147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 "А защо дъщерята му е казвала какви лекарства да пие? Той няма ли си джипи?" Защото най-вероятно дъщерята от всичко разбира и първо тя го е посъветвала да не си бие "непроверените" "биопрепарати". За да си прикриват неграмотността продължават със самонадеяността, докато не стане крайно и тогава хукват да спасяват положението.

146

Анонимен

преди 2 години

Посланието на нашите управляващи: Всичко е под контрол, няма страшно. Ако случайно умрете - важното е да сте казали не на страха, да сте доблестни и прочее ала бала.А да, и не се правете на болни - вирус няма.

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "Искаме да ни лекуват лекарите, разбира се, но в случая само убиват, защото такъв е протоколът." Нали сте се "оправяли сами"? Какви са тези рентгени, пулмолози, лечения от лекари и така нататък? Дали си отишъл в болница или поликлиника, за да те види здравен специалсит и да ти направят снимка, е без значение: компрометира ти приказките за това как лекарите били "ненужни" и било достатчъно домашно лечение, а отиващите да ги лекуват били "хипохондрици". Все от вашите опорки.

144

Анонимен

преди 2 години

В момента учените разработват не ваксина, а лекарство против Корона.Да видим антиваксърите дали няма да са и срещу него.Много бързо го измислиха. Не са го тествали достатъчно. Не могат да ми налагат, каквото и да е и т.н. и т.н.Интересно ще ми е, ако антиваксър се разболее и е в много тежко състояние, дали ще се съгласи да го лекуват с новото лекарство или не.

143

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 151/ И ГЕРБ И БСП СА НЕКАДЪРНИЦИ! ЛУНА ДА СЕ Е СПРАВИЛА С КОВИД КРИЗАТА МНОГО ПО-ДОБРЕ!

142

Анонимен

преди 2 години

А защо дъщерята му е казвала какви лекарства да пие? Той няма ли си джипи?

141

ха ха

преди 2 години

Ама и медиите сте едни нагли безобразни лицемери. Довчера-тъпкано със статии с Мангъров, Чобанов, колко ни се ограничавали правата от сертификата, колко трябва да сме свободни при взимане на решение за ваксина. Дадохте думата на всички унмици против всякакви мерки да се изказват. А днес-това. Еми то резултатът от всичките ви предходни статии е......този.

140

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 149 Гербавтроле, протоколът е измислен в САЩ и се ползва от бацево време и в България.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 По-скоро това е пример, че няма нужда да се влиза в болница.

138

АнонимеН

преди 2 години

НИЩО ЧУДНО И С ЧАЙ И АСПИРИН ДА СТАНЕ! ЧАЯ ДА Е ОТ ЕХИНАЦЕЯ , МРАВЧЕНО ДЪРВО, ЧЕРВЕНА ХВОЙНА ПЛОД И КОТЕШКА СТЪПКА ВРИ 5 МИН! ВСЕКИ ГЛЕДА ДА МИНЕ ТЪНКО С БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ОЧЕВАДНИ!

137

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 Вчера имаше 9 починали ваксинирани. Те на кого да реват?

135

Анонимен

преди 2 години

СЪМНЯВА МЕ ДА Е БИЛ ВАКСИНИРАН. Та въпросът е тия старци които вече са на доизживяване защо не са се ваксинирали какво има да губят? вече са си изживяли живота, колко може да се отровят още от една ваксина? но поне това страдане можеше да му се размине както и пренатоварването на болниците. Старци масово вътре и не искт ваксини.

134

Анонимен

преди 2 години

Да се е ваксинирал, бе. Какво е тръгнал да реше пред цяла България сега.

133

Анонимен

преди 2 години

Потвърждение на думите на д-р Мангъров - болните оздравяват, лечение няма с изключение на това на имунната ни система.

132

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ НОСИ ЦЯЛАТА ВИНА ЗА ПРЕПЪЛНЕНИТЕ БОЛНИЦИ , ЗАЩОТО ЛЕЧЕНИЕТО ИМ Е ГРЕШНО И ТАКА СЕ СТИГА ДО БОЛНИЦА! ЛЕЧЕНИЕТО НА РАДЕВ Е АНТИБИОТИЦИ , АСПИРИН И СИРОП! НУРОФЕН И ПРОПОЛИС Е МИЛИОН ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ АНТИБИОТИЦИТЕ НА РАДЕВ ДОКАЗАН СЛАБО УМНИК!

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 Съгласни сме да си плащаме, ако ни оставите на мира. Макар че е несправедливо, защото на вас и ваксините ви платихме, и по болници да лежите ви плащаме.

130

българин

преди 2 години

Толкова много са препълнени болниците от пациенти, че чак преливат! Преливат, преливат, и скачат от прозорците на болниците за да освободят място на прииждащите на бюлюци - ей го на вчера буквално чета статия за някакъв, който скочил от 9-тия етаж на болницата ако съм запомнил правилно, но паднал в клоните на дърво и се оплел и така оцелял!

129

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна пита защо не пишете за стотиците ваксъри, които се разболяха от миокардит?

128

Стига истерии

преди 2 години

Стига истерии! на 9-тия ден започва подобряване при този вирус. Видяхме го дядката по телевизора...нищо му нямаше, след като 9 дни се лекува вкъщи! Селта е точене на НЗОК, то е ясно.