38

Анонимен

преди 7 месеца

Герджиков, не се направи толкова. Няма да си президент.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Герджиков на 15.11.21г. ще бъде на работното си място в Университета. Изпълнил дълга си към ГЕРБ, но не го избрали....Изживява последните си дни на слава...За него ще гласуват единствено тези, които харесват нежни мъже.....и се вълнуват от еднополови бракове

36

аз

преди 7 месеца

До ПРЕЗИДЕНТА Е УБИЕЦ - Смокинови листа и Русоя са ти виновни. Комедиант!

35

аз

преди 7 месеца

Герджиков е точно на място - в редиците на ПП ГРОБ

34

ПРЕЗИДЕНТА Е УБИЕЦ

преди 7 месеца

В ХОД Е ГЕНОЦИДА НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ С К-19 ЗА ДА СЕ УГОДИ НА РУСКИЯ ГОСПОДАР ОТ МОСКВА , ЗА СЛАГАНЕ НА РЪКА ВЪРХУ "БАЛКАНСКИЯ ПОТОК"!...ПРИ ТАЗИ СМЪРТНОСТ ПО 130-ЧОВЕКА ДНЕВНО----"ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ" Е САМО "СМОКИНОВОТО ЛИСТО"-- ПРИКРИВАЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РАДЕВ!ПАНДЕМИЯТА ЩЕ ВВЗИМА ОЩЕ ТРУПОВЕ ---РАДЕВ И КАЦАРОВ НА ТРИБУНАЛА В ХАГА!

33

Анонимен

преди 7 месеца

До 46 ,алуу интелигентния ,ако не знаеш ,2016г Радев имаше над 2 милиона гласа ,всички ли ги смяташ за глупави )

32

Анонимен

преди 7 месеца

Я и Герджика се обади )е как е г-н декан ,Левски измислен герой ли е на Иван Вазов

31

АНОНИМЕН

преди 7 месеца

Президентът е недоразумение! Чудя се кой интелигентен човек би гласувал за него?Самозабравил се военен ,който мисли държавата за казарма ,а народа за послушни войници?!Във всяка нормална демокрация не би повторил мандат!

30

Анонимен

преди 7 месеца

В България вече има много хора с дипломи и то много дипломи, истински, фалшиви и всякакви интелектуалци на хартия...Само, че и народа вече прогледна и си задава въпроси...Как се кандидатират хора с офшорки, кутия на Пандора и бизнеси, за които на никой не е тайна как " процъфтяват".Мисля, че е време да спрем да осигуряваме на крадците имунитет.Нека си доказват парите пред съда.Герджиков е лакеят на крадците, следователно е същият като тях.Умни за цяла вселена, но лижат задни части

29

РАДЕВ Е УБИЕЦ...

преди 7 месеца

КИРЕ ЛИГЛЬОТО И КОКОРЧОТО СА АБСОЛЮТНИ МОШЕНИЦИ!....НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ ИЛИ ИСКАТЕ ДА УМИРАТЕ БЕДНИ , ГЛАДНИ И ...ОТ СТУД ЗИМАТА ??!!ТОВА Е ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ----ДА УМИРАТ НЕЗАЩИТЕНИ ОТ ВАКСИНАТА...СПАСЯВАЩА ВЕЧЕ ЦЯЛА ЕВРОПА И СВЕТА!---ТАЗИ ПОЛИТИКА НА ЧЕРВЕНИТЕ УБИЙЦИ ---СЕ ВОДИ СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО! ДОЛУ УБИЕЦА РАДЕВ!

28

Анонимен

преди 7 месеца

и да цъкате минуси, зеленият чорап си заминава...

27

Анонимен

преди 7 месеца

Аве тоз има ли пола ? От снимката не се вижда кой се крие под нея :) Някой му софлира на тоя .

26

Анонимен

преди 7 месеца

Тaм пoд кoлoнитe прeд врaтитe нa Кoнcтитуциoнния cъд eничaритe нa Бoйкo и Дoгaн бихa cтудeнтитe и cъбличaхa и ce гaврeхa c мoмичeтa и ce cнимaхa c гoлитe мoмичeтa кaтo хитлeриcти.Oщe нe мoгaт дa измият кръвтa прeд врaтитe нa Кoнcтитуциoнния cъд.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Луд страх тресе Престъпника от Банкя

24

ДДРОнег

преди 7 месеца

Недопустими са почти всички действия на ту-лу-па и неговия каскет гешеФФ !!!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Конституционният съд изпълни желанието на Борисов и Доган.Предстои решението на Нар...я съд, народа е настръхнал от безобразията на Тулупа и Гешев.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Недопустимо е писач на чалга да е кандидат президент.

21

Герджиков

преди 7 месеца

Да подпише декларация от кой пол е.

20

анонимен

преди 7 месеца

Радев е знаел за канадското гражданство на Киро Канадеца но го е прикривал. По закон който прикрива престъпник е съучастник в престъпление, и подлежи на съдебно преследване. Кирето и фигуранта вече са клиенти на къскета.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Това е най- безочливото и лъжливо същество, появило се напоследък в медийното пространство.Нали е " ОБЕДИНИТЕЛ", а само плюе и разделя....и все си подкрепя тези, които не са го изпратили там като *** на партията си....