66

Дамата с песа

преди 2 години

Студентите са едни от най-опасните преносители на заразата, защото прекарват болестта по-леко, не спазват абсолютно никакви мерки, не се ваксинират, нямат зелени сертификати, безотговорни са. Зелен сертификат при тях изглежда като поредната глупост на правителството. Ситуацията изисква локдаун, а не сертификати.

65

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са в трета фаза на клинични изпитвания, в която по принцип се събират най вече данни за ефикасност и безопасност. Има и други случаи на лекарства разрешени в тази фаза за употреба поради належаща нужда. Неетично е хората да бъдат принуждавани да се ваксинират с каквито и да било мерки т.е. да бъдат ваксинирани с експериментална ваксина. Тревожен е факта че в популации с висок процент на ваксинация има много висок процент заразени, а се тв ред че ваксините имат 90 ефикасност.

64

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Да сте чули за умрял от ковид студент? Аз не съм.

63

Анонимен

преди 2 години

Тия университети са станали търговски дружества като болниците,няма смисъл да учиш да си губиш времето,може да стнеш още по *** от колкото си си попринцип,тези които имат пари си купуват дипломите и после идва некъв зубър с очила и започва да ми се прави на шеф на директор не знае от къде изгрява слънцето и ако им размениш обувките не могат да се обуят.

62

Анонимен

преди 2 години

Тия па кои ги пита слагаите по една бомба в тия университети и да ги вдигате във въздуха .тва са все едно гледаш ферми за броилери.

61

Антивакси

преди 2 години

Набодените скоро ще намалеят. Те ваксините си знаят работата. Явно са изкуствено създадени с цел да се намали ниско интелигентното население по света.

60

НЕВАКСИНИРАН

преди 2 години

ИСКАХ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, АМА НЯМАХ ЖЕЛАНИЕ!

59

Анонимен

преди 2 години

Половината от колегите не знаят на кой свят. Сигурен съм, че и в себе си не вярват ;)

58

Ваксиниран

преди 2 години

Анриваксите скоро ще намалеят. Той вируса си занае работата. Явно е изкуствено създаден с цел да намали ниско интелигентното население по света.

57

Анонимен

преди 2 години

Проблемът при младите хора е, че те са прекалено информирани - Ха-ха-ха, ето къде бил проблемът! Не ползвайте интернет, слушайте само глупостите, с които ви промиват мозъците по телевизиите и ще бъдете щастливи. Прости, но щастливи. И ваксинирани.

56

Messiah

преди 2 години

Тези които не се ваксат ,са същите онези , които не ходят да гласуват.Аз също не съм вакс. , но е така!Аз гласувам вече откак е машинно.Тези 30 г. сме лъгани толкова много ,че не вярваме на никой и нищо и така ще бъде още дълги години ,защото нямаме нищо общо с Европа и света.

55

Анонимен

преди 2 години

Я да вярват ..то лекарите по болници отказват да се ваксинират и всеки ден им правят тестове и то безплатни ,тогава защо нас ни принуждават

54

Анонимен

преди 2 години

"Това, което министърът каза, е, че единственият начин за връщане на студентите в университетите са "зелените сертификати"------------------------Тези освен нова медицина започнаха да измислят и нова логика на мисълта. Единственият начин за връщане на студентите е БЕЗ зелените сертификати. А чрез сертификатите гоните голяма част от тях.

53

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

Ваксиниране или здраве. Изберете сами.

52

$$

преди 2 години

щото си купуват "висшите" и не разбират от друга работа, освен врътката на ъгъла за 5 лв

51

С други думи

преди 2 години

Защото са продукт на социалните мрежи, т.е. стадо...

50

Напук на циончетата

преди 2 години

И най-важното - никакво ваксиниране, нали!

49

redordead

преди 2 години

Значи, като си бил с положителен си решил да се тарикатееш, за да не те ваксинират - сега - ама що така...

48

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Аа, на университетите им трябват! Иначе нема пари. А като няма, целият университет ще трябва да затвори и няма да могат да се учат и свестните. Такава е системата за финансиране на университетите просто.

47

Щом

преди 2 години

Не са се регистрирали в РЗИ, значи не са били и в карантина, а следователно са разнасяли заразата.