92

М@муни

преди 2 години

До издаването на заповедта на Министъра на здравеопазването знаех, че зелените сертификати служат на притежателите си само за свободно придвижване в рамките на ЕС. Как се превърнаха в пропуски до работни места, молове, заведения и т.н. не мога да проумея..

91

Случаен минувач

преди 2 години

Мая е най-известната жена в България. Пytkaта й е златна, от чисто злато. Благодарение на нея е това, което е. Иначе щеше да е една неизвестна адвокатка и само в Кюстендил щяха да я знаят!

90

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат е дискриминация но по начините на мая може да бъде озаконен и може да изкара съда виновен и така да направи услуга на управниците.

89

Махни се!

преди 2 години

Кyчko ВЪН! Нямаме нужда точно ти да ни "защитаваш". Имаме достатъчно истински българи, които вече са внесли всякакъв тип жалби против фaшucтката заповед за отровите. Не сме забравили, че точно ти агитираше за маски и "ваксини". Махни се и от България и отивай при спонсора си Сорос, като вземи и останалите, които лапате от неговата баница - президента, адвокатчето, хр.иванов, Слави и тиквата. Единствената политическа партия, която има право да ни защитава е Възраждане.

88

Русенец

преди 2 години

Крайно време е тези от Изправи се, ние си отиваме, настина да си отидат. Завинаги. Само тъпотии, интриги, скандали, кудкудякания. Връх на нахалството - Хаджигенов го хванаха в парламента без маска и той нагло каза, че ще обжалва глобата си. А в този момент изискваме от обикновените хора на закрита да бъдат с маски. Не се разбра какво е писала Татяна Дончева и купувала ли е гласове или не. Бабикян бълва непрекъснато компромати. А Мая иска пак да ходи боса в парламента. Иначе ограничение на права.

87

Анонимен

преди 2 години

Тая все се чуди къде да се пришие, за да вземе някой глас и да отиде на хранилка с парламента сега видя накъде дyха вятърът и хоп - против сертификата..евтина и прозрачна си, Галева

86

Анонимен

преди 2 години

До 93 има и такива ама са малцина. Повечето са болнави и заради тях пак ще ни ограничат

85

Анонимен

преди 2 години

Лекувай ги ти *** тогава, като силните вилните невярващи влязат в болница и няма доктори и легла

84

Анонимен

преди 2 години

Болната Нинова няма ли да окне нещо по въпроса за зелените сертификати и избора на Радев или остави на своя човек водещия от БСТВ да изложи твоето мнение. Нинова, сама ли ще сдадеш поста или ще чакаш да те бламират?

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93Абе я се скрий ти даваш ли си сметка колко уж здрави хора без болести си отидоха от Ковид Този вирус е непредсказуем никой не знае със сигурност какво може да причини. Ваксината поне дава някаква сигурност макар и не абсолютна, защото вирусът непрекъснато мутира. И много мразя как в момента някои хора се възползват от ситуацията за да извличат облаги за себе си и за кариерата си. По -гадно нещо от това- здраве му кажи.

82

Анонимен

преди 2 години

Вие, пишман политиците, май си повярвахте, че може да вървите срещу всички държави в Европа и срещу САЩ. В Щатите до 1 месец ще започне ваксинирането на децата от 4 до 18 г. А вие, самоубийците, отричате двукратното инжектиране на серум и зелените сертификати. Вече остро стои въпросът струва ли си да ходим на парламентарни избори 3-и път т.г. Май че би било по-добре да оставим Бойко Бъ да вземе властта и през февруари-март да го свалим , а защо не и Каскета заедно с него, с протести.

81

Анонимен

преди 2 години

Както винаги Манолова се из..ра на метеното. Великата "защитничка на онеправданите"" как ли пък не. Просто не става за нищо а иначе продължава да драпа по всички възможни начини да остане във властта Дори и с цената сума ти народ да измре защото не желае да се ваксинира. Що за човек е тая не мога да проумея. Много му е противна.

80

баце

преди 2 години

Типична мутреса - ***, нагла, арогантна и лакома. На бунището!

79

ДДТ

преди 2 години

За няколко гласа повече е готова на всичко . Какво като умират хора , всяка позиция ще защитава , само да е на власт . Ама усеща че кораба за нея отплува

78

Анонимен

преди 2 години

Мисля че това може да е нова хитрина за постигане на второ ниво на дискриминация, защото има хора които може да нямат антитела но да имат здрава имунна система и да не боледуват тоест дискриминация на здравите хора, нещо което наблюдаваме от години особено от началото на пандемията а именно преследване и всячески тормоз над спортуващите, здравите, яките и читавите телом и духом хора от отбора, дори точно заради неподатливите на болести измислиха проследяване на контактите и зелените сертифик

77

Анонимен

преди 2 години

Тая набодената и тя къде се пъне. Не ни трябват набодени управляващи.

76

Манoлова - жалка

преди 2 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

75

Анонимен

преди 2 години

Ами кажи го на твоя Радеф!Що не протестирате бе?Само за чекмеджета ли?Та Радеф събори държавата!Нали ви го казвахме като блокирахте София!Ти мръс..Ница такава!

74

Анонимен

преди 2 години

Това с тези "вълни" и "аз съм добре защото съм го минал" главно в България се говори и тъпче.

73

Анонимен

преди 2 години

Всяко дете като се роди се ваксинира. До годинка се слагат 10 ваксина, защо не протестирате срещу това ? И нас са ни били яко и какво страшно стана?