26

българин

преди 2 години

Сега готвят локдаун, за да репресират неваксинираните. Но са пропуснали, че народът няма да спазва локдаун, мерки и вечерен час! Никакъв локдаун няма да се спазва - нито за пенсионери, нито за млади, нито за всички! И ще спрат масово хората да ходят на работа и за два месеца ще фалира всичко! И няма да плащат глоби за неспазване на незаконните мерки! И ще спрат децата от онлайн обучение! Ще има пълен бойкот на държавата!

25

А,ха

преди 2 години

То едни студенти,щом Герджиков им е ректор.

24

да бе,да

преди 2 години

До Пенсионер Вие продължавайте да гласувате за ниновица,боко и чорапа,дето ви обещават "светло бъдеще",и вие им се връзвате като последните сер/семи,и чакайте България да се оправи!

23

Анонимен

преди 2 години

А каква да е причината да вярват? Кажете поне една. Щели да боледуват по-леко. Дали?

22

Анонимен

преди 2 години

Куха вакса, без собствено мнение и без критично мислене, чиято нова библия и истината за света се коренят и дължат на БТВ и Нова ТВ: Ех, защооооооооооо....????????

21

това нищо не е

преди 2 години

При следващия вирус ще видите каква умирачка ще е!Тва сега е проба!Направо не ми се мисли какво ще е следващия път!

20

студент

преди 2 години

Аз не вярвам в 'социалните мрежи'! Но вярвам в изявени учени които застават с имената си и репутацията си (междувпрочем - всички са заберанени в тези 'мрежи') , както и на това което уча! А те (учените) и това което уча - казват че тези експериментални лекарства наречени 'ваксини' са опасни и не пазят от една те чак толкова опасна болест! (за справка - преди два дни Немският Лекарски Съюз публикува справка че за последните 2 години в Германия Няма повишена Смъртност!!!

19

Факт

преди 2 години

Всички виждаме какво е състоянието и културата на студентите, гола вода и неграмотни....

18

Анонимен

преди 2 години

Ангелов се ваксинира да види баща си, а то после се оказа, чеваксинираните също се заразяват и заразяват други.

17

Анонимен

преди 2 години

С което за пореден път се доказва, че ваксата е политическа кампания, а не здравословна. На кой му изтребвали ваксините ви?

16

Анонимен

преди 2 години

Хората вярват най-малко на журналисти, бизнесмени и политици, а те повечето са за ваксините, а и са склонни да слушат заповеди от вън.

15

Анонимен

преди 2 години

Те не са в риск защо теябяа да се ваксинират? Ако някой от тея отворковци ми подпише ,че до 10г ако има странични ефекти, ще ми плати 1 милион лева съм готов ? Щом сте толкова сигурни и големи професори всички по ТВ .... някой има ли надъхан?

14

Анонимен

преди 2 години

Ох, приказките за вярата ... в политическите елити. Ами не, не се ваксинират щот смятат, че няма да ги засегне. Обаче след като на тях не им пука, защо на мен. Няма университет, ураааа! Няма образование, ураааа! Ще си останете *** и ще си стоите в клоаката България! И след 10-20-30 години, когато вие сте на 60, познайте какво ще отношението към вас!

13

Напоследък

преди 2 години

Като знам какви VIP личности станаха студенти... И какви главни асистенти им преподават....

12

Анонимен

преди 2 години

До Пенсионер: Далече си от нивото на младите пи акъл. Изоставащ.

11

Шопо

преди 2 години

Оти са прости

10

Въпросчета

преди 2 години

И доколко студентите са в рисковата група. И като се ваксинират, дали предпазват някого? Твърдението, че ваксиниран заразен предава по-малък вирусен товар, май е в корелация с твърдението, че делтата се разпространява с по-висок вирусен товар. Тоест предавания вирусен товар от ваксиниран, е приблизително еднакъв с вирусен товар на неваксинирант от предходния вариант(алфа).

9

айде сега

преди 2 години

Щом една ваксина допуска повторно заразяване,то тя не е ваксина!А какво е дявол знае!

8

сс

преди 2 години

веднага се ваксинирам само да не ме карате да подписвам документи че никой не носи отговорност. Стиска ли ви тези дето ни ги натрапвате????? да поемете отговорноста, министара и там другите кунчовци????

7

Анонимен

преди 2 години

Студентите имат и ползват информация, която старците НЯМАТ! За това успяхте да набодете въразстните, защото пивярваха на лъжите ви и не се информираха достатъчно. Затова ги уморихте.