118

Гражданин на РБ.

преди 7 месеца

Въпрос: - Кой е професор Гирджиков?Отговор: - Слуга на "ББ, ГЕРБ и цялата пасмина, която краде България 12 години и още смята да ни краде. Стига толкова крадене! След изборите, Народът на РБ заедно с Генерал Радев, ще натика тази *** в дрънголника. Там е мястото на тази ***, а не Парламент и Президентство. </html>

117

Анонимен

преди 7 месеца

Мазен

116

Анонимен

преди 7 месеца

Тази мома,ще "спечели "срещу Генерал Радев..Амаааа в някой друг живот! Хайде той човек толкова си може,ако беше читав българин,едва ли щеше да се изправи срещу Радев!!-:)))

115

"мъжкаря"

преди 7 месеца

без ДЕСА една реч не може да си напише.. Затуй все бяга от свободни разговори с журналисти....голем мъшкар, нема що...

114

българин

преди 7 месеца

Не тази " мома" семето му е още в задните части.Ако е все още читаво и не е станало запъртък! -:)) Ама като го гледам ,може да приеме семе,ам едва ли да изсипе!!!!-:((( Боже боже,тоя президент Радев,май е по мъжкар от всички до сега президенти! Пропускам захлюпеният Желев жабата!-:) Тъкмо се научи да се качва по стълбите на самолетите,и взе че се спомина!

113

Анонимен

преди 7 месеца

Този слуга на мутри откраднали стотици милиарди, не го ли е срам да се показва пред хора?

112

До 129

преди 7 месеца

Когато Боко и Дянков върнат парите от сребърния фонд които беше за пенсии, а отиде за премии на герберчета!

111

Анонимен

преди 7 месеца

129 " ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ"! Ти имаш ли си на идея,за 12 години ,самият др Борисов колко има да връща? Явно Не щом пишеш глупости! Или забрави за чекмеджетата? Или И Ти ще ме "убеждаваш" че е "монтаж"? Айде да се събудите вече Млади и стари българи!! Че точно заради такива като вас,се въртим в омагьосан кръг32 фодини почти след 1089 г а? И все "спорим" дали яйцето или кокошката са се появили първо?!!!

110

С КАМЪНИ ЩЕ ГИ ГОНЯТ

преди 7 месеца

РУМЕН РАДЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ - ТЕЗИ ФАЛШИВИ ГЕРОИ, КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ НИТО КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД, НИТО ДЪРЖАВАТА, НИТО ЧОЕШКИЯ ЖИВОТ......

109

Анонимен

преди 7 месеца

127 ВЕЧЕ ГЕРБ Е НА КЪНКИТЕ И ЗА ВИНАГИ!-:)) Гласувам за Кирил и Асен! ПП! Тези млади българи,ни отвориха очите! Прочетоха на ВСЕ СЛУШАНИЕ,ккво пише в "държавният тефтер"! Нещо което НИКОГА нямаше да чуем от др Борисов!-:))) Как и чрез какви схеми Групировката ГЕРБ ни е КРАЛА БЪЛГАРИНО!Борисов 12 г ни е ПЛЮЛ в лицата,а ние сме си мислили,че просто е валял дъжд! Е да *** не! КРАДЕЦ СЕ ОКАЗВА ЧЕ Е БИЛЯ МУТРАТА БИВША КОМУНИСТИЧЕСКА др Борисов! АМИ ДО ТУК БЕШЕ ГЕРБ Групировката Му!!!

108

ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ..!!

преди 7 месеца

КИРО ПЕТКОВ И РУМЕН РАДЕВ ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ, ЗА ЗАПЛАТИ, КОМАНДИРОВКИ, ЗАГУБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЯХНОТО ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ И ДЕЙСТВИЯ..!!

107

Анонимен

преди 7 месеца

Абе може да е недопустимо, ама откакто Боко не е във властта и вече САЩ мислят да махат визите за българи при престой до 90 дена, явно сме изпълнили някое изискване за корупция и премахване на мафията от властта!

106

Радев е на кънките..

преди 7 месеца

КЛЕПОУХИТЕ ДС-ЧЕНГЕТА КАЧИХА РАДЕВ НА КЪНКИТЕ.... ИЗИГРА СИ ДОЛНАТА РОЛЯ...

105

помнещ

преди 7 месеца

НЕДОПУСТИМО Е,ГЕРБЕР КАТО ТЕБ ДА ТЕ ИЗБЕРЕМ!-:) Тоя май се взема на сериозно а? Абре "професорче" измислено.20 или 30 годишните днес можеш да омаяш! Ама как точно мен бре? Та ти си по малък и от мен! Дано има повече разумни българи и го качат на кънките тоя Плевналиев номер 2! И забележете,пак "избора" на ГЕРБ! 2 ри път да бера срама на тоя както го брах на Плевналиев? Извинявайте амаааа...Радев е правилният избор! Знае какй се командва армия! И аз съм служил и знам!

104

Анонимен

преди 7 месеца

Хе,тоя от герб ли е или ДПС

103

мак

преди 7 месеца

До Алекс. Това е по-вероятно, че се е предоверил на Петков.

102

Алекс

преди 7 месеца

Румен Радев не е нарушил Конститутуцията.Назначил е Кирил Петков на базата на декларация,в която Кирил Петков е записал,че няма двойно гражданство.Герджиков много добре знае това,но като типичен ГЕРБер лъже.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Герджика е дърт комунист на каишка при Бойко Кюлчето

100

до к.115

преди 7 месеца

Мисля, че сегашните псевдополитици, които сетне бързо се трансформират в министри не вярват, че този начин ще прекършат младите хора, учили в престижни USA и GB университети да не вземат властта от сегашните управляващи.Те ще влезнат като депут-ати в НС и научили как трябва да се отърват от лапите на ББ, КС, спецпрокуратурата, първата им работа ще бъде тази. Сега Братиньо и компания се справиха с К.П. и ИГ ще поеме нещата. Да се надяваме, че този път ИТН, ДБ, БСП няма да бламират нещата.

99

Анонимен

преди 7 месеца

на пидалите не е забранено да се кандидатират за президент