82

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против тестовете щом са абсолютно безплатни! Децата ни трябва да ходят на училище!

81

Анонимен

преди 2 години

Разделяй и владей... само истинските овце се връзват на този трик от сътворението

80

Анонимен

преди 2 години

До @@@ - В БГ мерките вместо да се затягат - се разхлабват! 2 деца в клас болни и чак тогава - ротация, пък цялостен онлайн - Ц! В цяла Европа сертификата е 1/2 год. след преболедуване, а в БГ - цяла 1 год.! В целия свят се дава сертификат след втора игла, а в БГ - веднага след първата! Еееееее?! Колко разпространява вируса това? Да не би да го бори?!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 - Абе тик-во.... НЕ СЕ прави ваксинация в епицентъра на емпидемия, нежели - пандемия! Никой не е правил ваксинация срещу полиомиолит когато е била развихрена болестта! Не го ли чаткаш това нещо!

78

@@@

преди 2 години

децата не трябва да се връщат в училищата при каквито и да е било условия преди заболяваемоста да започне да спада. в Заповедта е разписано много ясно при заболели над 750 на 100 000 всички минават на онлайн обучение. Защо сега ще се променя? Децата от 1-4 клас опитни зайчета ли ще бъдат? Хайде уважаеми министри отговорете? Кой учител ще се занимава да тества 30 деца? пълен абсурд!!!

77

до Талибан

преди 2 години

коя ваксина в исторята е пирчинявала такива неща? питам сериозно.

76

Талибан

преди 2 години

До ПК "До ТалибанУмен, каква е тая "експериментална" фаза на ваксина? Колко милярда поставяния трябва да има ваксината, за да стане "неекспериментална"?" - драги ми, смехурко, проблемът не е в бройката поставени дози, А ВЪВ ВРЕМЕТО, което е отминало от поставянето им. Има странични ефекти, които се появяват веднага след поставянето ( алергични реакции например ), има и такива, които се появяват и след година-две, че и повече ( автоимунни заболявания, онкологии.. ). Който разбрал - разбрал.

75

Анонимeн

преди 2 години

Не им е проблем плюенето на децата, проблем им е, че ако се окаже с ковид ще карантинират и родителите, а те са "железни", няма такава пандемия и те не вярват в нея.

74

Анонимен

преди 2 години

Колко милярда поставяния трябва да има ваксината, за да стане "неекспериментална"?_________________________Николко. Трябва да има 5 години наблюдения върху експерименталната група. И ето ти например Исландия: забрана за 'Модерна', защото са забелязали необяснимо покачване на миокардитите във ваксинираните групи население. Не веднага след ваксината, не веднага след втората доза. След повече от шест месеца. Тука по новините - мълчание.

73

някой

преди 2 години

До ПК - не е до брой поставяния, а до период от време, за да се видят последствията.

72

ПК

преди 2 години

До ТалибанУмен, каква е тая "експериментална" фаза на ваксина? Колко милярда поставяния трябва да има ваксината, за да стане "неекспериментална"?

71

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

На запад жабите са сварени отдавна. Все пак във Финландия махнаха маските, в Англия махнаха мерките при 60к заразени на ден а в Беларус такъв вирус няма и нямат никакъв проблем. В Швеция също няма мерки и пандемията мина през естествения си ход. Но много хора симпатизират на държавите организирали концлагерите и харесват техния нехуманен подход към хората, сякаш най-висшата ценност в живота е да тормозиш хората да спазват ред и дисциплина.

70

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Технически не е проблем да тестват детето. Проблем е посоката на развитие или бавното варене на жабите. Днес леко тестче в нослето, утре ваксинка от пфайзер за 5 годишни, вдругиден бустерче, после паспортче и така цял живот ще гониме вирусите. Трябва да се каже ясно не на това да замимават децата с настинка, която е опасна за баби над 60г възраст.

69

vermouth

преди 2 години

Когато тръгнеш да питаш прекалено много хора какво им харесва а какво не става концерт по желание. Най-добре всеки да си вдигне краката на масата, да получава 5 бона и да удря барабанчета в някой чалга-клуб. Пандемията от самото начало се знаеше, че става само с масово тестване и ваксиниране. България няма какво да открива топлата вода. Пълно с всезнайковци. Кой не искал да му пъхат клечка в носа. Прищявки на принцеси. На Запад децата се тестват от година сигурно и няма място за драма.

68

Анонимен

преди 2 години

Обобщено - в повечето развити държави децата се тестват одавна. Училищата си работят и няма драма. У нас - оо, не, няма да стане, няма да се справим, ако отрочето плюне в торбичка това ще екрая на света. Няма порблем да се плюе по земята, но в торбичка не. Защо не - от любов към детето. Логика!

67

Абе

преди 2 години

къде са ония майки дето системата ги убива? Ще лягат ли пред президентството или само са за политическа употреба?!

66

До 66

преди 2 години

Не зная как се изгражда робска психика .Но вие сте изграден *** с толкова правописни грешки.

65

НОВ КАБИНЕТ

преди 2 години

На изборите излезте и гласувайте,защото това правителство вече половин години се опитва да ни унищожи и ако му дадем още време ще успее

64

Не виждам проблем

преди 2 години

На тези родители,които не искат тестове,децата да учат дистанционно.Тези родители,които ще тестват децата си-да учат присъствено.Въпрос на избор

63

Не приемам тестовете

преди 2 години

=> и детето ми няма да бъде тествано! Не е собственост на държавата! Ние сме повече 85%! Време е за революция!