52

ха ха

преди 2 години

Нагла посредственост. И колкото повече си ***, толкова повече се буташ отпред и искаш да заемаш място пред екрана. Направо ме е срам, че тая беше в парламента. Как е възможно да има още хора, които да й вярват, че мисли за болните деца или се е загрижила, че някой го дискриминирали. НЕ! Тя просто яхна поредната възможна вълна, за да влиза пак в сградата на НС. Айде отивай пред президенството, какво правиш в медиите.

51

Л

преди 2 години

С високи нива на антитела съм, а не мога да получа зелен сертификат. Преболедувах Ковид-19, но не съм ходила да се изследвам. Беше студено, не се чувствах добре, имаше опашки и се чакаше по 2 часа навън за PCR тест. От тогава мина почти година, антителата ми са все още високи. Но на никой не му пука за антитела, важното е да се плати PCR тест. Разбира се, че се чувствам дискриминирана.

50

Номер 50...

преди 2 години

МНОГО СМЕ И СМЕ ИМУНИЗИРАНИ----К19....ИЗОБЩО НЕ НИ ЛОВИ!....ЛОВИ САМО КОМУНИСТИТЕ ЗАГУШАТА....ХАХАХАА

49

Анонимен

преди 2 години

Тая заприлича на кокер шпаньол с таз прическа.Такава карикатура е Майчето,че няма накъде повече.

48

Анонимен

преди 2 години

Случката ми днес: Отивам в мола до банката по работа. В сградата полицай и служителка на РЗИ /така казаха/, имате ли зелен сертификат. Не викам и няма и да имам по легалния начин. Питам ги: Бихте ли ми показали вашите сертификати настана сконфузна ситуация хахаха цирк

47

Анонимен

преди 2 години

И Конституцията ще каже, че е дискриминационна само да подлъже някой да гласува за нея, защото май не минава 4 %! Истински представител на народа - личният интерес е над всичко останало!

46

Анонимен

преди 2 години

Така е , Майче , няма нужда да казваш , че царят е гол - това го знаят всички , но не на всички им отЪрва :едни европейски парички трябва да се "усвоят"... А зарад тез парички ще се нагледаме на какви ли не npcmomuu !

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50Такива като теб не трябва да се размножават със сигурност

44

АБЕ МАЯМАТА.....

преди 2 години

Ше съдиш ли Радев за "зеления сертификат"...и само си лаеш профилактично КАТО БОЛОНКИТЕ....????

43

Анонимен

преди 2 години

Днес сертификат, за да ти позволят да работиш, утре сертификат, за да имаш деца.

42

Анонимен

преди 2 години

Обувките ще си изядат всички, не само тия, ако е за докопване до властта.

41

Асан

преди 2 години

А червения морков :)))

40

до 25

преди 2 години

Прическата на МаяМааа се казва къс боб :D

39

Анонимен

преди 2 години

За да се докопа до Парламента е решена на всичко, дори и болните да не си седят под карантина , а да разнасят вируса. Тези с антитела ,преболедували но НЕЛЕГАЛНО за да няма карантина на семейството сега реват че нямат сертификат. Ако бяха записани в РЗИ щяха да имат. Не си дават сметка и не ги интересува докато Те са се лекували в къщи техните съпрузи/ги и деца ходещи на работа и на училище колко хора са заразили и от тези заразени колко са починали. Това не ги интересува изобщо.

38

Qanon

преди 2 години

Пелети в БГ - 700лв! В Турция, същата БГ фирма - 300лв! Айде кажете ми какво става?!

37

Анонимен

преди 2 години

И ЗАЩО ТАЯ ДРУГАРКА НЕ ПРОТЕСТИРА ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА, ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ НА СТРОИТЕЛИ, ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ ХВЪРЧАТ- КЪДЕ СА ПАЛАТКИТЕ НА БОЛНИТЕ ДЕЦА- АМАН ОТ *** МАНОЛОВА И РУСА И КАФЯВА ВСЕ Е ГРОЗНО ГНУСНА И "ВИСОКОМОРАЛНА".

36

Анонимен

преди 2 години

Едни са учили в Харвард и затова са за ваксините и сертификатите, а Мая е учила в Москва и затова е против тях.

35

Анонимен

преди 2 години

Няма как избори идват :)

34

Анонимен

преди 2 години

Мая да хваща гората. Зеленият сертификат си е есктра. Преди малко ходих в Бриколаж и ме изненадаха на входа. Не мислех, че ще ми искат. Освен на телефона си носех и книжното копие. Вътре спокойно, почти нямаше хора, напазарувах си нещата. В къщи сме фифти-фифти, но е неваксинираната част също е за зеления сертификат. Нищо страшно няма във ваксините.

33

Анонимен

преди 2 години

На Мая новата партия щяла да се казва - "Изпразни се вътре,БГ."