59

Мут Лабен

преди 2 години

Няма начин да гласувам за румен радеф, защото той доказа, че не може да се справя с проблемите в нашата държава.

58

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на варненските моряци и работници, че ни спасиха от екокатастрофа, докато управляващите невнятници гледаха и умуваха и си бъркаха в носовете!

57

Ядосан

преди 2 години

До Съвет. Не беше толкова рано, пък и е полезно малко емоции. Но познахте,да, ще гласувам за генерал Радев. Доблестен човек. Лично мое мнение. А човек трябва да уважава мнението на другите. А, и капка възпитание.

56

Хан Крум

преди 2 години

УРААААА изтеглихо го най накрая.Но държавния кораб потъва и няма изгледи скоро да бъде изтеглен . Журналистите ще останат без сензаци .

55

Анонимен

преди 2 години

Ура, след толкова реване по форумите най-после извадиха този кораб.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако този кораб беше заседнал на американски или английски бряг,до сега собственика щеше да е следствен и даже с повдигнато обвинение,че даже и осъден за щетите.Ама нейсе ние сме либерали и носим на бой и на друго.К ой ще плаща щетите сега се пита в задачста? И кой ще повдигне обвинение според морското право?

53

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да образува наказателно дело срещу корабособственика и да поиска екстрадицията му в БГ за да бъде съден за щети нанесени на Държавата ни .А всички ви овни за засядането на кораба да бъдат съдени за немарливо изпълнение на служебни задължения.Ама На Прокуратурата не им стиска да повдигне обвинение срещу корабособственика.

52

Аха

преди 2 години

Някои тук се опитват да обясняват на гербавите невнятници, че имало нещо като институции, които трябва да си вършат работата. За гербавите няма институции, има само една институция - Бойко-Геройко!

51

Анонимен

преди 2 години

Хо Хо Хо, Севда-Шехерезада не спи преди изборите и троловете й бачкат денонощно. Болезнено е да ви спрат кранчето след толкова години схеми за точене и крадене, но мислите ви трябва да са насочени към светлото бъдеще зад решетки, където ви води Тиквата. Там ще въвеждате ред в хаоса и каквото си искате.

50

ХЕЙТЪР

преди 2 години

ТАМЪН ПОЛУЧИ АКТ 16 ......TE ПА ГО МАХНАХА КАТО НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО :)

49

Н1

преди 2 години

Който иска да трупа компромати за сегашните управляващи, историята с Вера е на първо място. Повече от месец това старо корито се кандилка върху камънака и само за няколко часа го измъкнаха от там. Нито дума за националността на спасителите и техниката, три влекача, ама от къде са, след като чупиха ръце, че нямаме нужната спасителна техника. Мисълта ми е, че никой не може да е най-велик и всеки момент може да оака гащите.

48

отровна гад

преди 2 години

Нищо не е приключило с "Вера Су"! Остава най важното - #КОЙ ще плати сметката?! И къде се дянаха кокаина и/или амфетките на борда?! Щото нали няма вярващи в теорията за заспалия екипаж?

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Вярваш ли си, кой ти наби тези глупости в главата, мисли малко, не се влияй от приказките на хора, които си търсят сеира. ,,Троловете на Радев,, както се изразяваш, казаха и освободиха кораба за 40 часа, а защо е седял там месец време, и как е дошъл ,попитай корабособственика, изглежда е свикнал само да взема, а не да дава.

46

Анонимен

преди 2 години

Браво на нас. Египтяните освободиха Суец за 6 дни. Ние за 36.

45

Mopcku_

преди 2 години

Кои по-точно хора на Радев бе? Хората на Радев са министрите и за голямо съжаление разполагат само с назначаваните на длъж и на шир калинки и калинчовци от мутрата Баце! Не да ви изчагъркат, в затвора да ви вкарат дано!

44

до Да

преди 2 години

какви съседи бе, румънците и турците отказаха още тогава.

43

Анонимен

преди 2 години

Голям смях,радост за радевите ***,след един месец мъка и разтваряне на цялата химия в морето най на края успяха да изтеглят кораба,невероятно постижение!:)))))))

42

Пич

преди 2 години

Тия седяха до последно в потъващия кораб, от собственика ни вест, ни кост. Нещо съмнително им. Да не би в дъното покрай торовете да е имало и една друга бяла прах?

41

Анонимен

преди 2 години

Са-мо Ра-дев , Оле !!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Еее ,еее но кой плаща упорито се мълчи ,собственика се крие ,нужно е конфиксация на това и кораба