27

Анонимен

преди 2 години

Интересно кой кого е тормозил? Дали Зукърбърг е тормозил жената или мъжа? Ами жена му?

26

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Когато и да го осъдят все е късно. И за каквото и да го съдят все е виновен. В Китай отдавна да са го разстреляли.

25

Анонимен

преди 2 години

тия не знаят ли, че според конституцията може да се търси съдебна отговорност само от човешки същества? Зъкърбърг е гущер, така че няма как да го осъдят.

24

Коприва

преди 2 години

А за Аарон Шврац чували ли сте? За неговата смърт няма да има осъдени, но ако се поинтересувате, може да остане в човешката памет и *** като този да са на полагащото им се място в съзнанието на тези след нас.Нека си го съдят все пак, и босове на мафията са влизали в затвора за укриване на дънъци, вместо за убийства.

23

ХП

преди 2 години

Най-обичам да чета как в "Меката на деморацията", превръщат самата "Демокрация" в удобен инструмент да елеминирате неудобната конкуренция! Не, че оправдавам ЦукерБургера, който се взе много на сериозно и сега му показват мястото на "обслужващ персонал", но с к.раварите винаги трява да си нащрек!, да не се окажите с "Нож в гърба", при това, без да изпитват никакви угризения!!! Нищо лично, просто бизнес !!!

22

Горан

преди 2 години

"Самият Facebook не е замесен в съдебното производство." - Ето как една платформа стана по-голяма от Зукърбърг, уникално! Когато си Зукърбърг, но творението ти те надскочи с много! Хахахахахахаха!

21

А

преди 2 години

Всичко това предполагам е записано в домашния му фейкбук !

20

Я се уточнете

преди 2 години

"Кинг пък е била служителка на Limitless Specialty Services LLC," Защо си търси парите от Зукърбърг? Ако има забавяне на плащания към фирмата, защо не ги съди фирмата?

19

Анонимeн

преди 2 години

В Америка не е само проблем да си беден, броблем е и да си богат. Съдят се за всичко, от сервирано горещо кафе в известна верига, до хвръкнала капачка от шише която щяла да ти извади окото на известен производител. Не се учудвам, в предвид Кобрата колко плати за една заснета целувка, нищо че преди това целия купон и се е изредил.

18

Анонимен

преди 2 години

Аз, такова, само да попитам. Щом е имало сексуален тормоз, расистки обиди и закъснели заплати, 'що чакахте 2 години преди да почнете да съдите и да напуснете работа, а не веднага. При това става дума за "управителя на домакинството", който явно отговаря за имота и хората в него и човек от охраната, който има достъп до камерите и отговаря за сигурността. Нещо основната идея май е $$$

17

Анонимен

преди 2 години

Рептилската банда на Байдън,създала Фашистбук и Комитуитър в пандиза!

16

Хм

преди 2 години

Ако имат някакви доказателства и зад тях стои яка адвокатска компания(която ще им вземе повечето пари),то шансовете Зуки да олекне са сериозни!Американската съдебна система е машина за пари и едва ли ще пропусне да се налапа.

15

Има чалъм

преди 2 години

за справяне с вълната от клеветници и печалбари от типа "ама той или тя... преди 5 или 20 години... ама вервайте ми, аз съм самата невинност". Ако в цивилизованите държави приравнят наказанието за клевета, набеждаване и лъжесвидетелство към средната присъда за деянието, в което лъжецът обвинява невинния, ще настане пълна тишина. Обвиняваш в изнасилване, разобличават те, лежиш 5 годинки. Защо не и 8. Готино, а? Жалко, че е невъзможно, лъжците днес винаги са с предимство.

14

Анонимен

преди 2 години

Много гюведжари изнудвачи се навъдиха.

13

Що"Да"Вида

преди 2 години

СаЩ са решили да приватизират и цензурират фейса, Зукър е свършен, да продава и да бяга да харчи някъде парите.

12

БЛМ

преди 2 години

Няма шанс. Цукърбърг е хитър и се е оченил за виетнамска китайка, така че никой не може да го закачи на тема дискриминация.

11

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно е слугата да обвини богатия господар и да се опита да му вземе пари. Често срещано в САЩ, но рядко завършва с успех.

10

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам, че най-простите добитъци ползват фейсбук и си споделят най-интимните тайни с една затворена, мафиотска структура

9

Анонимен

преди 2 години

Що да се изненадаме? Тук не е ли така? Нашата Мата Хари се оплака със снимков матрял как нанкащия до нея батко и е натупал мекиците цяла нощ... и колко е оставил на сутринта в шкафчето за 'услугата'. Тия бледнеят пред нашата Мата Хари папарак.

8

Ха-ха

преди 2 години

Ах,палавници!Пък и стиснати!