700

ЗА ИЗЧАГЪРТВАНЕ

преди 2 години

НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И В БОЯ Е ХВЪРЛЕН И ДАМАДЖАН РАШКОВ- СЛУШАХТЕ ЛИ ГО, ГЛЕДАХТЕ ЛИ ГО - ''ЕДИН ПЪТЕН СТРОИТЕЛ Е ПРЕВЕЛ 22 МИЛИОНА ЛЕВА В ДУБАЙ, АМА НЯМА ДА ВИ КАЖА ЗАКОННИ ЛИ СА ИЛИ НЕ И НЯМА ДА ВИ КАЖА КОЙ Е ТОЙ, ЕДИН МИНИСТЪР НА ГЕРБ Е БИЛ НА ЗАПЛАТА ПРИ ЕДЪР НАРКОДИЛЪР, АМА НЯМА ДА ВИ КАЖА КОЙ Е ТОЙ- И СЕ ПИТАМ ТОЯ ОТ ЛУДНИЦАТА ЛИ ГО ИЗТЪРВАХА ИЛИ ОТ ЗАПОЯ- ДО КОГА С КЛЮКИ И ИНТРИГИ- РАДЕВАТА ХУНТА ДОЙДЕ, ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО И НАДРОБИ ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ГИ СТЪРЖАТ.

699

Случаен минувач

преди 2 години

Асен си е точно Лаурел, а пък Киро, ако надебелее малко - като Харди. Ох как ще ми е кеф КС да го сложи на мястото му...

698

Случаен минувач

преди 2 години

ПП са Стан Лаурел и Оливър Харди - само като ги видиш, и ти става смешно.

697

Надали

преди 2 години

Айре сиктир бе, ще си оставя бачкането да ходя на протести - айде няма нужда. Прав е човекът - ще вземе някой да си вчупи крак или ръка, няма да има кой един рентген да му направи щот ще снима *** дето са закъсали с ковид и цяло лято са блели и не са се ваксинирали. Ще ми броят антитела пък като ги пипне първи в спешното - я улево :)

696

Анонимен

преди 2 години

Доста дълго време мълча, защото знае нагласите на хората, но сега хвърли картите на масата. Изглежда са му обещали кеш и протекция от европата. Какви са смешни само - до 1 година нито ще има къде да отиде, нито ще има кой да го пази. Няма да има и родина за него

695

Анонимен

преди 2 години

Нищо повече от национален предател. Надуши малко власт и се взе за нещо този.

694

Румен Р.

преди 2 години

Напред към Шипка ! И... без тия глупави маски, естествено, изобщо да не ви плаши някакъв си щам !

693

Случаен минувач

преди 2 години

Онзи ден не можах да участвам, когато беше шествието до Орлов мост - мислех, че и тази вечер ще има, но не би.

692

Случаен минувач

преди 2 години

До този под мен Да бе, тази вечер към 19 часа минах край Президентството - никакъв протест нямаше. А аз мислех - да, студеничко е, но поне едно 1000 човека да се съберем.

691

!:

преди 2 години

Тоя дали е виждал плана и знае ли още от кое време според същия този план трябваше да се обяви локдаун....Според прословутата програма на Кацаров, тотален локдаун се предвиждаше при навлизане в червената зона.....а това се случи мноооого отдавна. Мерките освен, че са закъснели, са и въведени от днес за утре, а на всичко отгоре и никой не упражнява контрол! Абсолютни аборигени сте! Айде да идва 14, че ми се драйфа от вас!!!!!

690

Анонимен

преди 2 години

Софиянци, защо не излезнете на протест? По малките населени места ни е страх.

689

Българин

преди 2 години

Единственото на което може да разчита това същество,изпълнено със злоба и омраза, са ..машините на Мадуро! Но не мисля че и това е добър сценарий и за самия него, защото рискува тази омраза да рекушира върху самия него и да се превърне в най-мразеният човек в държавата! Версията ,как Борисов за всичко му е виновен вече не минава! Цяла България видяха празния му багаж в главата!

688

РАДЕВ И РАШКОВ..

преди 2 години

ВРЪЩАТ НАЙ-МРАКОБЕСНИТЕ ВРЕМЕНА НА 1944/45.........ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ, ТЕРОР, УБИЙСТВА........ ОВЛАДЯХА ВСИЧКИ РЕПРЕСИВНИ ОРГАНИ НА ДЪРЖАВАТА...... ПАЗЕТЕ СЕ...!!...... И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ---ДЕМОКРАТИЧНО, БЕЗ ОРЪЖИЕ.....

687

Анонимен

преди 2 години

От кога сме станали президентска република, та зеления чорап командори правителството? Тоя премиер Янев за кво ни е тогаз? Рундю вече по всякви теми се изказва тъй, че може да си отзове пионките наречени министри и сам да си доуправлява в оставащите им 20тина дена до изборите.

686

до алфабета

преди 2 години

абе няма шанс ама е прилапал една торба пари

685

Алфабета

преди 2 години

Радев вече нямаш шанс. Много грешки допусна.

684

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквахте от шорош юмрука и неговото вице,отгледано в лицеите на шорош!?Тя бе и ЗА Истанбулската конвенция.Истини,една след друга ще лъсват.

683

Анонимен

преди 2 години

Безочливо използва пандемията и антиваксерите миналата година срещо Тогавашната е сега бере плодовете на труда си...

682

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти си ренегат!

681

Анонимен

преди 2 години

До Всичко си има край , в грешка си всичко ще свърши когато народа спре изкукуригалите политици.