72

Анонимен

преди 2 години

Този вирус обърка демокрацията. Колко добре си живяхме 30 години волни и свободни, но сега наистина трябват правила, които всички да спазват.

71

Анонимен

преди 2 години

70, малко по-полека. Франция - имат над 70% ваксинирани, когато въведоха сертификата за самолети, влакове (дълги растояния), кафета и задължиха мед. персонал. Гърция и Иатлия също - турстическиа бранш ги задължиха, и за да спаят сезона се боцнаха. Австрия - същатата история. Пак казвам - защо за почивка ще си набиеш каквото и да е, но за работа сега се тръби дискриминация?

70

Анонимен

преди 2 години

Само за да влезе в парламента е готова на всичко. Затова да слага палатката на Орлов мост и да вдига полата. Може някой да я направи щастлива

69

Мдаа

преди 2 години

Скоро ще испратиме радев обратно вьв - сащ но сьс сертификат иначе няма да го приематДо изборите малко остана

68

Анонимен

преди 2 години

До ИДЕЯ!!! - "Ваксинирайте се поне на 70-80% и сертификата ще стане излишен!" ---- направо ви завиждам в каква заблуда живеете. Те и италянците така мислеха и в момента нямат право на работа без сертификат макар да са 80-90% ваксани. Канада и Австралия също са така. И да знаете, че сертификатите са с валидност 6 месеца.. след това ново боц!

67

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - промит мозък си! Ваксините по нашите официални данни едва работят на 50-60% и това е за предотвратяване от смърт! 90% няма ваксинирани! Аджендата е за 100% ваксинирани! В Канада вече няма сертификати и грийн пас. Има единствено и само proof of vaccination! Демек ако не си се ваксал - не си човек и нямаш никакви права! И пре..балите се да се нободете, нали знаете, че на всеки 6 месеца ще трябва да си биете нова доза за да ви подновят сертификата? Колко дози ще поемете преди да ум

66

ИДЕЯ!!!

преди 2 години

Зеления чорап и зеления сертификат са излишни. Ваксинирайте се поне на 70-80% и сертификата ще стане излишен! А чорапа скоро - по малко от месец му остава!Мая и тя е излишна колкото и промени да си прави - все същата е!

65

РАБОТЕЩ

преди 2 години

Манолова с това искане си сложи сама въжето.В името на келепира не може да скачаш срещу изисквания, въведени в Европа.Там българите спазват правилата,а тук изведнъж се загрижиха за тяхнто нарушаване.Нарушено ми е правото да дишам чист въздух,да пия чиста,а не кална вода,да имам достъп до здравеопазване,да мога да са отоплявам поносимо,да се отнасят добре в дуржавната администрация,която да помага,а не да създава пречки и т.н.Добре, че дойде Ковид,та да се загрижат уж за нашите права.

64

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power А защо признават установени с тест? Едниствената разлика между мен и регистриран е ПЦР теста! Нищо друго! Това е дискриминация чрез администартивна мярка! Още повече, че CDC пусна изявление, че ПЦР теста е недостоверен, тъй като реагира на грипови вироси. И още, има референтни стойности! Ако си беше направил тест щеше да знаеш! Аз си направих и писах жалба до КЗД! МЗ дискриминира хората, които са го преболедували! Точка!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 "Но на запад, в много фирми имат задължителна ваксинация, не съм чул, някой българин да се оплаква там?" --- Няма и да чуеш, щото си офтса блееща! В Италия потестиращите затвориха един куп пристанища, в Швейцария принудиха управляващите да направят референдум ( след като им се наложи да оградят парламента с ограда, което никога не се е случвало! ). Франция, Австралия, Англия.. навсякъде има протести, но тази информация няма да я чуеш по телевизора! Събудете се!

62

Solar Power

преди 2 години

Поради много простички причини. Все още никъде антителата не се признават. Просто няма установен стандарт колко ти трябват. 1000 ? 10 0000 ? 100 ? Поради същата причина и ваксините работят на 95% защото просто някои хора не образуват антитела дори и след прекарване на болест с или без ваксина. Просто се ваксинирайте ! Простичко е ! Ако 90% се ваксинираме ще пазим останалите 10%. Винаги е било така дори и с детските ваксини ! Като сте били болни защо крихте ? Защо заразявахте други ?

61

Свобода

преди 2 години

Призовавам всички гласували за тази ***, да гласуват за Продължаваме Промяната.

60

До 58

преди 2 години

До ЛИ аз така го прехарах преди година твърде тежко...а съм преживял инфаркт и сега май съм отключил и диабет...мисля, че е в резултат на вируса, шока и обилния коктейл с антибиотици. Тест преди седмица за 30лв в лаборатория и резултат...антитела колкото щеш. Не мисля да се бода, щото само аз си знам как съм оживял и кво беше...

59

Анонимен

преди 2 години

Маяма, оплачи се на поп дионисий. Хаха.

58

Анонимен

преди 2 години

Защо дискриминация? За почивка в Африка искат Хепатит ваксина. Ако нямаш, не те пускат? Пак ли е дискриминация? Това, че за дадени професи има изискване за нещо не е дискриминация. Съвсем отделна тема е въпросните ваксини, колко стока са. Но на запад, в много фирми имат задължителна ваксинация, не съм чул, някой българин да се оплаква там?

57

ТОЯ ЧЕРВЕН БОКЛУК

преди 2 години

кога ще спрете да го показвате

56

xoxo

преди 2 години

нека борбата за тъповатата част от населението започне! - каза манолова и включи тикток лайв

55

Анонимен

преди 2 години

Това е говорителката на Черепа.

54

Льольо

преди 2 години

Кривата щанга а каза, а съм излезнал на протест в триъгълника на властта. Тоя път може да гориме зелени сертификати.

53

Анонимeн

преди 2 години

Нещо не е актуално ! Тя стана хит в тик ток с това, че вече е брюнетка, а не блондинка.