40

Анонимен

преди 2 месеца

Зелени сертификати, тестове, подготвят ни за задължителни ваксини. Ех, не оставиха на спокойствие дори на ДО децата да учат. Всеки ден, заливат и младо и голямо с тормоз и стрес.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До 34,слабия характер си ти,вече си пречупен.Стига цапа!Имаш свободен път към небитието.Нали си ваксиниран?

38

Защото

преди 2 месеца

сте много умни затова сте на последно място по всички показатели и първи по смъртност. Най-умния народ се намира на територията, смазван от олигарси и вярващ във вещици. Кои сте Вие бе че някой специално се занимава с вашата простотия бе. Бягай за ваксини и стига си мрънкал. Умници, терикати, вечно някой и нещо му е виновен.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Да плюят било стрес за децата, хахаха. Вие деца виждали ли сте?

36

Анонимен

преди 2 месеца

В половината свят се тестват децата. Само ние не можем, няма да се справим и ще плачем. Последни сме били в Европа. Ами толкова можем.

35

Анонимен

преди 2 месеца

До чип и уууу, Вие нямате деца,нали?Аз моето и човешките му правата не ги давам на мръсното съвремие,мен на такъв изкривен морал не ме учиха.Трудът е право,борбата за отстояване на човешки права е всекидневна.Нужни са бдителност и ум,но вашите са омърсени и изкривени.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Затова е пълно с п()миятрчета и лигочи .Щом един тест два пъти в седмицата се възприема едва ли не като клане,да не дава Бог некоя стихия,радиация,химическа война....Тези родители,които вменят на децата си ,че тестовете са нещо рутинно за пандемия и да не им обръщат внимание,ще подготвят детето за реалността.А тези,които превзето драматизират и се вайкат колко тероризирани са децата им, възпитават слаби характери !

33

Анонимен

преди 2 месеца

Моите деца са ваксинирани със задължителните ваксини,това че отказвам да ги инжектират с експериментален препарат,прави ли ме антиваксър?А ако не преча на тези които желаят да се инжектират в името на експеримента,прави ли ме лош човек ,и застрашавам ли аз по някакъв начин тяхното здраве?

32

Чип

преди 2 месеца

Да се издухат в кърпичка на входа, толкова ли е сложно ще речеш че ви искат простатен секрет.

31

ДДРОнег

преди 2 месеца

Каквото и да се прави с този Ковид, мисля че вече прекаляват !!!___Оставете ДЕЦАТА на мира, бре, маскари !!!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Уууууу голяма драма с тези тестове,голямо философстване,голям проблем вече.Вие в ред ли сте бе ?! Тия деца нали трябва да растат със съвестта и проблемите на съвремието.Те трябва да са подготвени за подобни сценарии,защото са част от всичко.Трябва да им се обясни,че здравето на обшеството е важно и всяко една жертвоготовност за него не е достойна!Така се учи морал,не пред плейстейшъна и кво има за ядене,дай пари,искам найк.Стига сте изнежвали децата,гответе ги за борба и труд !

29

Анонимен

преди 2 месеца

семейства, да не работим и да получаваме т.нар. базов доход. Да бъдем затворени и наблюдавани като животни. А след като предадем телата си ще поискат да предадем и душите си. Не осквернявайте тялото защото то е храм на душата. За онези които не вярват, че имат душа (произлезлите от ***) разбира се нещата са други. За тях може би всичко свършва тук и сега но и те винаги могат да се обърнат отново към създателя си. Човек е това в което вярва. Скъпо сме откупени и нека не ставаме роби на човеци

28

Анонимен

преди 2 месеца

До 22,НЕ. ПРАВ И ТОЧЕН!

27

Сата НАТО

преди 2 месеца

Нищо им няма на децата ако два пъти в седмицата се изплюят ритуално върху страховете на ваксинираните ***. Плюйте, деца, и кажете на тати да им тегли една тънка-дълга, а майка ви да ги прокълне до н-то колено!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Уведомление до директора,че с незаконната заповед за тестване се нарушават правата на децата за достъп до образование.Така тестването е самоуправство,директора и неговите служители-учителите са надвишили своите задължения,правейки тест на децата,защото това е извън медицинско заведение и без съгласието на родителите.А това е престъпление.ИНАЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРАВИ ВСИЧКО НА ВСЕКИ ДРУГ И НАВСЯКЪДЕ!!!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Когато заведох моето дете на имунизация от имунизационния календар и когато докторката видя страхът в очите му, вместо да го успокои тя му каза: Кво, бе страх ли те е? Ба..си и докторката. Ако някой се интересува мога да напиша и нейното име.

24

До НЕ

преди 2 месеца

Нострадамус,ти ли си ???

23

Анонимен

преди 2 месеца

И питате после защо се изпедер***стил и пикае седнал ? Защо била лигава и меркантилна...Едно време в 4 клас са ходили с километри пеша на училище,после работа на нивата.Сега ги ПАЗИМ от тестове ....Сбъркан народ...

22

НЕ

преди 2 месеца

До АаасАко някой си мисли, че като се ваксинира той и всички ще бъдем оставени на мира ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ. Няма да се свърши с ваксинация. Колкото повече човешки права доброволно предаваме толкова по нагли ще стават пропагандата и исканията на ... След ваксините ще трябва да предадем децата след това работата си, собствеността си, генетичния си уникален код на Божии творения (мРНК ваксини). След това ще ни кажат,че някои трябва да умрат за да живеят други, да ядем насекоми и да не създаваме сем

21

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко това нямаше да го има ако пълнолетните и особено възрастните бяха достигнали 60,70% ваксинация.Пр()стият Г @ню винаги си усложнява живота.Защото е пр()ст !!!