23

Позор

преди 2 години

Тия *** искат да посетнат и на децата ни!

22

Активист на БСП

преди 2 години

Защо лекари и учители не желаят да се ваксинират???!!!Все пак са образовани хора???!!!Как мислите??

21

Анонимен

преди 2 години

Това беше целта,оня психопат чичко Били го каза,ако ваксинираме децата ще намалим населението.Още ли спите братя българи???

20

Анонимен

преди 2 години

Щом народът масово не протестира, значи е доволен!!!

19

До 5

преди 2 години

"Тоя да вземе да даде Една причина за да има такъв голям гратисен период за сертификатите при учителите!При 30% преболедували и 50% ваксинирани, какъв е проблемът?" - Има пролем, и то не един. Тези 30 % преболедували като не получат сертификат ще трябва да се ваксинират, ама едва ли ще искат. Останалите 20 % също. И ако част от тези 50% ги задължат да преподават дистанционно, а част от тях напуснат, колко хора ще останят да работят в образованието? А и ваксинираните не са с доживотен сертификат.

18

Анонимен

преди 2 години

Хич да не иска гратис, а направо да им каже, че нема да стане тая работа!

17

Анонимен

преди 2 години

Това е дискриминация!Но много хора се съгласиха с нея.Уви.

16

Анонимен

преди 2 години

Отмяна на противоконституционната заповед. Никакви сертификати не ни трябват. Това е дискриминация.

15

Анонимен

преди 2 години

До#2: Защо да проливам кръвта си?За някой ваксиниран,ли!? За новия световен ред?Той прокламира редуциране бройката на човечеството.

14

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме че 82% от учителите не одобряват зеления сертификат. Сиреч 82% от учителите са антиваксъри. Това е прозвище подходящо за хората с ниска здравна култура, робуващи на комплекси, че са много важни и затова ще ги "чипират" , за да ги следят или ще им 'вземат" божественото ДНК за да ги клонират, или че ваксината ще ги убие или че в тестовете слагат СПИН. Това са хората, които учат децата ни, сиреч водят ги към наука. Отделно че епидемията имидва дадеш. Цяла заплата за 3 часа работа.

13

Анонимен

преди 2 години

Очаквах българския лъв да се събуди и да смачка фашистите с ковид мерките, но...

12

Татул

преди 2 години

Цяло лято де дремахте, че не се ваксинирахте.

11

Само питам

преди 2 години

2 или 3 месеца гратис?

10

Анонимен

преди 2 години

всички тези кандидати за протестиращи и прочее скрити за компютъра революционери през лятото си правиха един куп тестове по 130 лева, повечето се и ваксинираха само и само да може да идат в Гърция и Турция и да качат от там снимка във фейсбука.. Сега когато ние почваме да въвеждаме подобни изисквания, както в целия ЕС - давайте да протестираме. ОК там също протестират, но животът си тече, нали? Нищо не е отменено и няма и да бъде Ако искате върнете Боко и НОЩ да видите колко ще се свободни

9

Номер2

преди 2 години

"Дойде време, ставайте,от сън се събуждайте,доста робство и тиранство,всички на оръжие!"

8

Анонимен

преди 2 години

1 забрави да обрисуваш символите по униформите на посочените лица от теб, а именно червена лента на ръката с пречупен кръст. А медиците ще полагат вместо Хипократова, Менгелева клетва. Между другото, ако не сте разбрали, офиса на СЗО за контрол на вируса се мести в Берлин! Най-накрая нацистите се прибраха у дома. Чакам да обяват и смазването на всички ЕС граждани и създаването на новия Четвърти райх!

7

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа протестира,отказва ковид порядките,ние спим.Реакция 0 , съпротивление също.Нима ще дадем децата си!?ПРАВО НА СБОР НА ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ,ЩЕ ПОЗВОЛИМ НАД ДЕЦАТА НИ!?Народе,опомни се!Утре,друго издевателство ще прокарат,пак ли ще го позволим!?

6

Анонимен

преди 2 години

Никакви сертификати! Ваксината е по собствен избор. Не може да задължавате хората да се ваксинират за да извършват работата за която са учили 5 години. Унищожава се учителската и докторската професия, за да се запази бизнеса на сервитьорите. Срам и позор!

5

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига с този предиктив програминг! Не трябва да има сертификати, не ни интересува гратисния ви период. Директор искал?! Какъв е този директор и на кой му пика за него?

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя да вземе да даде Една причина за да има такъв голям гратисен период за сертификатите при учителите!При 30% преболедували и 50% ваксинирани, какъв е проблемът?