11

Похвално

преди 2 години

Харесва ми демократичният подход, който прилагат в Русия. Не ги карат всички да се ваксинират а само 80 процента. Да се съберат, да си поговорят и да решат кой ще се ваксинира, кой не.

10

Стоян

преди 2 години

До Тонев Поне за разлика от нас вярно че ваксинират по време на пик но без много много да раздухват, затварят неваксинираните в къщи (нищо чудно и да ги ваксинират по домовете все пак това е Русия..) .

9

Анонимен

преди 2 години

Цирка продължава!

8

Тонев

преди 2 години

Естествено че ще мутира като и там се прави масова ваксинация по време на пик. Тя се прави преди да е започнал пика но и те като нас се мотаят, чудят и бавят... Просто вируса като срещне "прясно" ваксинирани не изградили още имунитет и антитела - мутира... А лятото - спяхме и ние и Руснаците - на море... Ми сега ще е така..

7

ХА-ХА-ХА!

преди 2 години

"нов вариант на Делта щама" ли е бил установен??? Делта вариантът е вариант на щама SARS-CoV-2, който е единствен щам от началото на пандемията плъзнала от Ухан в Китай досега!Делта вариантът не е щам. А варианта на варианта? Това като с Хитър Петър дето черпил госта с вода от водата от водата на водата с която черпил детето на стринката на комшията на комшийката...

6

Анонимен

преди 2 години

Там където има малко ваксинирани и голямо количество болни, възникван новите щамове/ варианти. Скоро и бг вариант!

5

Анонимен

преди 2 години

В Москва и Московска област са установени три случая на заразяване с нов вариант на Делта щама на коронавируса. Този нов щам на коронавируса първо беше открит в Наглобритания и руснаците го нарекоха наглобритански.

4

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно как българина си мисли, че вирус няма и, че всички държави в света са се наговорили за да ви ваксинират :))))))))))))))))))))))))

3

Кервана си върви

преди 2 години

А пък навън се зазорява.

2

Анонимен

преди 2 години

Мутирали са им мозъците. Как за две години само тоя вирус мутира сто пъти, мутацията на всички останали е в застой.

1

Анонимен

преди 2 години

Цар Володимир насраний ще инжектира на на всички чебурашки по една кожена ваксина!