265

1984

преди 2 години

Вирусът тръгна и се разпространи от и чрез медиите..Не на фашизма !! Не на черните сертификати..От 2 години се грижат за здравето ни под формата на всевъзможни мерки..За вирус който не изолиран ни вкарват екпериментални течности с какви ли не химични съединения !!Хитлер им завижда за всичко което се случва под формата- грижа за здравето ви !! Накрая няма да има какво да ни отнемат..Оставете ние да се грижим не ви искаме вашите..Събудете се !!

264

Конспирация

преди 2 години

Фокусът не вече върху това колко абсурден фашистки инструмент за сегрегация е този "зелен" сертификат..и че не трябва да се приема за нищо на света..а дали наличието на антитела да се добавя или не..нормализираха го толкова елементарно..свободата ще остане в историята като несъществуващ блян някога..Отнеха ни свободата бавно и неусетно почти и никога няма да я върнат..ако не сте се събудили все още досега..Конспирация е всичко- в кавички..!! Събудете се !!1984 се случва пред очите ни нищо повече

263

Истукан

преди 2 години

Радев е военен и извършва военно престъпление срещу народа. Военните престъпления се наказват солен в Хага. Тове е военно престъление да принудиш насила продавачите да се ваксинират и с това да им осакатиш бъдещите им поколения. Да не говорим за поскъпването на цените, което също е дело на Румен Радев.

262

изнервен

преди 2 години

А в заведенията как ще е - във всеки ресторант и кафене по един полицай ли? Иддиоти. Некадърници, оставка.

261

Ицо Батата

преди 2 години

Кога ще пускат доброволците, че не съм тренирал от два дни, та да позагрея малко !

260

Анонимен

преди 2 години

130 парчета х 10.00 лева = 1300 лева за глопусти. И то ва само до обяд. За два месеца и някой ще си купи апартамент.

259

Анонимен

преди 2 години

В пункт в съседство на търговския обект до обяд са направени над 130 теста, които всички са отрицателни, съобщава БНР. По-всяка вероятност голяма част от тях са именно за посетители или работещи в мола.......Защо ни заблуждавате.Нещо не виждам в Мола тия хора.Тестовете са направени по принуда...за могат да отидат на работа тия хора.А тези полицайчета не се ли сещат че те са следващите..

258

СМЪРТ ЗА РАДЕВ

преди 2 години

Радев ще бъде осъден на смърт от международен съд за правата на човека. Няма по-лошо нещо от това да осъкатиш човек с ваксината и да оставиш новородени с недъзи. Теко и горко за Радевци след изборите. Чака го затвор най-малкото, ако не друго.

257

РЗИ Бургас

преди 2 години

събира такса спокойствие: 1000 лв за да те предупредят за проверката; 2000 за да не те проверят!

256

Анонимен

преди 2 години

РЗИ ..що ни се струва че в големите хр.вериги не знаете пътя

255

.

преди 2 години

***.

254

Истукан

преди 2 години

Радевци нарушиха конституцията, на съд веднага и в затвора! Изборите идват. От ваксината вече се раждат деца с недъци. Народът няма да търпи дълго Радев, дори и да спечели.

253

Алекс

преди 2 години

Само така.Подкрепям

252

Анонимен

преди 2 години

До 279"Европа в протести"!!! Кои протестират при 70-90% ваксинирани западноевропейци?

251

Анонимен

преди 2 години

България е в протести,Европа гори от протести,всеки набол се е страхливец,ваксите не действат те са за друго,трябва да си пълно зомби да подкрепяш този геноцид.Работодателите също са много виновни.Никви сертификати,ние не бива да спазваме това.Народе това е война,ако не се покажем като народи да ги спрем психопатите това ще е краят ни на съществуване като хора

250

Байчо Баев

преди 2 години

Игричките приключиха, органите на реда да арестуват антиваксърите, съд по бързата процедура и ефективен затвор за биотероризъм! Няма цялото общество да се занимава на "*** ми доди" ми с групичка ненормалници.

249

Анонимен

преди 2 години

Само здрави глоби ще оправи Бай *** и Леля Ганка .

248

Анонимен

преди 2 години

Недоверието в институциите е в основата на слабата ваксинация и повярвайте има защо след като трийсет години идват различни месии и после ни разочароват.Докато на запад имат доверие и си живеят добре но по лесно могат да бъдат манипулирани.Докато ние сме се напатили достатъчно и по закона на Мърфи смятаме ли че има нещо гнило значи наистина има, още повече политиците които сменят веднага позицията си щом се докопат до власта.Не питай старило,питай патило!

247

Анонимен

преди 2 години

Сега като фалират моловете и излязат гладните с камьни ще пьтува белия автобус - дето му е на буци в главатаТия са -100 пьти по зле от геп даже

246

Анонимен

преди 2 години

Циркът е пълен!Благодарим ти за представлението другарю Президент Фуражка