25

Мнение

преди 2 години

Аз съм в провинцията, купих 27 кубика дърва, имам локално парно, а къщата ми е от 274 квадрата. Казвам си откровено - не ми дреме за София; и едно цунами да мине, едно яко земетресение в продължение поне на 1 час да ги клати, простете, ама от това по добро дали има за нас обикновените хора? Техните доходи за големи, те се чудат по колко пъти на почивка да идат, а ние в дълбоката провинция? Да не ги мислим тези рантутници.

24

Анонимен

преди 2 години

Аз съм към Овергаз и няма вариант при който ако не си платя повече от един два месеца и кранчето да не ми се спре. Как при частна компания нещата стават,а при държавна или общинска все са на загуба. Какво се чака когато някой не плаща. Спира му се веднага,за да не трупа повече дългове.

23

да

преди 2 години

бъде като тока и водатада се плаща каквото показват топломеритеи заморничавите дето не искат да се отопляват на токда си плащат и сградната инсталациядето не си пускаме порното не сме длъжни да плащаме за едни тръби които не искаме

22

До кога

преди 2 години

Герб и сие ограбиха топлофикация а сега всички ще плащат, идиален план на мутрите...

21

Makedon

преди 2 години

Abe vreme ..... e ZA vas BOLGARITE ZA BOJKOVA ZIMA

20

Алекс

преди 2 години

Проблемът ще се реши като се смени ГЕРБерското ръководство.Няма кражби,няма дългове.

19

Анонимен

преди 2 години

Вярно, без парно няма да ги оставите, ама и без пари..

18

Анонимен

преди 2 години

Няма да оставим министерството без зам.-министър, увериха на свой ред столичани.

17

Анонимен

преди 2 години

Дайте да дадем да га спасиммм . Топлофикациятаааа !!! един милиард. За Мариците един милиард . За сметките на ,,бизнеса,, да ги спасяваме наред . За банката дет беше закъсала .За хотелиерите . За туроператорите да спасяваме наред .Народа плаща викайте ,,спасителя,, от Банкя .

16

Анонимен

преди 2 години

От край време цяла България плаща, а само София се топли.

15

Анонимен

преди 2 години

Къде са тия милиарди които плащат софиянци

14

Анонимен

преди 2 години

естествено, че няма да ги оставят... ако спрат услугата не могат да пращат повече и сметки. затова завинаги ще сте оковани към радиаторите и тройните сметки, които са ви наточили

13

до 18

преди 2 години

С какви номера да ти излизам. Когато 2008, Вальо Топлото беше разследван за източване на 130 милиона от Топлофикация София в едно писмо, той беше питал защо тогавашния министър на икономиката и вицепремиер при управлението на БСП-НДСВ-ДПС, не му помагал. Къса ви е паметта, червенотиквеничковчета, или избирателно помните.

12

Анонимен

преди 2 години

Тая топлофикация частна ли е или държавна ?

11

Анонимен

преди 2 години

Софийският народ много лесно сваля властта, като излезе от дома си и после се прибере обратно. Софийският народ трябва да се топли, храни и облича от софийската власт, да получава много пари, за да не се бунтува и да подкрепя властта на император Фандъконий.

10

сефте

преди 2 години

Да разбираме че дълговете на софиянци, ще ги плаща държавата? Това ако не е комунизъм, не знам кое е?

9

Анонимен

преди 2 години

Софийският народ на император Фандъконий ще докара пари и безплатен газ от Провинция България, за да плати сметките на Софийския народ..............Аве, Фандъконий, студуващите зимата те поздравяват!

8

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ми дреме за парното на софиянци.

7

до 1

преди 2 години

Вальо Топлото и Р.Овч., помниш ли ги? От коя партия бяха, че не се сещам?

6

Болен здрав носи

преди 2 години

Т.е. отново провинцията ще плаща стотиците милиони лева дългове на Столичната топлофикация. Както и за детските градини, както и за яслите, както и за всеки голям столичен проблем.