127

Анонимен

преди 2 години

Ако е бил ваксиниран, при това положение е можел да завърши фатално! Тялото му само се е преборило с вируса, ако му бяха инжектирали някоя химия, дали?!

126

Анонимен

преди 2 години

Ами, нали сме против налагането на, каквото и да е.Искаме си правото на свободен избор.Тялото си е наше..и т.н. и т.н.Според мен, антиваксърите трябва да си плащат сами лечението или официално да се откажат от лечение. Щом е тяхно лично решение.

125

Анонимен

преди 2 години

До До 130 132 ЕМА да Ви сподели защо е регистрирала над 26 000 починали от ваксините пряко.

124

Анонимен

преди 2 години

До Ежко 131 Жив е, ваксатроле. Прекалявате.

123

До 130

преди 2 години

До АнонименМоже ли да ни споделиш научни статии, които потвърждават твоите твърдения?Моля, да не е статия без автор в днес.бг, пик или която и да е жълта медия.

122

Ежко

преди 2 години

Е поне се е опазил чист човека и не е дал да го убодат. По-добре мъртъв отколкото убоден. Браво на него и на щерка му.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 Безумие е да се предлага ваксина, която води до тромбози на сърдечно-съдови, които са най-застрашените от ковид.

120

Анонимен

преди 2 години

Защото е пълно в болниците със "всеки сам си преценя". Много глупав народ.

119

Анонимен

преди 2 години

Няма места в болниците.Явно не си даваме сметка,че купона свърши.Само който не се пържил в огъня на треската и не е дишал с много труд не знае какво е да чакаш лекар и място за лечението с дни.По-лошо ще става.

118

ПО 130-ДУШИ/ДНЕВНО .

преди 2 години

...УМИРАТ ДНЕВНО И ПЪЛНЯТ ГРОБИЩАТА , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ПОДЛОЖЕНА ОТ РАДЕВАТА ХУНТА НА УМИШЛЕН ГЕНОЦИД ОТ К-19 , ЗА ДА СЕ ЗАТРИЕ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ , И ДА СЕ УСТАНОВИ ПЪЛЕН РУСКИ КОНТРОЛ ВЪРХУ "БАЛКАНСКИ ПОТОК" , КЪМ ЕС!....РАДЕВ Е УБИЕЦ---ЗА ХАГСКИЯ ТРИБУНАЛ , ЗА УМИШЛЕНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ПАНДЕМИЯТА С ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ!

117

Препоръка

преди 2 години

На изборите трябва така да гласуваме че да продължим промяната.

116

Анонимен

преди 2 години

Скача ли рейтинга на чорапа, скача ли ... За два дни 370 починанали, а в Италия , която миналата година е оплаквахме на ден умират по 15 човека при население многократно на нашето.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Не ходил в болница, и в поликлиниките има рентгени, ваксатроле. Отиде в поликлиника след като сатурацията му вече беше 95. Имаше желание да се долекува, защото дробовете бяха поразени, но лекарят влезе в болница и се справи и без него. Искаме да ни лекуват лекарите, разбира се, но в случая само убиват, защото такъв е протоколът. Не е тяхна вината, но резултатът е лош за нас. Вирусът не е опасен, въпросният пациент се оказа недиагностициран с много тежко заболяване, пред което ко

114

Анонимен

преди 2 години

Страх те е от тромбоза, която засяга 1 на милион, а не те страх от ковид , който при над 60 год е смъртоносен в 50 на 100. Що за логика? Безумие!

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 Всеки да си поеме отговорността за своето здраве! Стига сте ни вменявали вина! ЕМА е регистрирала над 26 000 починали пряко от ваксината, 2 млн. с увреждания и това са официалните данни. Реалните никой не знае. Всеки ден умират ваксинирани. Кой пое отговорността? Ваксатроловете?

112

Анонимен

преди 2 години

Значи антиваксъра обяснява, как "сам" се е оправил "в къщи" с боледуващ от Ковид и с няколко поста излезе наяве, че и в болница е ходил, и рентгенови снимки са правени, и белодробен лекар го е консултирал и лекарства е вземал болния. Иначе се пеняви, колко безползни са лекарите, как болниците са ненужни, как с народна медицина всичко ставало и как въобще тоя вирус не бил опасен, а и дали въобще има такова нещо. ТОЛКОВА за "моралните" антиваксъри - изпечени лъжци.

111

Анонимен

преди 2 години

Ако беше нинова, или фигуранта, цяло отделение щеше да им намерят...

110

Анонимен

преди 2 години

Върховна наглост и мазохизъм. Случаите растат, здравеопазването рухна, лекарите изнемогват и пак антиваксърите лъжат и пропагандират, и пак някой друг е виновен и лекарите им са виновни. Не разбрахте ли още! До това води липсата на ваксинация!!!!

109

Jj

преди 2 години

До Малина от ОсинаПрав(а) си.. Наистина е безотговорно, но има и един друг проблем и той е, че понякога не можем да убедим родителите си. Аз съм ваксиниран и всеки ден се моля на моите и да отидат, но конспиративните теории ги тресат яко. Те са пълнолетни - как мога насилствено да ги накарам? Мисля, че държавата и правителството са отговорни да подават правилните съобщения - нещо, което ВЪОБЩЕ не се е случвало в нашата мила държава с месеци напред!

108

Анонимен

преди 2 години

Математиците още средата на август казаха че това ще стане. Нашите управляващи взеха решение за ограничаване на заразата след 2 месеца... Ей за такива гласувате! Въобще няма да им ходя на изборите. Можеха да се спасят стотици животи, ако не беше безхаберното управление на некадърницте на държавната хранилка.