45

Нищо ново

преди 2 години

За пореден път от държавният бюджет ще се доплати за евтиното парно на софиянци.

44

никой не казва

преди 2 години

а цената , цената каква ше е ?

43

Анонимен

преди 2 години

Добре , че бързо си намерих очилата , щото без тях почетох :"Няма да оставим столичани без п0рно ". Не че с очила и без очила ,прочетеното има кой знае каква разлика !? Щото п0рното не е спирало ,само сутеньорите , пардон , обещаващите се сменят ...

42

(-_-)

преди 2 години

Оставете ни, точно за месец ще се оправим и познайте какво - ще плащаме поне с 50% по-малко!Га до ве безхаберни!

41

Кънчо

преди 2 години

Къв боко пак ви гони бе шматароци ? Толкова ли не разбрахте, че дори и да е имало хора в топлофикации, бех - мех и тн следнидването на фуражката и служебните недоразумения вече ги няма.. всичко е в ръцете на радевите некадърници..все боко ви е в устата, ама едно доказателство още няма за "великите кражби"

40

дедо Ви

преди 2 години

Още преди 30 години Ви казахме спрете от експлоатация тези ПТВМ-100 и ВК-100, направете когенерации в ОЦ Люлин и ОЦ Земляне с газови турбини и котли утилизатори!! Ама кой да слуша, все философи от дерикотковци!!

39

Анонимен

преди 2 години

Поне до изборите няма да го спрете! Уж при ББ държавата не вървеше а то какво стана!

38

Реалист

преди 2 години

Софиянци да вземат да си плащат парното.

37

браво на

преди 2 години

служебното правителство на Радев.

36

До Нане

преди 2 години

"Цяла България им плаща топлото на тия неандерталци... Чрез сметките за тока... Докога?" - Ами докато не си приберете неандерталците обратно на село, щото половин България се пренесе в София. И софиянци плащат синя и зелена зона заради неандерталците.

35

шопи

преди 2 години

яжте повече фасул и ще имате газ

34

Анонимен

преди 2 години

Няма да оставим столичани без порно?

33

Млад и женствен

преди 2 години

Влюбен съм в човека от дясно. Някой дали му знае инстаграма?

32

Анонимен

преди 2 години

По делата им спрямо Топлофикация София ще ги познаете - отначало всички политици пищят и обещават да променят закона и да стане справедливо и възможно ползването на парно, но само след няколко месеца, като започнат да им капят едни пари по касичките, замлъкват. Ако някой отърве софиянци от топлофикацията, те ще гласуват за него вечно, щото с парите си плащат за топлото на парламента, президента, правителство, министерства, съда и т.н.. Айде сега да видим политиците колко струват.

31

Софиянец

преди 2 години

До МнениеДа съгласен съм, въпреки че от 20 години съм направо чистокръвен "софиянец", хората на село са много подобри. Както от идеолошки причини Хитлер депортираше в Аушвиц, така и в постмодерна депортираха в мегаполиси. Сега виждаме защо, така и ние сме и палачи и жертви. Няма значение дали си по богат в София или беден в провинцията, избиват всички ни под ред.

30

Нане

преди 2 години

Възраждане за България... И мосю гилотен да ги посети...)))

29

Нане

преди 2 години

Цяла България им плаща топлото на тия неандерталци... Чрез сметките за тока... Докога? А они си избират тиквите...)))

28

един

преди 2 години

Ами тогава държавата по същия начин да поеме дълговете на собствените си болници.

27

Анонимен

преди 2 години

да не оставим софиянец без министър. м.йната му на парното

26

Путин

преди 2 години

Край Ковид терора, пробутват много неща, едното е да национализират жилищата, просто вдигаш тока и газа 4 пъти, хората попадат да трупат дългове и много се оказват с ЧСИ на вратата. Путин каза цената при газпром е съща 250$, ЕС комисията, така реформира нещата да цената скочи 4-и пъти. С тока е подобно, толкоз е престъпна тази ЕС диктатура и не подлежи на ремонт, особено сега когато е в банкрут, просто се руши пред очите ни. Всеки кой от къде е. Сега ЕС се държи на брутален терор, маски, каран