46

Анонимен

преди 2 години

Ако герджика спечели ще има всекидневни гейпаради

45

Анонимен

преди 2 години

Ибрикчията на Бойко

44

Анонимен

преди 2 години

Кой се крие под полата на герджика ? и защо има чекмедже криещият се ?

43

от СУ

преди 2 години

Недопустимо е ректорът на СУ да си зареже работата по средата на мандата и да хукне по градове и села за да обслужва застарялата сикаджийска мутра!

42

Мата Хари

преди 2 години

Абе не мога да разбера кой номер му е червилото *** така де много ми аресва цвета и нюанса.

41

Анонимен

преди 2 години

дянков стана министър с двойно гражданство, но щом е за хора от герб явно конституцията може да се пренебрегне, прикриха се нещата там. сега им спряха кранчето и тези, дето преди управляваха и не спазваха закона, сега надигат най-силния вой.

40

престъпления радев

преди 2 години

радефф сега ще го пекат на шиш а накрая ще го добара Гешев и айде в панделата руско чу4ело

39

ХП

преди 2 години

Никой няма право да нарушава Конституцията в Бг, с изключение на Бацо, но той все пак е Вожд, при това Винету!!!!! -))))))))))

38

Taka e!

преди 2 години

Недопустимо е обаче и ректор на университет да държи на работа плагиати и да ги покровителства за сметка на засегнатите от тяхното плагиатство. Особено, ако говорим за Софийския университет "Св. Климент Охридски", за неговия ректор Анастас Герджиков и за неговия вече бивш служител Плаги Илиев.

37

Анонимен

преди 2 години

Що ли ми се види че Плевнята беше в пъти по харен от този глъм.

36

12345

преди 2 години

Аз пък ще гласувам за Радев

35

Още един отговор

преди 2 години

дължи Фигуранта, защо даже и да не е знаел за двойното гражданство в момента в който е разбрал, че има такъв проблем не е изгонил веднага Кирчо Лъжеца и съответно отменил всичките му актове. В действията на Радев има злоумишленост, която не може да се оправдае с незнание.

34

Анонимен

преди 2 години

Оди му го лапай домъдищата и кихни ако косми погълнеш. как на кой бе? он че те утепа ако не го измълзеш и си намажеш на филийка мъжката му маьонеза. И тва ми било рехтурт

33

Анонимен

преди 2 години

Мисля че кандидата на ГЕРБ е точно Герджиков, но се правят на интересни! то, си е ясно направо

32

Анонимен

преди 2 години

Айде, и тоз почна да плюе. Нали уж беше много интелигентен, щеше да обединява всички, ама като гледам започнал е да изпълнява партийни поръчки. Радев ще си носи отговорността, ама ти къде се месиш, като си още много далеч от нивото на Радев?

31

Анонимен

преди 2 години

Има и други професионални становища по казуса. В България в последните 12 г. На отговорни позиции са поставяни посредствени хора, държани в подчинение и пълна манипулация. Те не са и професионалисти.

30

Анонимен

преди 2 години

Герджиков на 15.11.21г. ще бъде на работното си място в Университета. Изпълнил дълга си към ГЕРБ, но не го избрали....Изживява последните си дни на слава...За него ще гласуват единствено тези, които харесват нежни мъже.....и се вълнуват от еднополови бракове

29

аз

преди 2 години

До ПРЕЗИДЕНТА Е УБИЕЦ - Смокинови листа и Русоя са ти виновни. Комедиант!

28

аз

преди 2 години

Герджиков е точно на място - в редиците на ПП ГРОБ

27

ПРЕЗИДЕНТА Е УБИЕЦ

преди 2 години

В ХОД Е ГЕНОЦИДА НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ С К-19 ЗА ДА СЕ УГОДИ НА РУСКИЯ ГОСПОДАР ОТ МОСКВА , ЗА СЛАГАНЕ НА РЪКА ВЪРХУ "БАЛКАНСКИЯ ПОТОК"!...ПРИ ТАЗИ СМЪРТНОСТ ПО 130-ЧОВЕКА ДНЕВНО----"ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ" Е САМО "СМОКИНОВОТО ЛИСТО"-- ПРИКРИВАЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РАДЕВ!ПАНДЕМИЯТА ЩЕ ВВЗИМА ОЩЕ ТРУПОВЕ ---РАДЕВ И КАЦАРОВ НА ТРИБУНАЛА В ХАГА!