24

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Висшист започнал да говори , за да уговори някаква игра значи е в беда . Учен да те защити от " селските черти " и " градските мечти " значи , че греши , защото най-голямата беда е планетната мечта . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран по майчина линия , защото баща и е областен главен съдия , главен прокурор и мирови съдия на Северозападна България до 9 септември 1944 година.

23

Алекс

преди 2 години

Кристалина,обади се на Фандъкова докато е време.Ще останеш на борсата.

22

Анонимен

преди 2 години

Завишени показатели за бизнес климата,че заради него са отпуснали много кредити,които след време бизнеса не може да ги върне от дейностите за които ги е получил и следва наказателни лихви,ако не се преустрои в дейностите или да продаде материалните бази с дейностите на други по оправни,че да не предизвика криза по веригата от доставките,производството до възстановяване на климата и взаимоотношенията в туй число с кредиторите вътрешни и външни отпечатващи с имитирането на финанси в дълг с гаранти

21

Анонимен

преди 2 години

Как да искат? Нали ще им покаже насраните ***. Естествено, че няма да искат. Остава и нея като един друг бивш диреректор показно да я арестуват в някой хотел в Ню Йорк със спец части. Да огърмят медиите и после да се изсулят тихо като....

20

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите, все повече съм съгласен с извода защо сме най-бедни в Европа. Ама иначе сме искали успели и честни политици. Е, имате ги Румбата, Кирчо и Кокорчо. Те дори са "почетени". И операцията по издирването на Боян Петров си приписаха!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Точно така "оправдаха" навремето Сергей Антонов, не че е невинен, а по липса на доказателства... откровени мошеници и ни учат на съдебна реформа.

18

Анонимен

преди 2 години

Който не играе под диктовката на САЩ срещу Китай е аут. Но тук май удариха на камък. Иначе по-здрав към матреала, дето злорадсдаваше в началото на скандала по отношение на "Сталинка"на ГЕРБ и ББ. И се кефеше на "предизвестения"й край. Ще си умрете в нищета и злоба.

17

Анонимен

преди 2 години

Никъде не съм прочел каква е оценката на Красталина за нашия абсурдистан!

16

Анонимен

преди 2 години

Големите корпорации си намериха бушон, с който да оправдаят изнесеното си производство в Китай и да почнат промени, чак след някоя и друга година и медиите да избягат от основния проблем, а именно РОБСКИЯ ТРУД. Примери много - децата бежанци в Турция (близо а), какаовите плантации, трудовите лагери на Уйгурите в Китай и т.н.

15

ГЕРБЕРСКИ КРАДЦИ

преди 2 години

Вижте какво представляват кадрите на ОПГ ГЕРБ омазани до шията в корупция.

14

имате ли стари баби?

преди 2 години

ДРЪЖТЕ ГИ ЗА ВАС!

13

курво, мръсна,

преди 2 години

Кой те тебе назначи?

12

Бай Тошко

преди 2 години

И Кирчо Канадайъ искаше да се защитавал пред конституционния съд. Искал да обясни как ще бори корупцията и нарушаването на конституцията на Шибанистан, след като той самият така се е докопал до властта.

11

Анонимен

преди 2 години

Употребена и изхвърлена. Това най-добре го могат нашите партньори.

10

Ле-ле ,

преди 2 години

Колко помия се лее срещу най-успялата в кариерата българка! Почти всички европейски лидери , включително и МВФ застанаха зад авторитета и, но местната глутница се чуди кого да облае! На всичкото отгоре се е била снимала с "Боко"?Какъв ужас?

9

Истината

преди 2 години

Участието в домино въртележка е трудно доказуемо но самото поставяне показва профисионални качества.

8

Анонимен

преди 2 години

Тая баба както пишите и другарите колеги по работа явно да получили пачки под масата от Китай или други държави ,и сега на бързо замазаха гарга на гарга око не вади

7

бацо

преди 2 години

Що ни занимавате с тази баба от БКП.

6

Анонимен

преди 2 години

Играч е. Лека, полека и тя ще си отиде.

5

USA

преди 2 години

СТАЛИНКА СТАВА КРИСТАЛИНА А БОРИСОФ КОМУНЯКА СТАВА ДЕМУКРАТ