167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен''В момента учените разработват не ваксина, а лекарство против Корона.Да видим антиваксърите дали няма да са и срещу него....''Антиваксъра е по природа много *** и първосигнален, че няма как да епротив новото лекарство, защото те по принцип мразят само ваксините. Те и сега гълтат конското лекарство, само защото така проповядват в Youtube. *** същество не може да проумее, че тези лекарства пак се произвеждат от "биг фарма", а не от кварталната баячка...

166

Анонимен

преди 2 години

Не 9 дена, ами 19 дни ще чака! Защото има дебели кратуни, които от дума не разбират и не вземат да се ваксинират. Продължавайте да слушате доцента Мангъров, само че той като се изкаже по телевизията и бегом в болницата и там приеме интерферон, а вие го гледайте и тъпейте. Приказките по телевизиите са едно, а истината е съвсем друга.

165

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не е стигнал до болницата, иначе най-вероятно нямаше да е жив. Ще се оправи и сам.

164

коч

преди 2 години

До АнонименЗа новото лекарство са знае какви са му страничните ефекти и как действа. Никой няма да го откаже. Най- кофтия страничен ефект е ,че не трябва да се правят деца 6 месеца след приема му , защото ще се родят ***. Но това се преживява.

163

На сериозно

преди 2 години

Брат ми се ваксинира и след -2 седмици се разболя от ковид - от седмица си е вкьши с висока температура -39 и пие една кошничка лекарства , ас сьм неваксиниран и в момента сьм под карантина и за сега имам единственно лека хрема и парене отвреме на време в очитеСлагам си капки за очи

162

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо "който го е страх да се ваксинира", щото от такива дето не ги е страх болниците се пукат по шевовете.

161

Анонимен

преди 2 години

Ми нали няма вирус, нали няма нужда да се ваксинирате? Сега ли разбрахте какво става като пламне епидемията? НЯМА МЕСТА В БОЛНИЦИТЕ! Случи ни се вече 2 пъти, но ние продължаваме да мразим ваксините, да не одобряваме мерките и изобщо, да обясняваме че няма вирус. Вирус има и ще продължи да има, хората ще продължат да измират без достъп до лекари ако продължаваме да се правим че вирусът не съществува.

160

В къщи

преди 2 години

Двама близки починаха в къщи при първата вълна - нямаше болници, дори с пари не щяха да ги вземат. Тогава още нямаше и ваксини... Явно сега е същата работа. Не го пожелавам на никой.

159

йъфэ

преди 2 години

Тъстът ми също изкара ковид в къщи - не защото нямаше легла в болниците, а той не искаше. Слава Богу се излекува! Но тогава още нямаше ваксини...

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 За нищо не лъжа. Нали пазим болниците да не ги претоварим? Значи не е все едно къде ще отидем. Гледайте си Вашите опорки, аз такива нямам :) Като му ги направиха тези рентгенови снимки, та те го излекуваха :) Пулмологът сам се разболя и не можа да си помогне с лекарства. На него ли трябваше да разчитаме. Не се беше оправило всичко. Белите дробове не се бяха напълно възстановили, но кризата беше отминала. Не лъжа и за всичко имаме документи, свидетели. Лъжете вие, ваксаджиите.

157

Анонимен

преди 2 години

смейхте се на русия че нямат места в болниците а сега си виште жалката си картина до къде я докарахте българия

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 Отново, дали сте отишли в болница или в поликлиника за една и съща цел е без значение. Важното е, че приказките ви за това, как не разчитате на лекарите отиват в коша. Както и приказките, че разчитате на народната медицина. Не знаех, че с билки могат да се правят рентгенови снимки. Не знаех, че билкарите са и пулмолози. Лъжеш, че сте отишли "след кризата". Никой не ходи за прегледи и лечение, когато всичко се е оправило. Всичките като ви хванат в лъжа "нямате опорки"/не сте вие.

155

Лекар

преди 2 години

Боковото наследство

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Защото на ивермектина и цинк+хидроксихлорохина какво им е? Не сме против тях, вие сте против тях.

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 Отиването в болница е ненужно, ваксантроле. И като се обърнахме към тях, та ни помогнаха. Пак се наложи сами да се справяме. Така разбрахме, че са ненужни. С опит. Освен това отидохме след кризата. Естествено сте го "пропуснали". За разлика от Вас, не съм т,.,р,.,о,.,л и нямам опорки. Пиша, каквото преживяхме. Сега няма да отидем и в поликлиника, ако ни повтори, в което много се съмнявам, защото знаем, че е излишно. Вашите опорки, обаче, не могат да допуснат да има такива истори

152

СТОЙЧУ НПО-ТО

преди 2 години

ШЕ ЧАКАШ ЧИЧЕ, ТУКА СЕ ОПТВАМ ДА ИЗДЕЙСТВАМ ВТОРИ МАНДАТ НА ЕДИН НАХАЛНИК, ЦЕЛ ДЕН МИ ЗВЪНИ ДА ТУПКАМ ТОПКАТА ДО 14 НОЕМВРИ. УТРЕ ШЕ ОБЯВА ЧЕ СЛЕД 15000 В БОЛНИЦА ШЕ ПУСНА ЛОКДАУН:)

151

ТИ СИ УБИЕЦ , РАДЕВ.

преди 2 години

..ПАЗИМ ТИ МЯСТО ЗА ТРИБУНАЛА В ХАГА ... И МЯСТО В ОРЛАНДОВЦИ ИЗВЪН ГРОБИЩЕТО!---ТАМ НЯМА МЯСТО ЗА УБИЙЦИ!!!!

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 160 "Да се обади на кацата. Преди няколко дни в сутрешния блок кацата каза, че му звънели познати и приятели и на всичките бил намерил място во болниците." За НЕГОВИТЕ приятели винаги ще намери места, много ясно. МЕжду другото, ТОВА е една от причините, поради която много ЛЕКАРИ не се ваксинират: защото знаят, че ако сгазят лука по служебна линия и чрез многото си познати в сферата ще си намерят веднага добро място да ги лекуват и с най-доброто възможно лечение.

149

Анонимен

преди 2 години

Да се обади на кацата. Преди няколко дни в сутрешния блок кацата каза, че му звънели познати и приятели и на всичките бил намерил място во болниците.

148

1280

преди 2 години

Навсякъде цари пълен хаос и затова е виновен само и единствено слугата на черепа, фигуранта Радев!