е гладен, в него се активира животинската му същност. След войната ще построим новия световен ред - технокрация и глобален тоталитаризъм, без Китай.

29

Тея

преди 2 години

Наистина са много прости,ако си мислят,че не им ходим в скъпите заведения и с лошо качество на храна и обслужване,заради сертификатите.

28

Анонимен

преди 2 години

Какво излиза,че у нас голяма част от младите висят по заведенията,а друга голяма част от тях им сервира и ако заведенията не работят,те протестират!Уж икономиката ни беше много добре, а се оказа,че алтернатива за младите няма!

27

Анонимен

преди 2 години

Българи не разбрахте ли вече , че който и да е на власт козирува и изпълнява на Брюксел няма значение дали се казва Борисов , Радев или който и да е.Защо ни са тогава и президенти и министри и депутати - само за заплати. Не сме независима и демократична държава отдавна - а само послушна колония.

26

Анонимен

преди 2 години

Българина мълчи като вдигат тока, мълчи като вдигат хляба, олиото, водата. Той мълчи като работи за едни и същи пари 20 години, мълча като направиха болници и поликлиники търговски дружества. Сега реши да подскача....

25

Анонимен

преди 2 години

Здравната система сдава багажа, политиците потънаха в популизам и недоизмислени решения, а хората са притеснени. Пръскали ги от въздуха!

24

Анонимен

преди 2 години

Аз също влизам, за да коментирам нагаждача от магазина за играчки и оня компрометиран сурикат, който си позволи да нарече противниците на препаратите "тъпанариат" в национален ефир. Вече няма накъде повече да се затвърди позицията ми против глобалния ексеримент, щом такива одиозни същества са платени да го бранят!

23

Анонимен

преди 2 години

В България политическите игрички и интриги явно са по-важни от живота на хората. Сегашната катастрофа е изцяло домашно производство. Благодарение на безхаберните политици. На хоризонта вече се задават многобройни нови жертви, но за политиците бъдете спокойни винаги ще има място в болницата при необходимост и безплатно лечение, докато народа е оставен на произвола на съдбата.

22

крейзи сапиен

преди 2 години

Аз си извадих жълта книжка за по-сигурно...щот от зеленото ме боли корема, подувам се и...става лошо!

21

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е пряко засегнат от безсмислената заповед на Кацаров за сертификата трябва да протестира! Заповед, която е напълно излишна и за отбиване на номера в момента...

20

Нане

преди 2 години

Ей сега гледам по новата двама бизнъсмъни.... Пълни изветрелци....))) ей заради таквиз сме били толкоз века под робство...

19

Хахо

преди 2 години

Добре бе. Не беше ли Сандокан този дето ги поиска тия сертификати?! Аман от неадекватност.

18

Анонимен

преди 2 години

Аз отдавна не мога да си позволя да ходя по кръчми. На хотел последно дори и не помня с минимална заплата за РБ, която е под хигиенния минимум, колко хора си позволяват такива разходи?

17

Анонимен

преди 2 години

Кой бизнес ? Всичко дирижирано от .... с лице Алибегов с мазната коса