16

Анонимен

преди 2 години

Като се погледне, че изискванията към театрите, библиотеките, училищата и музеите са по-сериозни/наблюдавани от тия към кръчмите/хотелите и веднага става ясно кое е приоритета на държавата и какво бъдеще искат за хората "управниците".

15

Анонимен

преди 2 години

И защо вече не предават онлайн .Различно е от ТВ театър.

14

ИОщеНещо

преди 2 години

Драги г-н Константинов,Може би е необходимо да започнем от заразата на чуждиците, които културтрегери като вас (да не говорим за политиците ни) би трябвало решително да отхвърлят и да дават пример, да не се употребяват. Като например: чуждицата "екстраординарните" вместо хубавата, звучна, изразителна българска дума "извънредните".

13

ОСТАВКА на министри1

преди 2 години

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ...Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК..

12

ОСТАВКА на министри2

преди 2 години

А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина... Тоя е и МАСОВ уб.иец с Вииваком.Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше...Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо...Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА...Някаква ""Народна партия"", казала че ще МАХНАТ маските !!!

11

ФАКТ

преди 2 години

Жалкия фигурант и шaйкaта му не се интересуват от култура!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Борят се за оцеляване като играят по cвиpкaта на тези, които искат да ги унищожат?? Не е много умно...

9

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на всички слуги на фашистките марионетки!

8

Все още

преди 2 години

Търси си българската интелигенция! Има ли я, няма ли я? Крият се като мишки докато фашизмът настъпва! Срам!

7

Анонимен

преди 2 години

Сертифицираните като гледам как са плъзнали из моловете и театрите като гладни хле-бар-рки с лупа да ги търсиш.Фалит ,фалит и пак фалит!

6

999

преди 2 години

До "ало там президента "Съжалявам за дупката от лоботомията в главата ти!

5

Мдаа

преди 2 години

Няма да отида нито на театър нито в кафе - така искат - Борисов и РадевДа бьда *** и социално ограниченБрюксел харесва това

4

Анонимен

преди 2 години

Донков има къща в Делта Хил за над 300 бона. Щерката на Вергов учеше в частно училище за по 10к евро на година. Блатечки две семейства гледа. Геро гледам добре хапва. Айде да не преигравате

3

ало там президента?

преди 2 години

театрите са ковидарници и трабва да ги закрият, това музеи и книжарници да се затваря веднага, училищата добре ги затвориха. само да не пипат заведенията защото тогава вече излизаме с сопите и помитаме сичко!

2

999

преди 2 години

Театърът е магия!!Ако се бяхте ваксинирали през лятото, вместо да мятате гюбеци на мазни чалги , сега щяхме да се наслаждаваме на това изкуство!

1

Анонимен

преди 2 години

Сложете и в тоалетната лаборатории. И на влизане и на излизане. И сaпун.