305

До 360

преди 2 години

Българите НЕ мислят. Ако мислеха днес нямаше да има 243ма българи предали Богу дух с тръба в гърлото, нито 7000 в болница, децата щяха да са на училище, а баровете - отворени. Пак ще стане, но по-късно, и с много жертви. Докато се ваксинират.

304

До НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ

преди 2 години

А резултатът от ковид, освен РЕАЛНО намалелия имунитет, включва още й дългосрочна загуба на вкус и обоняние, миокардити, тромбози, инфаркти, мултиорганно възпаление, фиброза на белите дробове, увреждания на бъбреците ....вероятно пропускам нещо. Аз лично избирам ваксината, пред много други вероятности от ковид, още повече, че веротяността да умра от ваксината е поне 1000 пъти по-малка от тази да умра от ковид. Кой както е учил математика и други науки, така прави.

303

НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ

преди 2 години

...това е резултатът от ваксините. Тепърва набира сила доказателството за този ефект на вакsините. Настъпва около 40та седмица, както показва статистиката на Великобритания. Това са факти, моля без атаки. Обърнете се към PUBLIC HEALTH ENGLAND (PHE). Българите не се нуждаят от такива доказателства. Те си го разбират по логика. Защото все още мислят нормално.

302

Анонимен

преди 2 години

И- ха ... :)

301

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 356 ...Протестът е политически, маскиран като медицински ... Видях, че Атака и Възраждане сериозно са се прегърнали, направо са се награбили ... Така че, Успех на Хорото ... Може пък и да изкарат повече от 1 % ...

300

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ***, не омаловажавай гнева на народа! Ти няма как да разбереш какви протести има и по целия свят, защото до теб достига избрана информация. Ти си заблуден, че dnes.bg те информира за всичко.

299

Анонимен

преди 2 години

Масови протести ... Да разбирам, че от цяла България протестират около 150-200 души ... Жалки сте ... Поне му друснете едно хоро ... И-ха ..

298

наблюдател

преди 2 години

Протестът не е за това че се изисква зелен сертификат, а затова че се отдава заповед от днес за утре без да има възможност да сертификата да бъде придобит. Това говори за безхаберието на управляващите, липса на трезва преценка и неумение да управляват. Страх и склонност към насилие.

297

Анонимен

преди 2 години

Аз не ям бонбони защото съседа има диабет. Така го предпазвам да не стане по-лошо.

296

Доло Радев

преди 2 години

Едноличното правителство на Радев за пореден път доказа че няма капацитет да управлява. Само с алчност завист и интриги не става. Трябва работа, а тези никога не са работили. Как да стане?

295

(-_-)

преди 2 години

Ваксинирани, ама не съвсем.. Общо взето излиза, че всяка година ще трябва да бъдат наново третирани с нови дози - иначе следват санкции!А вируси колкото щеш и ще ви обясняват как пазите другите.. От какво?От кога науката започна да си служи с методи като принуда, страх, лъжи, групов натиск и манипулация на общественото мнение?В същност няма нищо, ама нищо общо това, което се случва с каквато и да било наука, най-малко медицина..

294

Анонимен

преди 2 години

Покрай тоя вирус силно намразих и прилепите, и науката.

293

Пано

преди 2 години

Язе, на ваксини не вервам .

292

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 340......Язък за 9к които взимаш,има къде по-качествен алкохол.Програмирането явно води до оглу.пяване.

291

Анонимен

преди 2 години

Естественият имунитет се зачита в зеления сертификат, има си гатегория за преболедувал. Тия въобще знаят ли срещу какво протестират или просто са ги докарали с автобусите отнякъде да вдигат предизборен шум?

290

Случаен минувач

преди 2 години

Смърт на фашизма! Свобода на народа!

289

Анонимен

преди 2 години

Софиянци, защо не протестирате? По малките населени места ни е страх.

288

Програмист

преди 2 години

До 324Никого няма да линчуваш, защото си 14-годишен сопoланко, койте е заключен от баба си в долапа, за да не излиза и да сее смъртоносни вируси сред културните граждани. А видеото, което ще гледаш в ютуб ще е как коленичиш пред могъществото на Програмиста, докато поемаш бустерната ваксина. В ТикТок ще те има също.

287

Анонимен

преди 2 години

вирусът няма да се спре с наказателно преследване, нито с принуда, а с адекватно поведение, адекватно лечение и адекватна профилактика- всички те задължително напълно безвредни( Преди всичко- не вреди! от Хипократовата клетва) - на ход са специалистите. лека нощ.

286

Анонимен

преди 2 години

Значи смърт. Честито.Само да те светна, че тази смърт е изключително тежка и жестока - задушаваш се дни наред.