13

Евроатлантик

преди 2 години

Имигранти това са гости на Меркел,отиват да пият чай с Меркел в Германия.

12

Анонимен

преди 2 години

До Селски полицай - Батее - има цели меснтости, дето само от това се издържат и им се затяга добре икономиката ... Не едобра идея, да им секваш поминъка на хората!

11

Анонимен

преди 2 години

Суупер ... и ся кво - ний е ги гледаме ! Пускайте ги кам германийта и са упраат!

10

Селски полицай

преди 2 години

Рашков-разбийте ги най-накрая тия схеми за превоз на бежанци,че ни писна през ден да ловим такива. А пък има и ДАНС-те за какво вземат заплати,за да си клатят краката ли?

9

Що ви пречат?

преди 2 години

Това са хора с права! Бягат от войни, спасяват се от сигурна смърт! Търсят сигурност. Нищо, че нямат паспорти, ваксини, пари, образование! Европа ги цени и иска! Пуснете им ги да си ги дундуркат. Не ги спирайте на наша територия!

8

Анонимен

преди 2 години

който си вози навлеци да си ги хрантути предлагам аз. бой докато почнат да пеят от де са минали, кой ги е пуснал, на кого са дали пари и т.н. после всички по веригата им се взимат пари месечно за да си гледат отрочетата. срамота. българите умират от глад и студ и стоят на тъмнно тея търтеи им плащаме хотелчето и интернетчето. до кога бе. къде сте бе българи наведени смачконтени. умирате всеки ден като мишки, вместо един път истински, за кауза. щото домашняка много сладък, приказката още по сладк

7

към Затвора

преди 2 години

Като са хванали Чужденци, Що не ги пращат в Затвора ?? Аз ако вляза в къщата ти през прозореца, кво ще правиш ?? Ще ми даваш безплатно храна и да спя у вас или ще търсиш тия, които държат - Затвора ??? Чужденеца, има ПРАВО, само да ХАРЧИ пари в БЪлгария.. Няма ли пари, да умира !!! И да НЕ ни КРАДЕ Бизнеса, и Работата..

6

ВМРО

преди 2 години

Протестираме срещу диктатурата !

5

Разграден Двор

преди 2 години

В София хванали нелегални мигранти ... на автомагистрала Тракия ... в Пловдив ... горски хванали в Сливенско ... в Русе ... около Стара Загора ... АБЕ НА ГРАНИЦАТА ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ХВАНАТ ДОКАТО ПРЕСИЧА последните няколко години ? ПОНЕ ЕДИН... Ние за какво я имаме тая граница ? А, да , на турско -българската граница скоро хванаха мигранти . турските граничари ги хванаха ... Нашите дори не са се появили да погледат .... Ние въобще имаме ли все още гранични войски ?

4

селянките

преди 2 години

копират снимки

3

Анонимен

преди 2 години

радево време ейййййй

2

Анонимен

преди 2 години

дайте им по една лопата и ги пращайте да строят магистралите, че покрай Радев окъсняха със сроковете за лотовете... ще се впишат идеално сред останалите

1

Анонимен

преди 2 години

Утре ще ги пуснат. Съдебната система у нас липсва. Факт.