22

благодарен

преди 2 години

Добре че беше бойко тиквата да ги назначи тези невероятни специалисти на службичката и като знам какво е положението в цялата страна с такива назначения незнам

21

весел

преди 2 години

Евала на варненските пичове!Спасиха си региона, ей това направиха!Ако разчитаха на държавата и на министрите, досега да е на дъното барабар със зеленият си сетификат тоз кораб!Съдба тежка имаме:талантиви и можещи поданици - крадлива и лъжовна власт!Язък за прекрасната страна!

20

ТОШО

преди 2 години

какви юнаци какви герой , леле ......

19

д

преди 2 години

Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен, не Бойко е виновен, не Радев е виновен

18

hahaha

преди 2 години

До АнонименИмаха ли 6 метра пробойна ? Беше ли продал техният БОКО и последният им спасителен кораб. Новото правителство извърши геройство!

17

Анонимен

преди 2 години

"Ние имахме потънал кораб" - Алоооу ,ти знаеш ли колко ни убеждаваха ,че всичко е под контрол и кораба не е потънал?Май Радеф потъна !

16

Ямболски цървул

преди 2 години

Ама много трудно ли беше?

15

Щирлиц

преди 2 години

По-трудно беше чакането да потъне,ама не стана,язък.

14

До 12

преди 2 години

Защото за разлика от Дания ние нямаме нито техника, нито кадри които да го направят. След като Боко се разходи като четирите конника на апокалипсиса в България няма нито една сфера в която да е останало нещо като хората! ВИК-тата с по 80% загуба по трасетата, Топлофикация с борчове до небесата и във фалит, магистрали само на хартия, ограда на границата която една крава не успя да спре и куп други примери за това как крадливите разпродадоха всичко което докопаха!

13

Анонимен

преди 2 години

Най -доброто училище е ВВМУ Никола Въпцаров ! Каддрите се в цял свят ! И то е в България !

12

глупотевини

преди 2 години

Колко пък тор да има че да замърси. Най много да имате по големи миди.

11

Анонимен

преди 2 години

Ами щом други могат да го направят за 3 дни, ние защо не можем? Нали сме най-умни и кадърни от целия свят? Или то е просто една от многото заблуди в самосъзнанието ни.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9: Дания си е за дания. С други думи нас какво ни интересува в дания за колко време си го вадят техния кораб?

9

Анонимен

преди 2 години

А Дания в подобна сигуация наскоро изтегли кораба на третия ден. Толкоз!

8

Анонимен

преди 2 години

Този случай доказа че държавата е на *** си у ***. Ако тръгнат комшиите ще ни превземат за два часа без да има кой да им се противопостави. През 1977 година бях в казармата и охранявахме ракетите СС. От ушите ни течеше кръв от студ. Накрая ги нарязаха за скрап. Как да имаш доверие на такива селяндурски управници които си свалят гащите и предават родината си. Един месец немогад да разтовярат корабче и да го изтеглят. Това нещо по бай Тошово време се правеше за два дни. Закривайте кучината.

7

АнонимеН

преди 2 години

ПРИЗНАВАМ, ЧЕ СЛУЖЕБНОТО НЕ Е НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНО , ЗАЩОТО ПОНЕ ИЗТОЧИХА ГОРИВОТО! НО КАТО ЦЯЛО Е ДОСТА НЕКАДЪРНО , ЗАЩОТО СПРЯХА РАЗТОВАРВАНЕТО НА КОРАБА НА 28-МИ СЕПТЕМВРИ! УПРАВЛЕНИЕТО НА РАДЕВ КАТО ЦЯЛО Е ПОВЕЧЕ ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ! ГЕРБ ДА НЕ СИ ПРАВИ МЕРАЦИ ,ТЕ СЪЩО СА ПРОВАЛ!

6

Анонимен

преди 2 години

Колко трудно? Ами много трудно, щом отне месец. А през този месец колко се е разтворило във водата бог знае, и рибите!

5

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА ,ЧЕ СА ЗАПУШИЛИ ПРАЗНИЯ КОРАБ И СА ГО ИЗТЕГЛИЛИ Е МАЛОВАЖНО! ТОВАРА НАПЪЛНО СЕ РАЗТВОРИ ОТ 20-ТИ СЕПТЕМВРИ ДО 20-ТИ ОКТОМВРИ И ТОВА ИМ БЕШЕ ЦЕЛТА НА СЛУЖЕБНОТО , ДА ГО РАЗТОВАРИ МОРЕТО!

4

АнонимеН

преди 2 години

СЛЕД КАТО ТОВАРА СЕ РАЗТВОРИ В МОРЕТО ЗА 1 МЕСЕЦ, ВЕЧЕ Е СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!

3

Анонимен

преди 2 години

Ревизоро беше готов с решението на проблема с Вера Су още на масата в телевизията. Слагате въздушни възглавници (балони) и повдигате кораба заедно с товара. Много са умни герберите.