12

Българин

преди 2 години

Всички досегашни партии сте комунисти и еврейски марионетки. Всички сте за тотална ваксинация с отровните ваксини. Тоест избивате народа си за пари. Времето на комунистите, пребоядисаните комунисти, наричащи се демократи, мутрите и т.н. приключи. Започва нов етап в историята на България. А той е свързан с възвръщане към православната ни вяра и справедливостта.

11

Анонимен

преди 2 години

Като е толкова умна, може ли тази Манолова да ни каже, ако тя се "пържеше" в тигана в който се пържи правителството как щеше да овладява кризата. Тя в същност план няма, а само иска да седне в стол на депутат и да си гледа тоалетите и рахатлъка.

10

Пускайте жалби КЗД

преди 2 години

Според комисията за защита от дискриминация заповедта е дискриминационна и има предписание да се промени! Да строшим главата на ламята! Единствента разлика е една административна пречка между тези с и бе сертификат! АДМИНИСТРАТИВНА!

9

КуКуМиЦин Мая

преди 2 години

С какво сертификата застрашава правото на труд? С нищо. Просто някой го мързи да отиде за да си извади такъв. Първи мит разбит! Втори мит - право на мнение? Моля какво каза тая червена кукувица? Самия факт, е такива като нея не спират да кукат от тв студио на тв студио събаря този мит. Трети мит - право на предвижване? Отново опираме до мързела в първия мит. Хайде бЕгай да поплачеш в скута на Решетников, може и да ти купи някое депутатско местенце отново.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава защо си го е изкарала? Да беше го бойкотирала и да не ходи по студиата да и слушаме предизборните простотии.

7

taschunka witko

преди 2 години

На тази времето отмина като на Тиквата.Беше полезна , когато го разтуряше.

6

Д-р Хаос

преди 2 години

БРАВО МАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Майче,

преди 2 години

Зеленият сертификат няма да те спаси.Аут си!

4

ДДРОнег

преди 2 години

Добре де, след като е дискриминационен, защо не го атакувате в съда ?!__Вие партиите поне имате ресурс и познания з атова, направете го, ако искате хората да гласуват за Вас !!!

3

зер

преди 2 години

Майче, стига предизборни фанфари на чужд гръб. Каквото и да се направи ти все мрънкявиш против него. Ето, сега ако не бяха въведени мерки щеше да ревеш 'Еее ама как държавата остава хората да умират'. Ако беше пълен локдаун 'Еее, ама как така, то хората не могат така да живетят'. Угодия нЕма!

2

олеле

преди 2 години

Галевици и по този въпрос ли има мнение? Къде са братя Галеви?

1

погнусен

преди 2 години

Чувствам се дискриминиран докато гледам това същество Манолова