265

Спеца

преди 2 години

Трябва на всяка цена тоя вирус да се спре!В края на краищата най - ценното за човека е неговия живот!Държавата действува адекватно и е време да се приеме наказателн о преследване към хора пречещи на процеса за ваксиниране!Пресен пример е поведението на ГЕРБ!!!

264

Анонимен

преди 2 години

Няколко антиваксъра чистия въздух им и липсата на ваксинация им дойде в повече.

263

До 293

преди 2 години

А ти как разбираш,че земята е кръгла ?Я ни кажи !!!

262

До 284

преди 2 години

Същият случай ! Имах колега доста болнав.Диабет и разни ревматологични.Как ли не го карах да се ваксинира.Той ми мяташе среден пръст и ми викаше,че няма да пълнел джоба на Бил Гейтс.Миналата сряда почина от К19,вчера е починала майка му( не знам дали и тя е с к19)Тест си направи още във фирмата след първите симптоми.След това още 5,6 човека изгърмяха. Засега са със средно тежка клинична картина.Всички неваксинирани.А от ваксинираните колеги,нито един не почувства каквото и да е неразположение.

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 290 Къде е другарчето ти антиваксър да те сгълчи за нещлифования ти език. Но се е изпарил като прогноза на Мангъров за скорошно "преминаване" на вируса.

260

Анонимен

преди 2 години

До 291 Кои хора? Някой умрял ли е от ковид? Как се разбира, че някой е умрял от ковид?

259

Анонимен

преди 2 години

От графена обикновено стават гeйтaци и им закърнява мозъка.

258

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 283 "А, моля, моля-нито имам болница, нито интензивно-тези над 23 хиляди не са на моята сметка. Всеки да си отговаря за неговата." Не бъди скромен, твоята "любов", плюс тази на другарчетата ти антиваксърчета е отговорна за тези хора. Точно на ТВОЯТА сметка са, защото сееш дезинформация и лъжи, и така "избора" на хората става проблематичен. И го знаеш. :)))

257

Анонимен

преди 2 години

До 288 Аре без гейщини, щом можеш да пишеш обидни коментари по цял ден, ще можеш и да го взимаш на сухо в разпраната си хралупа, *** изпаднал.

256

Анонимен

преди 2 години

Набодените ваксета, изиграха ви... ха ха ха ха хах ах х ахаха

255

До278

преди 2 години

Еми като си социопад с двама души приятелски кръг и още един общо социален кръгозор,няма скоро да се заразиш,*** такъв !

254

Анонимен

преди 2 години

Т.р.о.л.е, не се напъвай толкова, ще ти се раздвижи някой тромб и ще запуши важен кръвоносен съд! Е, ако е в мозъка ще оцелееш, защото не го ползваш, ама може и тромбът да е другаде.

253

Анонимен

преди 2 години

А след хората и шествията - още стотици, да не кажа хиляди болни, част от които ще умрат в болниците и в борбата за спасяването им ще източват милиони от бюджета, само защото не са със всичкия си.... Човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи. Мой близък, твърдоглав българин от балкана ме убеждаваш с пяна на уста, че нямало такъв вирус и всичко било измама и манипулация, обаче се разболя от Covid и сега не е между живите. Обаче остави две деца сираци.

252

Анонимен

преди 2 години

А, моля, моля-нито имам болница, нито интензивно-тези над 23 хиляди не са на моята сметка. Всеки да си отговаря за неговата. Спазвам си мерките, пазя надлежно другите и себе си. Относно ваксините- направих своя информиран избор и смятам, че всеки трябва да е свободен да го направи.

251

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да накара тинейджър да се "дистанцира социално" да се карантинира или да се ваксинира. младежите пренасят вируси и ги карат леко и не могат да възприемат пандемията като нещо, което засяга и тях. Единствения начин е хигиена и дисциплина, което липсва в една определена възраст. Хигиената не е само да си миеш ръцете като акаш, и да се къпеш и парфюмираш. Това са навици, които се изграждат, и затова ще има пандемия още 5 години.

250

Анонимен

преди 2 години

До 277 От къде сили за агресия ве окислен ваксър изпаднал?

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 274 "Англия и Германия са аут. Не може да съществува нация без хора. Там всички ще паткясат от инжекциите на Гейтс тъпира." Слава богу. Вече гледам кое имение в Англия ще е за мен, когато англичаните "паткясат". Може ли да ми кажеш до коло време ще стане. Не обичам да губя време: искам да почна колкото се може по-скоро да започна живота си на аристократ!

248

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство колко простт народ сме. Хоро ще ми играят? Така не се протистира и ми кажете с един такъв протест нещо някога дали е постигнато. Смешници и адски простии

247

Анонимен

преди 2 години

Англия и Германия са аут. Не може да съществува нация без хора. Там всички ще паткясат от инжекциите на Гейтс тъпира.

246

Костадин К.

преди 2 години

Българите са примитивни, имат здравната култура на овце,. В България още има краста, сифилис и туберкулоза, като в гетата на бедните азиатски и африкански държави. Българина не прави разлика между аналгин и антибиотик. Комплексиран, че е основно ниско платена и ниско квалифицирана работна ръка на ЕС, гордия байганьовец, за който на никой , даже и на Юпитер не му пука ь няма да се ваксинира,. По добре на респиратора