62

Анонимен

преди 2 години

В Германия майките проверяват децата си през два - три дни с тестове преди да ги заведат на детска градина и ясла. Тампончето стои в устата на детето докато се напои със слюнка и това се превръща в игра. Детето не страда по никакъв начин. Просто хората живеят като общество и всеки носи лична отговорност. Така нищо не се затваря нито училище,нито детски градини и ясли. Всичко функционира нормално. Но ние сме по-умни и за нас това е само мечта.

61

Анонимен

преди 2 години

Така се изгражда робска психика от най-ранно детство. Стъпка по стъпка. От сравнително дребни но Безмислени ритуали до човешки ритуални убойства за да се спаси обществото.

60

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата успя! Нека Гьобелс се учи от България - така се прави, не като през 33 година!

59

Талибан

преди 2 години

До Анонимен "До пишещите против ваксини и тестове, нито една ли ваксинация нямате до сега" ---- на толкова про3 човек като теб по принцип не бих си направил труда да отговоря, но днес ще направя изключение --- НЕ! Ние не сме антиваксери, както ни изкарват навсякъде по платените медии! ДА! Ние имаме всички утвърдени задължителни и доказани с времето ваксини! НЕ! Ние няма да си сложим препарат, който още в ескпериментална фаза, и дори не е класифициран официално като ваксина!

58

българин

преди 2 години

Пари за операции на децата събираме с СМС-и,а милиони за тестове имаме, а....?!

57

Анонимен

преди 2 години

Тестване не трябва ли да се прави преди децата да са имали контакт едно с друго?! А те искат да ги вкарат в една стая и тогава да ги тестват. Тая работа май няма нищо общо с вирус и с предпазване от заразявне.

56

Анонимен

преди 2 години

Нека първо Денков и Кацаров да проведат едно демонстрационно взимане на проби пред някое голямо столично училище, например Френската, че там поне има повечко място на булеварда, та да видим как взимат и обработван 500 проби в 7 сутринта, когато учениците трабва да влезнат в час. Чак тогава може да предлагат да се въведе нещо, понеже чули или видели, но неизпълнимо за нашите условия.

55

Информиран

преди 2 години

В Канада, от 1 Ноември започват доброзорната ваксинация на децата над 5 години. Социалните ще се грижат да ваксинират децата на "колебаещите". В САЩ същото ще започне до месец-два. Пфайзер са подали искане и в агенцията на Европейския Съюз да им се разреши употреба на преперата при деца над 5 години! Мислете докато все още не са въвели изискване за сертификат и за мисленето!!! И между другото, пак в Канада вече сертификат/грийн пас няма. Има единствено и само PROOF OF VAC..CINATION!

54

Т К О

преди 2 години

20 милиона за близалки тестове....А ВИЕ СЪБИРАЙТЕ КАПАЧКИ ЗА ДЕТСКИ ЛИНЕЙКИ!!!!! Мунчов-ците ще ни затрият....

53

Анонимен

преди 2 години

До пишещите против ваксини и тестове, нито една ли ваксинация нямате до сега в живота си? Задължителните ваксини на децата си не сте ли правили? Срещу дифтерия, тетанус, БЦЖ, коклюш, полиомиелит и т.н. и .тн. Ако не бяха ваксините срещу тези болести, какво щеше да стане. Имало е болести, които са затрили над 30% от населението.

52

реалист

преди 2 години

ДА НЕ ПИПАТ ДЕЦАТА,ЗАЩОТО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СГРЕШАТ *** МРЪСНИ

51

Анонимен

преди 2 години

Малките нефелничета са виновни за заразата! Задължителна ваксинация на противнячетата! Да бъдат набодени с прилагането на сила!

50

Анонимен

преди 2 години

До 49Педала си е ***

49

За нас

преди 2 години

Евреи,ние ви спасихме едно време...Сега ви е ни спасете!!!

48

До Анонимен 49

преди 2 години

Колко нещастен трябва да си вътре в себе си, за да наричаш децата сополанковци?!!!

47

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Пазете бабите, те са застрашени от ковид, не се занимавайте с деца.Тази пандемия е чист бизнес, това няма нищо общо с медицината.

46

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин да се достигнат 70% ваксинирани, както иска евро*ейският съюз е да се набоцкат и децата. Етноса няма да се ваксинира- то е ясно, бройката им и тази на учащите е около 30%. Не всички пълнолетни ще се ваксинират, каквито и мерки да се вземат, единственият им ход е да посягат на децата ни. А м-у временно що не се усвои и някой милион от поръчката за тестове..

45

до Ало, ало 34

преди 2 години

"Кое дете не обича близалки? Защото тези тестове са точно с близалки" Десетилетия по-рано --- "Кое дете не обича играчки? Защото ще им пуснем от самолетите точно играчки" - Уинстън Чърчил, фен на картофените полета.

44

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за ежедневни тестове на малките сополанковци, ако трябва и да им вземат кръв!

43

Анонимeн

преди 2 години

Ама разбира се, че ще се разделят на умните и на красивите. На ваксинирани и антиваксери, на работещи и инфлуенсери, абе разделения да искаш. Най интересно е как всички завършиха медицина, станаха академици, че и съвете взеха да дават. Абе къде е Мангъров, някой да го виждал, че ми доскуча. Тука нещо чая ми свърши.