86

мак

преди 2 години

Сегашната предизборна кампания се състои главно в грачене срещу Радев и както винаги, в обещания. Случката с Петков е добър повод за нови атаки срещу Радев и всички потриват ръце доволно. Според мен по-вероятно е да е знаел, но е пренебрегнал нещата и сега ще се гърчи в обяснения.

85

Анонимен

преди 2 години

С това решение КС накара всички Българи ,работещи навън ,да се чувстват Виновни !По конституция !:)))

84

Анонимен

преди 2 години

Нищо съществено още не съм чул говори все едно рецитира някой от форума. .......това ако алтернатива здраве му кажи

83

Майна

преди 2 години

Абе, Сергей Станишеф нямаше ли и той друго гражданство?

82

Анонимен

преди 2 години

До поданството ли опряхте ??:)И за Констуция се сетихте !Всичко друго е било по -конституция ,нали Добре ,че беше едно Двойно ГрЖданство ,та да Ви светне за спазване на Конституцията !Много сте жалки !

81

Анонимен

преди 2 години

Боко на 1.01.2022 след като гражданите минат на свободния пазар който той лично подготви : Продавам кубик тикви за огрев, 5 лева на кубик, евтини тикви, горящи като пламъка на ТЕЦ на италиански ***, евтини тикви, сухи тикви. Елате и си вземете евтини тикви за огрев! Горят енергично като гербер борещ се за рушвет!

80

Анонимен

преди 2 години

Трябва да питаме Боко дали Герджи ще струва колкото 1 дежурна тиквичка със златно пръстче или повече. А като ни каже цената ще можем да сметнем и колко струва всеки един гласоподавател на Герб според вожда им. Да не ни излиза по евтино да купуваме кубик тикви за отопление отколкото кубик дърва?

79

Пиян залян

преди 2 години

Герберастите агонизират за последно

78

Анонимен

преди 2 години

Нещо за думите на Бибонко? Че продава дежурни тиквички? Това, че продава гласовете на гласоподаватели не е престъпление, нали? Или то важи само за ПР акции на МВР, но не и когато лично Бибонко ги продава? Това тиквичка със златно пръстче за 2 буркана свинска мас за мазане не е престъпление? Че гласът на гражданите които са избрали дежурните тиквички не се зачита защото Бибонко си им нарежда какво да правят?

77

Анонимен

преди 2 години

А Герджи защо не се изкаже за престъпното държание на депутатите? 30+ години има индивиди които не се явяват на работа, но не са дисциплинарно уволнение както е по Трудовия Кодекс! Нещо по този въпрос? Че Курналина и Бобонки да ги пита като си извеждаха цялото стадо и не ходеха на работа с месеци? Там нещо за закони? А когато Бибонко продаваше депутати тиквички и ги обещаваше дежурни на този които плати най много? Нещо за избранници на народа или лични назначения на Бибонко?

76

Анонимен

преди 2 години

да.той знаеше за лъжеца от Харвард. ама мислеше.че ще мине ей така.лъжци комунистически.

75

Анонимен

преди 2 години

Герджи я кажи какво ти е мнението за приватизирането на Сребърния фонд от първото правителство на вожда ти и къде са парите за пенсии от там? Къде потъна сребърния фонд и защо 12 години се казваше на пенсионерите, че за тях няма? Това повече ни интересува отколкото дали лице Х е бил гражданин на две държави на дата У!

74

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурна, че този казус носи дивиденти на Радев. Положението е много зле с короната. Ноговият министър с двойното гражданство какво направи, освен че плюеше предишните управници. Така не се управлява, съжалявам. Да наричаш всички мутри - е едно нищо. Празнословие, осъждане, клеветене, но не и действия. Заеми всеки може да тегли.

73

БАНко

преди 2 години

НАИСТИНА ЛИ Е РЕКТОР НА СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ??? ГОВОРИ КАТО СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

72

иван

преди 2 години

недопустимо е един професор да не зачита решенията на Конституционния съд, и да плещи явни лъжи. Съдът ясно е казал - не е работа на президента да проверява декларации. Точка. Впрочем Герджиков е гербер, за тях е норма да лъжат нагло и агресивно...

71

Анонимен

преди 2 години

То на РР не му е за пръв път това!

70

Анонимен

преди 2 години

Обеденителя в действие !

69

Анонимен

преди 2 години

Два мерцедеса карам, 100 гаджета сменявам, на сухо не оставам..."Автор Анастас Герджиков.

68

Анонимен

преди 2 години

Ех, мечтая си зелен чорапогащник да ме управлява )))

67

иис

преди 2 години

Румен Радев нееднократно се е отнасял с пренебрежение към закона и трябва да понесе последствията.