42

115

преди 6 месеца

България суверенна държава ли е, и кой я управлява,? Родните политици лъжат и осигуряват интересите на избрани, а народа п рост да се оправя. Защо не забранят износа на дървен материал, и природни изкопаеми, като мед и злато изкарани под формата на медни примеси.

41

Биберон

преди 6 месеца

Абе Майчето на Ицо номерата започна да прилага. То такова чидо и театралничене в телевизионните студиа като тяхното няма никъде.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Вечната депутатка Манолова била гарант за нещо си. Била ново лице. Тя идвала сега. Тази жена няма срама. Идваш и си отиваш сестра Галева.

39

Колко точно!

преди 6 месеца

Името на партийката на сестра Галева - ' Изпразни се вън" - колко точно определение ! Няма по-празен човек в държавата от Фигуранта , а сестра Галева е на второ място.

38

Далай Лама

преди 6 месеца

Как дая вземеш акъл от една кокошка ? Дори кокошката има повече разум в малката си глава !

37

Анонимен

преди 6 месеца

Тази коя беше????

36

Анонимен

преди 6 месеца

Да спре, ама не искат. По-лесно им е да ограбват населението в България.

35

СМЕХ....

преди 6 месеца

....И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ С МИКС ОТ ПРЕДИЗБОРНИ ПРОСТОТИИ.....!ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"....хахахахааааа.....

34

Смех

преди 6 месеца

МАЯ ДА СЪДИ РАДЕВ ЗА "ЗЕЛИНИЯ СЕРТИФИКАТ"....А , НЕ ДА СЕ ПРАЙ НА МНОГО УМНА!!!!АКО НЕ ГО ОСЪДИ---ЗНАЧИ.....САМО СИ ЛЪЖЕ НАРОДА!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Путин вече го въведе това щото не можа да се разбере с еврог.ейците. Той им каза така щом суровината е наша искаме поне една част от труда да остава в Русия . Ще купувате ПДЧе , МДФ , велпапета и разни такива а не сурова дървесина. Евроге.йците го обвиниха в дънпинг на цените. Кога е дънпинг и кога свободна конкуренция вече никой не знае в този свят.Та ЕС наложи 15 % мита на материалите и Путин забрани износа на сурова дървесина. Единствения начин България да спре износа на ток е като напусне ЕС

32

Тато из Правец

преди 6 месеца

При мен цената на дървата бе 7 лв за кубически метър! Кой не скача е червен!!! Бухахахааааааа...

31

Анонимен

преди 6 месеца

" кражбите и мафията, наследени от Борисов, трябва да бъдат прекратени." - Манолова, всичко това го създаде твоята партия БКП/БСП. Борисов продължи традицията ви. Той е ваш добър ученик. Тя била друга, видите ли? Помним те от самото начало. Баламосва младите.

30

СистемЪтЪ ги Уби

преди 6 месеца

Майчето да не сЪ хаби много. Този път "Изпразнисе Вън", няма да са в Парламента.

29

Анонимен

преди 6 месеца

ко се праиш на дет-ствена ученичка от 10ти клас ***, с новата визия и бяла якичка.

28

Христо

преди 6 месеца

Няма износ на дърва Асан гладен и ще плющи Айшето на гладен корем.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Права е. Има криза и трябват действия. Радевските клоунии отново нищо неправят. Само бля бля бля... режим си чистия въздух да го носим на Румъния

26

Анонимен

преди 6 месеца

Горски и дърварите правят милиони ,обществена тайна ,не само износа да спре а за всички за 10 г.гадовете изсякоха всичко из цялата държава

25

СЛЕДВАЩАТА

преди 6 месеца

МАЙЧЕ, ДОБРЕ ЧЕ СИ ТИ ДА КАЗВАШ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, ИНАЧЕ ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ. СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ. ЧУДИШ СЕ КЪМ КОГО ДА СЕ ИЗВЪРТИШ. НО КРАЯ ТИ НАБЛИЖАВА.

24

Фло

преди 6 месеца

Ех лелеее, Майчето тръгнала да става мнозинство на промяната с Ицко , не мога хахах Ама Майче, то не се знае дали изобщо ще минете бариерата с него, та в мнозинство сте трънали да влизате хахахах

23

Мая

преди 6 месеца

Кудкудяк