345

absurd

преди 2 години

Ето ,че се оказва ,че българинът е най-умният,а не както каза един толуп за някакъв материал,на за пад са с промити мозъци,Да е жив и здрав българския народ и Бог да ни помага,

344

Анонимен

преди 2 години

На сцената имаше и символична софра с мезета - само така робите, да гледат софрата и да преглъщат слюнките си! До кога българите ще бъдат прости роби на феодалите си! Въпросът е риторичен, не отговаряйте защото не вдигате общото IQ, а го намаляте!

343

Анонимен

преди 2 години

Я друснете едно хорце на главите на болните и умряли!

342

Анонимен

преди 2 години

А когато Боко затваряше насилствено хората, НОЩ зомбираха и стресираха народа, а Ангелов настояваше за масова ваксинация защо не протестираха?

341

Анонимен

преди 2 години

Ами тая противна Дааниела Дариткова е завършила образование в Русия?

340

Анонимен

преди 2 години

Какво направи със София даскалицата от Самоков? Полов София заприлича на ориенталско - ци.***.сско гето, дюнерджийници и чалготеки на всякъде,на всичко друго само не и на нормална балканска, българска и европейска столица

339

Анонимен

преди 2 години

Откъде Киро Брейка знае, че Асен Василев е " бил с мъж"? Че Кирил Петков е бил със западни възгледи? Ако той е против тях, то тогава за кого да се гласува като при положение, че останалите са мръсни стари чанти? Не всички от Последните имат двойно гражданство, нито образование в Западна Европа и Канада, но какво направиха с България,с Българската държава и народа? Българи с българско гражданство и образование крадяха и съсипваха с години наред българския народ.

338

До Веселинъ 71121368

преди 2 години

Бойко Борисов е ***, вживяващ се като спасител на България. Догуша ни дойде от Боковото управление, което предлагаше мутри, плеймейтки,простаци, мизерия, беднотия, смъртност, престъпност - егати и Боковата " градивност" за България

337

До Протестър

преди 2 години

Българското хоро, когато е без простотии и псевдонационализъм е хубаво.

336

Анонимен

преди 2 години

Нека да се радваме, че сме българи. Трябва да има българска раждаемост. Трябва България да я има. България без българи и славяни не може!

335

Анонимен

преди 2 години

Давайте братя българиии! Смело напред!

334

Българка

преди 2 години

До До 360Мислим мислим. Ама не можем да го измислим. Как така неваксинираните пречат на ваксинираните. И от какво умрели тези хора от тръбите в гърлата или от вирус, който е все още е недоказан. И да спомена, че само с мислене не става иска и действие. Останете си в мислещо изгнание.

333

Българка

преди 2 години

До До 360Само да попитам от какво измряха, че не разбарах. От тръбата в гърлото ли или от немислене. За ваше сведение мисля, че прочетох за това, че Ковид вирус все още не е изолиран от учените или казано простичко такова чуде нема. Бодни са и спи спокойно. И не забравяй да мислиш, че играта ще приключи. Ако всички мислят като теб горко ни.

332

Додо

преди 2 години

Аз не разбирам, от какво толкова се притесняват ваксинираните? След като са толкова сигурни в действието, ефекта и дефекта на ваксината, защо се притесняват? Нали са защитени? Не би ли следвало неваксинираните хора да се притесняват повече от факта, че ваксинираните щъкат навсякъде, могат да се разболеят, могат да са вирусоносители, вирусоразпространители и да сеят зараза навсякъде. Не виждам разлика между двете групи, освен чисто вътрешното усещане за спокойствие.

331

Осман

преди 2 години

А нас Ердо ни ваксинира като стадо.Турчина не посмя даже да изблее

330

Шаши

преди 2 години

Едните, затварят ли затварят всичко. Другите играят хоро. В цял свят пеят и играят. И така до края на човечеството. Поне с песни и танци ще изчезнем.

329

Протестър

преди 2 години

Абе важното е да тропнеме хорце, пък повод все ще си намерим.

328

Alo

преди 2 години

Едно време непослушните са отлъчвани от църквата. Сега -- затворени в къщи. Къде е разликата?

327

Анонимен

преди 2 години

Заря ,няма ли да има ?!Така и така ,се вият хора !ЧНГ .така и така сте се събрали !:))

326

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Бойко Борисов е човек на Ротшилдовата каста. "ГЕРБ" са партия на световното еврейство и факта,че управлението им бе ограничено не се понрави на Ротшилдовите изедници. Това,което се случва у нас се случва като отмъщение за непокорството ни да търпим Борисовото иго. Според мен "ГЕРБ" е и партия на евреинът Шимон Сакскобурготски,който управлява Родината ни в сянка.България е предвидена за евреи и турци. Затова биваме изтребвани.