41

115

преди 2 години

България суверенна държава ли е, и кой я управлява,? Родните политици лъжат и осигуряват интересите на избрани, а народа п рост да се оправя. Защо не забранят износа на дървен материал, и природни изкопаеми, като мед и злато изкарани под формата на медни примеси.

40

Биберон

преди 2 години

Абе Майчето на Ицо номерата започна да прилага. То такова чидо и театралничене в телевизионните студиа като тяхното няма никъде.

39

Анонимен

преди 2 години

Вечната депутатка Манолова била гарант за нещо си. Била ново лице. Тя идвала сега. Тази жена няма срама. Идваш и си отиваш сестра Галева.

38

Колко точно!

преди 2 години

Името на партийката на сестра Галева - ' Изпразни се вън" - колко точно определение ! Няма по-празен човек в държавата от Фигуранта , а сестра Галева е на второ място.

37

Далай Лама

преди 2 години

Как дая вземеш акъл от една кокошка ? Дори кокошката има повече разум в малката си глава !

36

Анонимен

преди 2 години

Тази коя беше????

35

Анонимен

преди 2 години

Да спре, ама не искат. По-лесно им е да ограбват населението в България.

34

СМЕХ....

преди 2 години

....И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ С МИКС ОТ ПРЕДИЗБОРНИ ПРОСТОТИИ.....!ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"....хахахахааааа.....

33

Смех

преди 2 години

МАЯ ДА СЪДИ РАДЕВ ЗА "ЗЕЛИНИЯ СЕРТИФИКАТ"....А , НЕ ДА СЕ ПРАЙ НА МНОГО УМНА!!!!АКО НЕ ГО ОСЪДИ---ЗНАЧИ.....САМО СИ ЛЪЖЕ НАРОДА!

32

Анонимен

преди 2 години

Путин вече го въведе това щото не можа да се разбере с еврог.ейците. Той им каза така щом суровината е наша искаме поне една част от труда да остава в Русия . Ще купувате ПДЧе , МДФ , велпапета и разни такива а не сурова дървесина. Евроге.йците го обвиниха в дънпинг на цените. Кога е дънпинг и кога свободна конкуренция вече никой не знае в този свят.Та ЕС наложи 15 % мита на материалите и Путин забрани износа на сурова дървесина. Единствения начин България да спре износа на ток е като напусне ЕС

31

Тато из Правец

преди 2 години

При мен цената на дървата бе 7 лв за кубически метър! Кой не скача е червен!!! Бухахахааааааа...

30

Анонимен

преди 2 години

" кражбите и мафията, наследени от Борисов, трябва да бъдат прекратени." - Манолова, всичко това го създаде твоята партия БКП/БСП. Борисов продължи традицията ви. Той е ваш добър ученик. Тя била друга, видите ли? Помним те от самото начало. Баламосва младите.

29

СистемЪтЪ ги Уби

преди 2 години

Майчето да не сЪ хаби много. Този път "Изпразнисе Вън", няма да са в Парламента.

28

Анонимен

преди 2 години

ко се праиш на дет-ствена ученичка от 10ти клас ***, с новата визия и бяла якичка.

27

Христо

преди 2 години

Няма износ на дърва Асан гладен и ще плющи Айшето на гладен корем.

26

Анонимен

преди 2 години

Права е. Има криза и трябват действия. Радевските клоунии отново нищо неправят. Само бля бля бля... режим си чистия въздух да го носим на Румъния

25

Анонимен

преди 2 години

Горски и дърварите правят милиони ,обществена тайна ,не само износа да спре а за всички за 10 г.гадовете изсякоха всичко из цялата държава

24

СЛЕДВАЩАТА

преди 2 години

МАЙЧЕ, ДОБРЕ ЧЕ СИ ТИ ДА КАЗВАШ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, ИНАЧЕ ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ. СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ. ЧУДИШ СЕ КЪМ КОГО ДА СЕ ИЗВЪРТИШ. НО КРАЯ ТИ НАБЛИЖАВА.

23

Фло

преди 2 години

Ех лелеее, Майчето тръгнала да става мнозинство на промяната с Ицко , не мога хахах Ама Майче, то не се знае дали изобщо ще минете бариерата с него, та в мнозинство сте трънали да влизате хахахах

22

Мая

преди 2 години

Кудкудяк