39

Анонимен

преди 2 години

Ееееее, най-сетне! )))

38

Предложение

преди 2 години

Нека сега всички фанатици гробаджии и депесарите върнат кораба в родината му при Ердуган

37

Да

преди 2 години

Няма лошо. Освен че още на ден 1-3 можеше да бъде повикана помощ от съседите. Кат нямаш захар е нормално да повикаш от съседката. Днес ги, утре тя. Ама де комунист ще ги знае тия работи. А и предишните са виновни.

36

Фръц

преди 2 години

Има последствия - шефа на морската администрация го уволниха. Но за мен наказанията трябва да са по - строги за такива лоени топки, назначени на висши административни длъжности - дори и затвор!!! Не трябва да се замита и замазва несправяне с работата!!! На такива некадърници ние суверена плащаме голямите заплати!;!

35

Анонимен

преди 2 години

Страхотен успех на хората на нищоправеца фигурант. След 1 месец саморазтоварване на товара и изтичане на карбамида в морето успяха да изпомпат водата от трюмовете и изтеглиха кораба, който е предмет на застрахователна измама. Екокатастрофата е факт, но медиите на каишка и зелените странно защо мълчат. Може би Прокопиев ще им спре дневните

34

Долу Прасчо

преди 2 години

Депесарите да пращат нов кораб от Турция, че този вече го освободиха.

33

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 38: Типичния радевист: когато няма аргументи или хули, или обижда, или, ако е малко по надарен с умствен потенциал, откровено лъже.

32

аа1830

преди 2 години

Браво и големи благодарности на хората работили на място. Дано да има и последствия за проспалите и отговорни за инцидента.

31

Ай Сиктир

преди 2 години

До до ай сиктир: тогава къде се бута служебното правителство да въвежда изумително гениалните дискриминационни мерки със зелен сертификат? Или когато ви отърва, радевисти, правителството има право, а когато не ви отърва - правителството не е длъжно..... Е, няма да стигнете далече с тая постановка. Малко ви остана.

30

хан Крум

преди 2 години

Изключителен успех!!! След като 24 дена хората на Радев се чудиха кой е виновен, кой какво да прави, ЗА 4 ДЕНА ПРОБЛИМА Е РЕШЕН. Хвала на такава администрация!

29

До Ай Сиктир

преди 2 години

Президентът в България е с представители функции, по конституция.Служебното правителство според Томи Дончев има единствена задача да подготви нови избори и е с ограничен мандат.Просто. сме с неработещи институции, защото след управлението на Винету и лАпачите всичко кадърно избяга!

28

Анонимен

преди 2 години

Лоестият крадец-злобар по какво сега ще сипе хули?

27

Ками

преди 2 години

Сега ще чакаме гореща новина д която да запълвате начална страница. Само да е нещо Татанично, за до го четем до 2023.

26

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 27: доказателства за твърденията си имаш ли или и на теб, както на любимеца на народа Бойко Рашков, ти говорят гласовете?

25

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 24: то в нашата "държава" едипствения ангажимент на президента е да дърдори и да нищоправи. Правителството е отговорно да упражнява властта и да поддържа държавата в работещо състояние. Морското спасяване е част от това работещо състояние и когато не се случва по правилния начин държавата, в лицето на правителството, трябва да се намеси. И т.к. лицето Радев в качеството му на действащ президент е назначил това конкретно правителство, е длъжен да се намеси, когато то се снишава.

24

Анонимен

преди 2 години

До Ай Сиктир #22 За какъв "медиен натиск" става въпрос? Поне 80% от медиите бяха на ясла при Боце и продължават сега да го слушат. Каквото Боце каже - това пишат, независимо че Радев е на власт вече 6 месеци. Имам чувството, че ако ББ нареди, половината медии рано сутринта ще напишат на първа страница "Ненавижданият от народа президент късно тази нощ подаде оставка и обичаният от хората Боце Б. встъпи в длъжност, отчитайки че държава без премиер не може и един час да съществува"!

23

Анонимен

преди 2 години

Има едно неписано, но успешно използувано правило: ако видиш, че началник на служба и по възходящ ред - на учреждение, институция, зам.министър не работи, а се ослушва, махни го и на негово място постави неговия заместник, който ламти за неговия пост. Гаранция почти винаги 85-90%, че ще свърши работата в кратък срок. Така стана и с шефа на Морската администрация: старият началник цял месец се ослушваше и не направи нищо, а новият за 1 седмица разтовари карбамида и изтегли кораба.

22

ХА ХА ХА

преди 2 години

Поредната "буря в чаша вода"В една нормална държава институциата щеше да си свърши работата за ден-два вкл. разследването

21

Ай Сиктир

преди 2 години

Да бе. Ако не беше медийният натиск Вера Су щеше да остане част от пейзажа. Наще управляващи въобще нямаха намерение да се занимават с тоя досаден инцидент, но в момента, в който започна да ерозира имиджа на Президента и изпърдяното му правителство нямаше къде повече да се снишават.

20

Иванчо

преди 2 години

И тате може, и я можем, ама ко зата си сака пр ъч.