53

Анонимен

преди 2 години

до 56 Че Нинова е една голяма ЛЪЖА ДА! Но защо намесваш Президента бре Герберски тъпане?-:(((Ами много,точно заради това ще ти кликнат минуса,ама без да се замислят!-:)))

52

Анонимен

преди 2 години

До само да вметна Мутрите ги създаде ДС или по точно ген. Любен Гоцев. Маринов-Майстора, който му беше дясна ръка сега е дясната ръка на Радев. ДС е създателя на мутрите, и сега ДС създаде нова порода мутри: институционализираната мутра Радев, който използва институционализираната бухалка Служебно правителство, за да млати по крехката ни демокрация.

51

Анонимен

преди 2 години

Госпожа Лъжа се пробва да бута внушенията на ДС, но не й се получава. На всички е ясно, че ДС има намерение да добута Радев до втори мандат и да започне атака срещу Конституцията на страната чрез него и казионните проруски партии.

50

само да вметна

преди 2 години

до 53 С ника на "Англичанин"-:( Какъв българин си Ти бре Бойкофиле Герберски?! Този БЪЛГАРИН РАДЕВ.ИЗЛЕЗЕ С ВДИГНАТ ЮМРУК СРЕЩУ ГРУПИРОВКИТЕ СЛЕД 1989 г! МУТРИТЕ КОИТО ВЛЯЗОХА СЛЕД 1989 г във властта след Бай Тошо! Започвам да пиша с малки букви,че според правилата в "нета" " крещя"! -:) Аз помня тези времена "господине" или "другарю" дърт все ми е тая!!!Такава Мутра е точно др Борисов!Радев след 32 г почти уж "демокрация" каза в прав текст истината на бившето борче Борисов!Имаш нещо против ли?

49

Алекс

преди 2 години

Така е др.Нинова и когато ПП те потърсят за подкрепа трябва да я дадеш.Дано не забравиш какво си говорила преди изборите.

48

Анонимен

преди 2 години

Другарко Нинова,опитваш се пуполистки да бъдеш " блага" и " задържиш" пенсионерите си избиратели,пак да гласуват за теб! Тези приказки за " социални права" не вървят вече! Всеки настоящ или бъдещ политик знае прекрасно това! Тук става дума за друго! Време е да си ходите и БСП и ГЕРБ! Хората искат най после промяна! 32 г едно и също! СДС почти 10 г,БСП почти толкова,ЕНДСВ 1 мандат! ГЕРБ 12 г! И сега пак да точиш зъби??-:( Простичко е! Хората искат НОВИ ПАРТИИ! Търсещи пътя за истинска демокрация!

47

българин

преди 2 години

Лицемерничиш в момента другарко Нинова!-:) И 2 та избора СА ВАЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!-:) Или си мислиш за последствията след изборите? За теб е По важно "БСП" то да е в първите "редици"!Ами НЯМА ДА Е! Ти трябваше да си тръгнеш отдавна! Уж си "подаде " оставката .па после я "прибра"! Тръгвате си и БСП и ГЕРБ!

46

ПроСоТо

преди 2 години

що се отнася до Гербджиков,той просто изпълнява ФИКС-ИДЕЯТА на Тиквата..Болестта на Тиквун се нарича Маниакална шизофрения ,а МАНИЯТА му е Радев...Май пак ще се напъне слона и ще роди мишка...ОСНОВНО ТРЯБВА ДА СЕ ДИСКУТИРА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕЙНОСТ на "народните избраници",но Психаря УСПЯ да ИЗЛЪКУТИ работата само в едно направление:..-"Да катурим Радев!"....Неприятното е,че повечето "състезатили" приеха неговата лудост за "модел на поведение"..Демек,.."Хубава работа,ама..българска"..

45

ПроСоТо

преди 2 години

гледам класацията тук..:-Мустафата-1 процент,Михов-НУЛА процента,винкела-НУЛА процента,Магарешки-НУЛА процента,Сидерага-ЕДИН процент,Горан Благоев-НУЛА процента,Лупи-НУЛА процента,Витков-1 процент...?!?!..Е?!..Къде са тръгнали тия юнаци?..Толкова ли не са могли да преценят шансовете си?...Това ме навежда на мисълта,че става въпрос за СУБСИДИИ!...Да са ни честити новите субсидирани!

44

ПроСоТо

преди 2 години

Нинова е напълно права!..Това отбелязвам и аз...Президента има само представителни функции,той дори не може да отмени или забрани някой закон..Може да го върне за "преразглеждане",но обикновено се прегласува дори без дебати..Не мога да си обясня тоя неистов наплив от "кьораво и сакато" за "президент"..НЕ ЗНАМ,но вероятно на мераклиите им се полагат некакви пари ОТ НАШИЯ ДЖОБ...Ако е така,то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е мераклията,не събрал 4-5 процента от гласовете,да ВЪРНЕ парите С ЛИХВАТА..Да видим тогава к

43

$ и ?

преди 2 години

Нинова окраде партийната си касичка и сега е хвърлила око на държавната.

42

Нинова, Нинова

преди 2 години

Ниновааа, тоя Радев ви срина бе Нинова. То не беше чагъртане, то не беше народен съд ... ей го сега зелен сертификат. Побърка електората.

41

Анонимен

преди 2 години

Организацийки с по стотина-двеста членове. Вероятно старчета разни. Просто искат и те да бутнат по някой техен човек в парламента. Ама с тези 15-тина процента които ще вземе БСП - едва ли.

40

Мдаа

преди 2 години

Костовата галеница - др Нинова много ще има да чака да гласувам за нея

39

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

МУТРИ ВЪН-НЯМА ДА НИ ОТВЕДЕТЕ В ЕВРАЗИЯ, НЯМА ДА НИ СМАЖЕТЕ, НЯМА ДА НИ ФАЛИРАТЕ- ВЗИМАЙТЕ СИ КРЕМЪЛ РАДЕВ И НИКОГА ВЕЧЕ В УПРАВЛЕНИЕ МАКАР И СЛУЖЕБНО- СЛУШАХТЕ ЛИ КАК СЕ ПЕНИ ДАМАДЖАНКОВ В "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ''- АМАН ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И СЛУГИТЕ НА КРЕМЪЛ.

38

ЧервенаЧума

преди 2 години

Важни са за тебе,защото иначе се аут,сиреч - на политическото Бунище,там,при Драгалевския Ай дук.

37

Анонимен

преди 2 години

Радев трябва да бъде изчегъртан в името на суверинитета на България. Стига руско иго! Не ви ли е достатъчно турското? Та искате още.

36

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБуци е бита карта със сигурност, дори да спечелят герберите, но виж за Радев, не знам, за сега , Радев не е бита карта, освен ако герберите не го смачкат в злобата си.

35

Анонимен

преди 2 години

За мен радев и буци са бити карти на тези избори

34

Анонимен

преди 2 години

До Коментар Дали ще си вземеш или няма да си вземеш "зелен паспорт" и "ваксинация" е все тая, който иска пак ще ви вкара "ваксината", така че, по-добре се подчинявайте!