80

Анонимен

преди 8 месеца

Тюх , язък , сега с какво ще пълнат сайтовете журналята ,т.е. с какво ще се захлебват ,тая сага с Вера су даста хора изхрани .А герберастките тролчета чак се олигавиха от плюене .

79

Анонимен

преди 8 месеца

До Мдааа ; То пък щото корабът България при боко се носеше на подводни криле ха-ха ...

78

Анонимен

преди 8 месеца

Еко катастрофата е предодвратена, за което лочно се радвам!

77

От тук нататък

преди 8 месеца

Морска администрация се сдобиха с нов кораб, който ще могат да си ползват, а пък селските стопанства ще имат евтин тор, който да разхвърлят за на пролет.

76

Анонимен

преди 8 месеца

С един заседнал кораб не можаха да се справят управляващите! Повече от месец сизифовски мъки!

75

Анонимен

преди 8 месеца

Сега Радо шишарката ще дофтаса да си направи селфи и малко ПР.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Какво стана токчета,буци се тръшка от злоба.

73

Мдаааа!

преди 8 месеца

Този кораб итеглиха , но кораба "България" си потъва ли, потъва !!! Вече само на лъва опашката леко се показва над блатото България ! Благодарим ти , Радев, кокошко с фуражка!

72

Анонимен

преди 8 месеца

Радев няма ли да дойде сега и да направи коремното, а?

71

Моряк

преди 8 месеца

А защо след 36 дни !!!!! ??? Това можеше да стане в първите 2-3 дни !!! А днес иамаме похарчени милиони за всякакви "специалисти" ( мапоумни) и техника , които кой плаща ??? - суверена ! Да му пикам на суверена , че търпи такава умопомрачителна некадърност на управлението !

70

Анонимен

преди 8 месеца

До азЧе нали Радев е шеф на тия калинки, бе червен ***. Защо не си ги уволнил щом си видял, че не работят.Да ти кажа аз, защото в този момент правихте в президенството новата партия на Петков и Василев и не ви се занимаваше с някакви глупости като заседнали кораби. Истината, е че вас властта ви интересува повече от всичко.

69

Анонимен

преди 8 месеца

Службашите на Радев заразиха целият район в радиус от 10 км, избиха рибата, ликвидираха поминъка на хората за години напред. Оствака, съд и затвор!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Какво стана с оправданието на чорапа, че нямало техника. Корабът го изтеглиха с два български влекача, но един месец си бъркаха по ...Същата работа като с кутията на потопения МИГ , която е изпратиха в Москва след 3 месеца и потулиха всичко.

67

аз

преди 8 месеца

Гърбавите тролове леко пропускат факта че корабе бе разтоварен и изтелглен едва след като гербавите калинки в морка администрация които се мотаха един месец и поради некадърност или саботаж имитираха дейност..баха изритани от ведомството и начело застанаха кадърни хора сменяйки нашите хора....всичко е така в държавата некадърна до некадърна калинка ..изчегъртването трябва да продължи трябва да се изреже гербавата проказа до свежа кръв...инак ще си останем селянитте в църввули на Европа....

66

Анонимен

преди 8 месеца

До Иван "И няма край, и няма край на шир и длъж."

65

Анонимен

преди 8 месеца

В Дания заседна кораб и го изтеглиха за три дена, а тук службашите на Радев с триста зора и след като разсипаха половината му товар успяха да го изтикат по възможно най-примитивния начин.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Няма ли сега да излезе Радев и да каже, че корабът е изтеглен защото са изчегъртали ГЕРБ и резултатите се виждат веднага?

63

Иван

преди 8 месеца

Това е прекрасен повод да кръстим държавата "Вера су" Защото сме супер идентични: Короба се клател -ние също. Ту потъвал ту не потъвал -ами като гледа от назе. За първата операция попречил североизточния вятър, а този вятър нас ни брули вече 200 години. Сега го били изтеглили с помощта на три мощни влекача- също кат Българската икономика, ако се замогнем.... пак ще зедуха северняко И НЕМА КРАЙ, И НЕМА КРАЙ.

62

Биби

преди 8 месеца

До Мът Лабен, Защото на него му пука дали ще получи гласът ти от село. Там с козичките е по-спокойно.

61

за последно

преди 8 месеца

Да благодорим на капитана Румен Радев спасител на рибките и наторил морето.