28

Анонимен

преди 2 месеца

НЕКАДЪРНИЦИ окрадахте държавата и ще докарате България до просешка тояга! Върви си мутрооо Радев, не те щем!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ми ще нараснат, след като измреха повечето получатели.

26

Един от Северозапада

преди 2 месеца

Гласувайте за Бойко! Той ще ви оправи! Какво, не вярвате ли? А си спомнете, колко пъти вдига пенсиите за 12 години? И като си спомните-пак гласувайте за него. Има още шкафчета за пълнене, трябва да остави нещо на внучетата и той.А с една гола заплата-не става....

25

Анонимен

преди 2 месеца

Тях ги интересува само нашата територия. Материала не им трябва. Мрането по европроект .

24

Анонимен

преди 2 месеца

Тия иксперти ше земат да открият кололото най-сетне. Ти да видиш...

23

Анонимен

преди 2 месеца

Дойдат ли на власт комунисти и веднага започва обедняване.

22

тезей

преди 2 месеца

Пеньсиите нарастват само защото броят на пенсионерите намалява. Но скоро и броя на работещите живи ще намалее и всичко ще се върне по местата.За бога братя спасявайте се. Ще ни избият

21

ОСА

преди 2 месеца

Нито съм номеклатура, нито съм от военните, най-малко от спец службите....имам 42г стаж трета категория, счетоводитил съм била винаги, но в последните 20 с добра заплата и високи вноски в НОИ за пенсия. Пенсионер съм от 5г , като в момента получавам 1200 пенсшя без добавките за Ковид...така, че не само годините стаж са важни, а и удържаните пари за пенсия, които са основата за изчисляване на пенсия!!!

20

Анонимен

преди 2 месеца

След Лукановата и Виденови зими идва тази на Румен Радев! Да ви е честита!

19

МНЕНИЕ

преди 2 месеца

Проблема е че пенсионерите се опитват да оцеляват .Проблема е че има таван на пенсиите - този таван трябва да се махне .В България има 30-40 000 пенсионери от Мините , Металургията и Химическите Заводи с Пенсии 2 000 - 2 500 лева - те плащат на *бедните* пенсионери който не са внасяли пари в НОИ . 85% от сегашните Пенсионерине са връстници на Демокрацията - хората на 65 години бяха във вихъра на годините си - 30-35 годишни и се правеха на тарикати .Тези хора трябва да се изкарат от НОИ .

18

Анонимен

преди 2 месеца

1500 лева пенсия-в над деветдесет процента тия пенсии се вземат от високо платени клатикурци на държавна ясла,ранно пенсионирани ченгета и шапкари!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Предишните уж "крадяха" но заплатите вървяха нагоре и забогатявахме. Сегашните уж "спряха" кражбите и би трябвало от крадените пари да станем богата държава и да сме още по-добре, а то какво стана? Кой лъже?

16

Анонимен

преди 2 месеца

Фигурантчето ви оправи.

15

Анонимен

преди 2 месеца

благодарим ти г-н президент

14

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко мнооого ви разлигави, но Радев ще ви вкара в ред, повече студ и глад е нужен, и акъла ще дойде от само себе си.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Промяната на радеф е факт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

kok

преди 2 месеца

Дойдат ли комунисти на власт винаги следва обедняване . Колко пъти ще настъпвате една и съща мотика ?!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Всички ще станем милионери.

10

Работещ татко

преди 2 месеца

Малкото работещи не желаем да плащаме луди пари за да хрантутим който и да било! И пиша това с ясната идея, че родителите ми са пенсионери. Имат малки пенсии, но са помислили и преди това как да си направят нещата, че да не зависят от тях. Така е и в САЩ дори. Който реши да роди дете, има две седмици да се върне на работа, не две години! Всеки поема последствията от решенията си. Не като у нас да гледаме трайно безработни бразилци, които се множат като зайци, както и пенсионери, дремали 40 г !

9

1

преди 2 месеца

До Анонимен-6 Колега,ти пак си добре,аз с 50г.и 4 месеца,получавам 376лв. и като минималната стане 370 лева,разликата ще е само 6 лева,за какво съм работил толкова,а тези с минималните с минимален стаж,ще вземат колкото мене,от 32 години сме демокрация,няма комунизъм,а пък формулата ,за изчисляване на пенсиите ,е от 1963 г.