87

не разбрал

преди 2 години

Ама вече и БОЛЕН от COVID-19 ли може да си?!

86

Анонимен

преди 2 години

в кръвта

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Аман от пишман доктори. Сатурацията е просто индикатор за нивото на насищането на кислород с кръвта. Причините за това са комплексни. Антикоагулантите не помагат, ако няма лекарства за потушаване на инфекциите и оттлачване. Затова в болниците се преливат коктейли от лекарства: за да се бори проблема комплексно.

84

Анонимен

преди 2 години

Да ходи при Мангъров, да му дава чайчета и топли супички. Да не се глези.

83

?!?

преди 2 години

Кацаров ги лекува така в домашни условия! И излиза въпроса кой носи отговорността за всички тези безотговорни решения! Кеде е прокуратурата? Наистина няма прокуратурата.

82

Анонимен

преди 2 години

Естествен подбор в действие! Той си е "преценил" че не иска да се ваксинира, една купчина гении също, въпросните гении пълнят болниците и съответно и за него няма място. Иронично нали ;) Безотговорно поведение водещо до кофти последствия, какво точно ви изненада?

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 "Вече ми се случи." Не, не ти се е случило. Нищо не можеш да направиш вкъщи, ако някой развие двойна пневмония с придружаващи инфекции. Такива като теб "разбират" само когато затворят капака на ковчега. Затова в България от Ковид-19 ще умрат още мноооого хора. Света ще ви запише кат най-глупавия народ в света и ще ви остави да се давите, защото никой не се занимава с диваци.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 Сатурацията е само показател за състоянието в момента, но не кислород трябва, а антикоагуланти. Проблемът е в запушването на фините кръвоносни съдове на белите дробове и подаването на кислород е безсмислено. Затова и не помага. Трябва да се разрежда кръвта.

79

Румен Радев

преди 2 години

Пандемията и вирусът са само в главите на управляващите от ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 2 години

Нали арена армеец щеше да става полева болница, какво стана? Концерт на Лили Иванова ли ще има?

77

Лекар

преди 2 години

82, абе я кажи къде да ходя да ти ***

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 Вече ми се случи. Мой близък не пожела да влезе в болница и го лекувахме вкъщи. В началото ме беше страх, но сега знам, че затова остана жив. От опит го казвам, не ме плашете какво щяло да бъде. Минахме през това, ваксатроле.

75

Анонимен

преди 2 години

Пляскайте, пляскайте на медиците. Затова сме пети по смъртност от ковид в СВЕТА: защото с купиени дипломи и безхаберие към пациентите не се лекува!

74

Анонимен

преди 2 години

До Мен 64 Изобщо не единственото, даже не се знае дали е спасение или нова болест.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "Така е станало - сам се е оправил. От болница няма нужда, просто хората бяха наплашени до смърт." Припомни си го това или на близките ти роднини, когато се борят за въздух. НЕ забравяй да си повтаряш, че това е само защото си уплашен и даже може да си хипохондрик и че всъщност нищо ти няма. Сатурация не си мери, за да не се паникьосаш още повече. П.С. България е пълна с Газдовци и ***--ьовци.

72

Анонимен

преди 2 години

И да пишете с главни букви и да не пишете, конституционното право на лечение няма как да се случи в тази трагична обстановка. А това е в резултат от това, че българинът гледа само какви са му правата, но не и задълженията. Сами се докарахме до тук благодарение на разни фалшиви новини, фалшиви специалисти, които лекуват с чай и аспирин и фалшиви политици, които лицемерно ни обясняват колко са загрижени, но всъщност ги е страх да не загубат гласа на 80 % от електората.

71

Анонимен

преди 2 години

И защо е този наплив към болниците? Не виждате ли, че труповете от там излизат?

70

До 70

преди 2 години

Имаш право. Но. Който не е ваксиниран плаща. Всичко. И пътеката не стига до никъде.

69

гост

преди 2 години

До Анонимен 44 Приятел , всяко нещо по реда си . Ето на ,професори и доценти разни си минаха реда и сега са наред математиците да си кажат тежката дума. После следва следващите като докери,зидаромазачи,чобани и т.н.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Така е станало - сам се е оправил. От болница няма нужда, просто хората бяха наплашени до смърт.