333

Дедо Ташунко

преди 2 месеца

Те затва на 14 ти да изберем българското врабче в ръката,отколкот руския лешояд,аватар в небето!

332

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не роптахте, когато лятото пътувахте къде ли не по почивки и моренца извън България, и ви бъркаха пак къде ли не за да излезнете от нея

331

манипулация

преди 2 месеца

До НАМАЛЕН ИМУНИТЕТНаправих си труда да го прочета. Нещо си се объркал - меко казано!

330

интересно

преди 2 месеца

мажоретките на мая общата , бабикян, хаджигенова , минеков и стадото що ги няма на протеста , тия дето хвърляха яйца и носеха ковчези къде са , разпопеното попче къде е , бойците къде са , що не са пред президентството ? или без спонсори няма спонтанни протести , или сега техните управляват и живота им е чудесен ?

329

До 360

преди 2 месеца

Българите НЕ мислят. Ако мислеха днес нямаше да има 243ма българи предали Богу дух с тръба в гърлото, нито 7000 в болница, децата щяха да са на училище, а баровете - отворени. Пак ще стане, но по-късно, и с много жертви. Докато се ваксинират.

328

До НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ

преди 2 месеца

А резултатът от ковид, освен РЕАЛНО намалелия имунитет, включва още й дългосрочна загуба на вкус и обоняние, миокардити, тромбози, инфаркти, мултиорганно възпаление, фиброза на белите дробове, увреждания на бъбреците ....вероятно пропускам нещо. Аз лично избирам ваксината, пред много други вероятности от ковид, още повече, че веротяността да умра от ваксината е поне 1000 пъти по-малка от тази да умра от ковид. Кой както е учил математика и други науки, така прави.

327

НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ

преди 2 месеца

...това е резултатът от ваксините. Тепърва набира сила доказателството за този ефект на вакsините. Настъпва около 40та седмица, както показва статистиката на Великобритания. Това са факти, моля без атаки. Обърнете се към PUBLIC HEALTH ENGLAND (PHE). Българите не се нуждаят от такива доказателства. Те си го разбират по логика. Защото все още мислят нормално.

326

Анонимен

преди 2 месеца

И- ха ... :)

325

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 356 ...Протестът е политически, маскиран като медицински ... Видях, че Атака и Възраждане сериозно са се прегърнали, направо са се награбили ... Така че, Успех на Хорото ... Може пък и да изкарат повече от 1 % ...

324

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен ***, не омаловажавай гнева на народа! Ти няма как да разбереш какви протести има и по целия свят, защото до теб достига избрана информация. Ти си заблуден, че dnes.bg те информира за всичко.

323

Анонимен

преди 2 месеца

Масови протести ... Да разбирам, че от цяла България протестират около 150-200 души ... Жалки сте ... Поне му друснете едно хоро ... И-ха ..

322

наблюдател

преди 2 месеца

Протестът не е за това че се изисква зелен сертификат, а затова че се отдава заповед от днес за утре без да има възможност да сертификата да бъде придобит. Това говори за безхаберието на управляващите, липса на трезва преценка и неумение да управляват. Страх и склонност към насилие.

321

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не ям бонбони защото съседа има диабет. Така го предпазвам да не стане по-лошо.

320

Доло Радев

преди 2 месеца

Едноличното правителство на Радев за пореден път доказа че няма капацитет да управлява. Само с алчност завист и интриги не става. Трябва работа, а тези никога не са работили. Как да стане?

319

(-_-)

преди 2 месеца

Ваксинирани, ама не съвсем.. Общо взето излиза, че всяка година ще трябва да бъдат наново третирани с нови дози - иначе следват санкции!А вируси колкото щеш и ще ви обясняват как пазите другите.. От какво?От кога науката започна да си служи с методи като принуда, страх, лъжи, групов натиск и манипулация на общественото мнение?В същност няма нищо, ама нищо общо това, което се случва с каквато и да било наука, най-малко медицина..

318

Анонимен

преди 2 месеца

Покрай тоя вирус силно намразих и прилепите, и науката.

317

Пано

преди 2 месеца

Язе, на ваксини не вервам .

316

Щирлиц

преди 2 месеца

До Анонимен 340......Язък за 9к които взимаш,има къде по-качествен алкохол.Програмирането явно води до оглу.пяване.

315

Анонимен

преди 2 месеца

Естественият имунитет се зачита в зеления сертификат, има си гатегория за преболедувал. Тия въобще знаят ли срещу какво протестират или просто са ги докарали с автобусите отнякъде да вдигат предизборен шум?

314

Случаен минувач

преди 2 месеца

Смърт на фашизма! Свобода на народа!