46

Алекс

преди 2 години

Студентите са прекалено много.Много студенти нямат необходимите умствени способности,за да учат в университет.Броят на студентите трябва да се намали според нуждите на трудовия пазар.Не ни трябват сервитьорки с висше образование.

45

хахаха

преди 2 години

До АнонименКраснописен пример за брутална,дори войнстваща неграмотност,явно добре подплатена с мръсни кинти.

44

Анонимен

преди 2 години

Да бе, защо ли не искат, ето развалени ваксини с изтекъл срок на годност има за всички! И то от хубавите. Пфайзер! Пък те така да нямат доверие на управляващите! Трябва да са много про.с.ти!

43

Анонимен

преди 2 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъБъди си на какавото искаш мнение - но щом трябва да направиш нещо ще го направиш - независимо от мнението си. Понякога нещата стоят така.

42

Анонимен

преди 2 години

Политиците нямат нищо общо,както и лекарите пропагандатори на инжекциите,всичко е в интелекта на хората. Всеки сам се информира каква е тази нова технология при тези инжекции,и си решава сам.

41

Анонимен

преди 2 години

До 43Божее слез си прибери вересията. само мъчейки се да прочета това нещо си давам сметка що за човек стои зад него. повечето антиваксъри са такива - абсолютни неграмотници и *** или религиозни фанатици . Моля хората живеещи на село да ме извинят нямам предвид тях. А сега и някакви студенти - сигурна съм че са най - забитите и некадърните.

40

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Само не мога да разбера защо трябва да се срамувам, че съм на различно мнение за ваксините!

39

Анонимен

преди 2 години

Щото не са лyди да се самоубиват в най-добрите години на живота си!

38

Анонимен

преди 2 години

Не знам докога смятат да изкарват всички неваксинирани пълни едеоте. Нещата са изключително прости. Bаxинитe не са преминали изпитанията. Точка. Като преминат и се разбере кои са читави, тогава ще се говори, дотогава всичко останало е спекула и злоупотреба с власт.

37

t666

преди 2 години

"Големият проблем е в липсата на доверие в политическите елити"Големият проблем е в образованието и нивото на интелекта.

36

Анонимен

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВМанипУлират,Константинов, научи първо българския правопис. Ако си студент направо срам. И такива като теб ще ми дават тон в живота. Смях. Ей това трябва да гледам и да търпя вече не знам колко време. направо се отегчих и уморих. Дано хората с ум все пак да надделеят. само на това разчитам. А не такива като теб, Константинов.

35

Анонимен

преди 2 години

До СтудентТъпунгел. Въобще няма да се пукна от яд. Дреме ми на жилетката за теб. само ти внимавай къде ходиш и с кого се събираш да не вземеш да пукнеш без време. Че то с пукането няма нищо сигурно. Не го решаваме ние. Онова вирусче го решава. гледай да не го пипнеш.

34

БАЧКАТОР

преди 2 години

Излиза че 80% от българите сме студенти.

33

Анонимен

преди 2 години

До 2 Вие май жив студент не сте виждали. Те ако можеха да четат с разбиране, да пресяват фактите и да мислят критично, нямаше да отпадат или да кретат едва- едва, колкото за тапията, наречена диплома. 80% от тях да безпомощни в горепосочените дейности. Близо 100% идват така от родното училище. Съвсем малко са годни за висше образование и се научават да се справят.

32

Анонимен

преди 2 години

До българинНормално е за някои българи особено за такива като този така наречен българин да си мислят че с хаос и нихилизъм работите стават. Нищо подобно. Истински силните и добри държави не допускат подобни неща и то е очевидно. А *** в Германия и не спазвай приетите мерки или си хвърли *** на улицата. Ще ти одерат кожата с глоби да не се стигне и до затвора.Само нашего брата, дори и политици тука си мислят че всичко е позволено. Ей затова няма да имаме държава

31

Студент

преди 2 години

Никога, ама никога няма да се ваксинирам. Пууукнете се от яд.

30

Това

преди 2 години

Се отнася само за студентите в България.Тези ,които учат в чужбина,се ваксинираха още лятото.Но пък обяснява,защо уж най-престижният СУ е на 800 място по рейтинг,а любимият ЮЗУ даже не е в класацията.

29

Анонимен

преди 2 години

То едни студенти да ти умре магарето. Студент може вече да стане всеки който има пари да не говорим как някои си взимат дипломите - как беше при Ъпсурт - не знам колко долара и едно прасе.(свободна интерпретация) То и в здравеопазването е така. И такива естествено трябва да вървят на терсене дори не назад. Защото са много важни...как ли не. то и преди години ги видяхме студентите вдигаха джангър и какво - просто бяха маши в нечии ръце. И сега е така. Толкоз то от студентите.

28

Анонимен

преди 2 години

Хем в чужбина, хем и ваксиниран - сина ти вече не е толко *** като баща си.

27

Анонимен

преди 2 години

Моят син учи в западна Европа. Там всички студенти са ваксинирани. В България такъв ни е народа-простт.